2020 İlkbaharının En İyi İkililerini Keşfet

2020 İlkbaharının En İyi İkililerini Keşfet

Gizce Jile

Baharı müjdeleyen parçalar, çoktan en iyi arkadaşlarıyla güneşin tadını çıkarmaya başladı. Dinamik renk paletleri, olmazsa olmaz denimler, erkek koleksiyonların kaçıp gelen sıra dışı yelekler ve doğal tarafını ortaya çıkaran gömlekler varken yeni sezonda stil sahibi olmak çok kolay. Ama öncelikle gelin kısacık bir keşif yaparak 2020’nin en iyi ikililerini keşfedin.

Mango 2020 Yaz Trençkot ve Denim Pantolon

Trençkot ve Denim Yeniden Buluştu

Bahar günleri geldi mi, koşa koşa birbirlerini bulan iki yakın arkadaş var: Trençkot ve denim… 2020 ilkbaharına bilindik tavırlarıyla dahil olsalar da onlardan asla vazgeçemiyoruz. Özellikle flare paça, yani İspanyol paçadan biraz düz kalıptaki denimler; maksi boydaki bej renkli trençkotlarla bütünleşince, bir Fransız sokak stiline en basit şekilde kavuşmuş oluyorsunuz. Benzerlerine birçok markada rastlayacak olsanız da bizim önerimiz Mango’daki bej trençkot ve denim.

Kadriye Baştürk 2020 Yaz Tunik Etek Takım

Etek – Peplum Detaylı Bluz Takım Aramızda

Yeni sezonun en trend görünümlerinde mutlaka ‘peplum’ bluzları ya da ceketleri göreceksiniz. Belki bir kemerle belki de kesimiyle bu havayı verecek üst giyim parçaları, özellikle eteklerle bir araya gelerek tesettürlü kadının gönlünü çeliyor. Dünya markalarından tutun modest giyime kadar her yerde bu stile aşina olacaksınız. Buna bir örnek de Kadriye Baştürk’ün yeni sezonunda yer alıyor.

Zara 2020 Yaz Pilili Saten Etek ve Çizgili Tişört

Saten Pileli Etek ile Çizgili Tişört Mü?

Bir araya asla gelmez denilen parçalar, bu sezon en yakın arkadaş oldu. Işıltılı görünümleriyle şıklığından şüphe edilmeyen saten etekler, pileli modelleriyle yeni sezona dahil oldu. Buna karşı olabildiğincce basic çizgili tişörtler de saten eteklerle zıtlığın uyumunu kanıtlamaya karar verdi. Birlikte harikulade görüntü sunmalarında en iyi pay ise tatlı mı tatlı renk uyumları… Mesela Zara’nın yeni sezonundaki şeker pembesi etekle, pembe çizgili tişört; su yeşili etekle pembe çizgili tişörtün tatlılığı keşfedilmeye değer.

Kayra 2020 Yaz Şerit Detaylı Etek-Ceket

Kloş Etekle Bir Araya Gelen Bomber Ceket

Yeni sezonda en cool görünümlerden birini kloş eteklerle buluşan bomber ceketler gösteriyor. Ne kadar sportif olsa da şık algısı da yakalayan bu birliktelik, sokak stilinin ‘en’lerinden biri olmayı planlıyor. Kayra’nın yeni sezonundaki çizgi detaylı kloş etek ve ceket de dolaplara eklenebilecek iki yakın arkadaş.

Koton 2020 Yaz Yelek

Koton Siyah Yelek
Koton Bordo Yelek

Maskülen Yelekler Gömleklerle Buluştu

2020 ilkbaharında erkek reyonundan kaçıp gelen yelekler, en maskülen tavırlarıyla aramızda. Ve tabii hiç şüphesiz dik yakalı gömlekleri yanına alıyor. Ciddi tarafını ya gömlek ya yelekte tercih edilen desenlerle kıran stil oyunu, sokakların kazananı olacak. Koton’un yeni sezonundaki yelekler de uygun fiyatlarıyla ikonik bir bahar geçirmenin en cazip yolu.

HE-QA Denim Takım

He-Qa Denim Takım

Denim On Denim Yine Trend

Dolapların olmazsa olmazı denim parçalar, ilkbaharın en konforlu stillerinde baş rolü paylaşıyor. Slouchy kesim pantolon ve oversize kot ceketler dünya modasındaki ‘denim on denim’ trendine vurgu yapıyor. He-qa’nın koleksiyonunda da kendini gösteren denim ikili, hem bir arada hem ayrı ayrı her halükarda joker olacak.

Moda Editörü: Büşra Karagöz

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir