2020 Ev Dekorasyon Trendlerinde Hangi Renkler Öne Çıkıyor?

2020 Ev Dekorasyon Trendlerinde Hangi Renkler Öne Çıkıyor?

 

2020 Ev Dekorasyonunda Trend Renkler

2020 yılında evini yenileyecek ya da yeni evlenecek olanların dekorasyon hakkında merak ettikleri her şey bu yazıda. Ev tasarlarken çoğu zaman nereden başlayacağını bilmemek, nasıl bir yol izlenmesi gerektiğini bilmeden başlamak, daha fazla zaman ve daha fazla para harcamaya sebep oluyor. İşte bunun için size rehber olabilecek bir yazı derledik. İşte 2020 ev dekorasyonu trendlerinden öne çıkan bir kaç detay…

Dekorasyonda Gri ve Adaçayı Yeşili Modası

Dekorasyonda Gri ve Adaçayı Yeşili Modası

2020 yılı dekorasyonunda yeni trend; tablodan masaya, abajurdan sehpaya kadar huzur veren yani başka bir deyişle terapi yapan evler oluyor. Geçtiğimiz yıllarda öne çıkan canlı renkler yerini daha pastel tonlara bırakarak evlere dinginlik getiriliyor. Yani 2020 dekorasyon trendleri evin gözü yormaması, dinlenmeye olanak tanıması, hatta bir otel odası gibi görünmesi hedefleniyor. Ev dekorasyon trendleri tıpkı giyim sektörü gibi sürekli bir yenilik içinde. 2020 yılı ev dekorasyonunda gri ve adaçayı yeşili moda olurken detaylarda ise rose ve bakır rengi yerine pirinç ve krom öne çıkıyor. 2020 yılında renkler kadar floral desenler, kaz ayağı ve art deco motifleri de dekorasyonun bir parçası oluyor.

2020 Ev Dekorasyonu

TV Ünitesi Yerine Şömine, Yatak Başlığı Yerine Pano…

Salonlarda ahşap TV üniteleri yerini şömine ve mermerlere bırakırken, yatak odalarında ise başlıklar kalkıyor ve yatak başında duvar panoları kullanılıyor. Aynı zamanda hatları ön plana çıkaracak duvar çıtaları da yine göz dolduruyor. Koton ve kadife saten kumaşlarla tasarlanan oturma gruplarında ise siyah beyaz desen trendi baş gösteriyor. Perdeler odanın ahengine göre 2 veya 3 renk olarak zemine dökülüyor. Daha koyu renkler ve sade çizgilerle tasarlanan el dokuması halılar ile dekorasyona dinginlik katılıyor. Giriş ve salonlara derinlik katan aynalar, tasarımlarıyla dikkat çeken markiz koltuklar, geometrik formlu lambalar yine salon dekorasyonunun gözde parçaları arasına giriyor. Ev dekorasyonunda hiç şüphesiz en zevkli ve en sona bırakılması gereken kısım aksesuar seçimi. Aksesuarların birebir uyumlu olması gerekmiyor ancak kontrast obje ve malzemeler ev dekorasyonunu tamamlıyor.

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir