2020 Tesettür Mayolarında Öne Çıkan Desenler

2020 Tesettür Mayolarında Öne Çıkan Desenler

Haşema Desenli Tesettür Mayo

Her zamankinden daha bir hasretle beklediğimiz tatil günleri geldi çattı. Bavulları hazırlamanın ayrı bir heyecanı olsa da alışveriş listesi hazırlamak biraz yoruyor. Özellikle deniz keyfini doyasıya yaşamak ve aynı zamanda güzel de gözükmek istiyorsanız… Sizi hiç mağaza mağaza dolaştırmadan, sezonun en iyilerini yazılarımızda buluşturalım. Ve gelin 2020’nin yükselen yıldızlı desenli tesettür mayolardan öne çıkanları keşfedin.

Aybüke Nur Demirci Haşema Mavi Siyah Tesettür Mayo

Dalgalanan Mavi Tesettür Mayolar

Denizden ilham alan tesettür mayolar, mavinin tonlarıyla dalgalanıyor. 2020 yazında desenlerin en sevileni olacak bu huzur veren görünüm, sade şıklığı plajlarda da yansıtmak isteyenler için listenin başında yer alıyor. Haşema markasına ait mavi desenli tesettür mayonun bir başka seveni de İnstagram’ın sevilen ismi Aybüke Nur Demirci oluyor.

Mayovera Etnik Desen Tam Kapalı Mayo ve Çiçekli Plaj Elbisesi

Kimono Desen Mayolarda

Muhafazakar kadınların plaj giyiminde önceliği tesettür mayoların üzerine uygun kimono arama zahmetinden kurtaracak tasarımlar. Etnik desenleri ve çiçek figürleriyle farklı bir hava sunan bu parçaların deniz keyfine keyif katacağından şüphe yok. Mayovera markasının kimono görünümlü plaj elbiseleri ve aynı desenli tesettür mayoları hatta terlik ve çantaları buna bir örnek.

Adasea Geometrik Desenli Tesettür Mayo

Adasea Tesettür Mayo
Adasea Likralı Tesettür Mayo

Geometri Sevenlere Cool Mayolar

2020 yazında tesettür mayolardan en çok tercih edilenler arasında geometri dersi veren tasarımlar yer alıyor. Kimi incecik çizgilerle cool bir havayla gençlik aşılıyor kimi de zikzak desenlerle diğerlerinden farklılaşıyor. Bu görünümler birçok markada olduğu gibi alışveriş sitemizdeki Adasea markasında da dikkat çekiyor.

Feyza Hakyemez - From Şule - Manila Tesettür Mayo

Bahama Adalarından İlhamla

Tesettür mayolarda minimalist bir desen arayanlar, mutlaka palmiye yapraklı tasarımlara göz atmalı. Oldukça naif bir görünüm sunan parçalar, Bahama adalarından ilham alsa da sıcak iklimin her bir köşesinde size konfor ve güzellik getiriyor. Bunlara birer örnekse Manila markasının tesettür mayo koleksiyonunda yer alıyor.

Mayo Bella Su Damlacıklı Çiçekli Tam Kapalı Mayo

Monokrom Çiçeklere Merhaba

Bir yanınız çiçeklerin enerjisiyle dolsun istiyor; bir yanınız da fazla dikkat çekmek istemiyorsa önerimiz sezonun monokrom desenli tesettür mayoları. Özellikle 30’lu yaşlar ve üstü için harika seçenekler olan bu tasarımlardan Mayo Bella markasında gözümüze çarpıyor.

Aybüke Nur Demirci - Mayovera Fermuarlı Turuncu Tasarım Tam Kapalı Mayo

Sulu Boyayla Sanatsal Desenler

Bir sulu boya tablosundan esinlenmiş gibi gözüken karışık desenli tesettür mayolar, 2020 yazında çekim alanını genişletiyor. Onlar ne çiçeklere benziyor ne çizgilere… Kendilerine renkli bir tavırları olan bu parçalara Mayovera markasında denk geleceksiniz.

Mayo Bella Çiçekli Zikzak Desenli Tam Kapalı Mayo - Marina Mayo Tam Kapalı Mayo

Renkli Çiçeklerle Yazı Getir

Evde geçen günlere inat yazın coşkusunu bahar çiçekleriyle yaşamak isteyenler çok şanslı. Çünkü markaların hemen hemen hepsinde bahçelerden kopup gelen rengarenk çiçekler var. Enerji dolu bu parçalardan Marina ve Mayo Bella markasındaki turuncu, mercan tonları göz alıcı seçenekler arasında.

Moda Editörü: Büşra Karagöz

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir