2020 Yazının En İyi 20 Elbise Modeli

2020 Yazının En İyi 20 Elbise Modeli

Kayra Beyaz Balon Kol Fisto Detay Elbise - Kevser Sarıoğlu Beyaz Midi Desen Brode Elbise

Hafif kumaşları ve renkli görünümleriyle tek parça konforunu zirveye taşıyan elbiseler, radarımızda. Gelin, tesettür giyim markalarından seçtiğimiz 2020 yazının en iyi 20 elbise modeli ile tanışın, en sevdiklerinize tek tıkla ulaşın.

Beyaz Rüya

2020 yazının en güzel elbiselerinde baş rolü, beyaz tasarımlar oynuyor. Uçuş uçuş etekleriyle olduğu gibi, fisto detaylarıyla tam da mevsimin ruhunu yansıtan parçalar, pamuklu kumaşlarıyla da rahat ettirmenin peşinde. Bembeyaz bir rüyayı yaşatmaya kararlı alan Kayra ve Kevser Sarıoğlu elbiseleri de bu konuda yarışıyor.

Aker Vatkalı Desenli Elbise

Batik Modası

Sıcak havalarla birlikte yıldızını parlatan batik modası, en kusursuz hallerini elbise tasarımlarında gösteriyor. Sportif halleriyle alışkın olduğumuz bu renk geçişleri, akışkan elbiselerde günlük şıklığın baş rolüne yerleşiyor. Bunlardan biri de Aker tasarımı batik elbise…

Aybükenur Demirci: Avelier Siyah Pliseli Elbise - Etha Siyah Elbise

Yazın Kara Şıkları

2020 yaz trendlerinden bahsederken, siyahı çok ama çok göreceğimizi söylemiştik. Hal böyle olunca tesettür markaları da her mevsim giymeye alışkın olduğumuz siyahı, sıcaklara uygun dokularla tasarladı. Tatil bavullarının olmazsa olmazı olacak Etha tasarımı siyah elbiseyle Avalier markasının hem sahile hem şehre uyum sağlayacak monokrom tasarımı da tam da bu sebeple listemizde.

LC Waikiki Turuncu Elbise

LC Waikiki Elbise

‘Tatlı’ Turuncular

Tesettür koleksiyonlarında kat kat eteklere sahip fırfırlı elbiseleri, bu yaz fazlasıyla göreceksiniz. Bunlardan bir adım öne çıkanı elbette olacak. Karar verirken de romantik düşünmek gerek. Tasarımın romantikliğine uygun mevsimin ‘tatlı’ turuncuları harika bir tercih. LC Waikiki koleksiyonundaki hayalperest elbiseler gibi.

Kuaybe Gider Kırmızı Koton Jile Elbise

Genç Jileler

Yazın en iyi elbise modelleri arasında jileler, farklı tavırlarını koruyor. Stillere tek dokunuşla genç ve ikonik bir hava katan parçalar, tasarımcıların elinde konforlu şıklığa imkan tanıyor. Kuaybe Gider‘in kırmızı cool jilesiyle; pembe romantik jilesi arasında seçim yapmak sizden.

Betül Gedik - TERZİ DÜKKANI Pudra Çiçek Desen Kat Kat Şifon Elbise

Terzi Dükkanı Elbise

Çiçek Bahçesi

Elbiseler bu yaz rengarenk çiçekler açıyor. Akışkan dokulu elbiselerle uçuş uçuş stillere enerji aşılayan floral desenler, özellikle vücutla teması kesen bol kesimlerle bir başka hava kazanıyor. Sarının en soft hali, pembenin en şeker haliyle Terzi Dükkanı‘nda karşımıza çıkan modeller de sezonun en sevilenleri arasında adını yazdırıyor.

Max Mara Siyah Beyaz Çizgili Elbise - Touche Renkli Çizgili Elbise

Çizgiyi Çek

Sadece tesettür koleksiyonlarında değil; dünya markalarında da maksi boy elbiseler, ‘çizgiyi’ çekiyor. Max Mara‘nın siyah – beyaz çizgileri sayesinde şıklığı vurgulayan elbisesine karşı; hem cep yakmayan hem de sportifliği yansıtan Touche marka rengarenk çizgili elbisesi karşı karşıya.

Bouqle Elbiseler

Viskon Şıklık

Sıcacık havalara en çok pamuklar ketenler uyum sağlıyor, bu doğru. Ancak bazen bir tık daha şık olmak gerekebiliyor. Tam da böyle zamanlar için parlak viskonlar, akışkan krepler hayat kurtarıyor. Bouqle markasının balon kollu elbisesiyle, fiyonk yakalı tasarımı da listenin en şıkları arasında yerini alıyor.

Manuka Desenli Plisole Elbiseler

Romantik Plisole

Volanlı etekleriyle yazın en romantiği olmaya aday plisole elbiseler, tesettürlü kadınların kombinlerine neşe getirmeye kararlı. Manuka markasının somon ve lila elbiselere de bunlara örnek.

Neways Koyu Mavi Tensel Elbiseler

Neways Elbise
Neways Elbise

Denimsiz Asla

Tesettürlü kadının dolabına denim elbiseler, bu yaz mutlaka girmeli. Tek parça konforuna, bir de eforsuz kombin pratikliğini katan modeller, özellikle tensel dokulardan seçilmeli. Neways markasındaki denim elbiseler de bu sebeplerle yılın ‘en’leri arasına giriyor.

Qooq Store Camel Püskül Elbise - Vesna Yeşil Flora Yaprak Desenli Elbise

XL Konfor XL Cool

Yeni sezonda olabildiğince bol elbiseler, dikkatinizi mutlaka çekmiştir. Yaz sıcaklarına ferahlık getirirken doku ve desenleriyle de şık olmanın önünü açan parçalar neredeyse her koleksiyonda var. Qooq Store, Vesna Desing, Özsarıçam gibi…

Moda Editörü: Büşra Karagöz

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir