2021 Sonbaharının Favori Rengi Adobe ve Ateş Girdabı Nasıl Kombinlenir?

2021 Sonbaharının Favori Rengi Adobe ve Ateş Girdabı Nasıl Kombinlenir?

Hooop Store Kaban - Merve Hifa

2021 sonbaharını güzelleştiren iki favorimiz Adobe ve Ateş Girdabı ile tanışın. Bir arada harikalar yaratan renklerimiz ayrı ayrı da oldukça iyiler. Gelin hiç lafı uzatmadan kombin fikirlerine bir çırpıda göz atın, sokak stilleri için ilhamınızı alın.

‘Adobe’ Sokak Stillerini Ele Geçiriyor

Adobe, güneşte kurutulmuş bir kilden esinleniliyor. Sokak stillerini ele geçiren sıcak rengimiz Loewe, Jil Sander, The Row gibi dünyaca ünlü isimlerin radarında. Bu kadar popülerken onu en iyi şekilde kombinlemeden olmaz. Ama nasıl?

Sahra Afra Triko Elbise - Aybüke Nur Demirci

– Griyle Yenilikçi Uyum

Beklenmedik uyumlar yakalamak istiyorsanız, sezonun favori ikilisini deneyin. Gri triko elbiseni Adobe rengi bir şalla kombinleyin, omuzlara yine bu renkte bir kazak bağlayın. Diğer parçaları yok etmek için siyah spor ayakkabı ve siyah deri çanta yeterli olacak.

By Mimoza Oversize Kaşe Astarlı Kaban - Harmandalı Ahsen

– Sarı/Yeşil Tonlarıyla Doku Karmaşası

Adobe ile sonbahara bürünmek için doğallıktan yana olun. Onu hardal sarısı, zeytin yeşili gibi tonlarla kombinleyin. En basit haliyle, sezonun hitlerinden Adobe paltoların içine sarı bir kazak, üzerine yeşil bir şal seçin. Bu rengi yine kendi kadar organik isimlerle kombinlerken bohem desenleri de kullanabilirsiniz.

Blazé Milano Kadife Blazer Ceket - Chloe Deri Etek
– Koyu Mavi ile Şıklık Dozunu Yükseltin

Adobe ile şık bir görünüm sunmak istiyorsanız, tercihiniz koyu maviden yana olmalı. Bunu yaparken de dokuların gücünden faydalanın. En basit örneğiyle Adobe rengindeki bir etek ya da bol pantolonu, kadife şık bir Mikanos mavisi blazer ile kombinleyin.

Emnora Deri Ceket&Pantolon - Şeyda Ateştepe

– Siyahla Eşsiz Uyum

Trend rengimiz Adobe, çok sevdiğimiz siyahlarla eşsiz bir uyum içinde. Günlük şıklık için Adobe’u trikolarda siyahı derilerde tercih ederek kombin yapın.

Mevsim Kombinleri ‘Ateş Girdabı’nın İçinde

Bir diğer hit rengimiz, ‘Ateş Girdabı’. Bilindik kırmızıdan bir tık daha koyu ve paslı olan baş rolümüz, moda haftalarında Carolina Herrera, Alice & Olivia, Tod’s, Rue gibi dünya markalarının podyumunda yer aldı. Peki, dinamik ve güçlü ‘Ateş Girdabı’nı nasıl kombinleriz?

Sofia Clothes Sweatshirt - Şeyda Ateştepe

– Jeanlerle Dengeleyin

Ateş Girdabı’nın yoğun rengini günlük hayatta kullanırken dengede kalın. Bu renkteki bir sweat ya da kazağı, bol jean pantolonlarla eşleştirin. Yukarıda bahsettiğimiz Adobe rengini de dış giyimde kullanabilirsiniz.

Juste Store Deri Ceket - Rumeys Yağcı

– Şıklık İçin Ateşi Deride, Siyahla Kullanın

Baş rolümüzün çekici tarafını şık ve güçlü bir şekilde kombinlemek isterseniz kontrast uyumları düşünün. Siyah, Mikanos mavisi, zümrüt gibi koyu tonlarla bir araya getirirken deri parçalardan güç alın. Mesela, siyah bir takımı ateş kırmızı deri ceketle kombinleyin.

Nomcore Ekose Kaşmir Elbise

Normcore Ekose Elbise
Normcore Kaşmir Elbise

– Dokulu Parçalarla Ekose Deseni Buluşturun

Ateşi bohem bir stile dönüştürmek için desenlerden yardım alın. Bunun içinse sezondaki kırmızı yoğunluklu ekose elbise, palto ya da yünlü gömlekleri dolaplara ekleyin. Jean’leri de bu kombini dahil edebilirsiniz.

Moda Kaşmir Penye Şal

Bonus: Adobe ve Ateş Birlikte Çok Güzeller

Sezonun iki hit rengi Adobe ve Ateş Girdabı, en güzel görünümlerini bir araya gelerek gösteriyor. Sokak stillerinde en çok kullanılan ikili olmaya başaran trendlerimizle kombin yapmak da bir o kadar zevkli. Mesela, beyaz bir gömleği, adobe süveter ve ateş kırmızı şal ile kombinlemek; jean pantolonu ateş rengi kazakla eşleştirirken Adobe palto ile bütünleştirmek ve dahası.

Moda Editörü: Büşra Karagöz

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir