2020 Baharında Beyaz ve Ekruyu Sevdiren 10 Parça

2020 Baharında Beyaz ve Ekruyu Sevdiren 10 Parça

Refka Beyaz Nakış Detaylı Gizli Düğmeli Tunik - Koton Ekru Bisiklet Yaka Yazılı Baskılı Uzun Kollu Sweatshirt

2020 yaz karası modası bütün koleksiyonlara sirayet etmişken, bu bahar umudun rengi olan beyaz ve ekru tonları ise aradan sıyrılarak kendine geniş bir yer açıyor. Kombin kolaylığı bir yana asaletiyle siyah, bütün kadınların değişmez rengi olmayı yaz-kış başarıyor. Peki ya beyaz ve ekru tonları, siyah kadar seviliyor mu? Gelin 2020 baharında size ekru ve beyazı sevdirecek 10 parçaya birlikte göz atalım. Bu iki zıt ve birbiriyle bir o kadar da uyumlu rengin yarışında galibi siz belirleyin…

HE-QA Beyaz Kısa Tunik - Benin Beyaz Boydan Düğmeli Tunik

He-Qa Tunik
Benin Tunik

Liste Başı: Beyaz Tunik

Tesettürlü kadınlar için must have listesinin değişmez parçası beyaz bir gömlek ya da tuniktir. Desenli, pileli, kalem, kloş fark etmeksizin bütün eteklerle kombinlenbilen He-qa markasına ait beyaz kısa tunik bu bahar dolabınızın as parçası olmaya aday. Baştan aşağı bembeyaz kombinler için ise Benin boydan düğmeli uzun tunik birebir.

Benin Ekru Bisiklet Yaka Simli Elbise  - Benin Beyaz Boydan Gizli Düğmeli Cepli Elbise

Benin Simli Elbise
Benin Cepli Elbise

Saf ve Doğal: Beyaz Elbise

Siyaha zaafı olan tesettürlü kadını saf ve doğal görünümüyle cezbedecek beyaz elbiseler sadece İnternet’te bulabileceğiniz Benin markasına ait. Simli dokusuyla beyaza ışıltı katan elbiseyi gümüş rengi şal ve babet ile kombinleyerek şıklık yarışında bir adım öne geçin. Bej şal ve beyaz sandalet ya da sneaker kullanarak ton sür ton kombin yapabileceğiniz cepli elbiseyle sportif yönünüzü ortaya çıkarın.

Benin Beyaz Boydan Düğmeli Kot Elbise - Benin Ekru Doğal Kumaşlı Boydan Düğmeli Elbise

Benin Kot Elbise
Benin Düğmeli Elbise

Beyaz elbisede seçenek çok, tercih yapmak ise bir o kadar zor. Yine Benin 2020 ilkbahar yaz koleksiyonundan seçtiğimiz önden düğmeli elbiselerden biri kot kumaşı diğeri doğal liflerden üretilmiş yumuşak dokusu ile konforu üst seviyeye çıkarıyor. Kot elbiseyi yine aynı renkte sneaker ve şalla tamamlayarak baştan aşağı beyaza bürünün. Doğal kumaşlı, düğmeli elbiseyi de farklı dokuda kemerler ve krep şalla kombinleyerek çabasız şıklığa kavuşun.

Mnatural Beyaz Doğal Kumaşlı Cep Detaylı Kimono - Benin Ekru Doğal Kumaşlı Kot Ceket

Mnatural Kimono
Benin Kot Ceket

Beyaz Üstü Beyaz: Kimono ve Ceketler

Dışarı çıkarken üzerinize alacağınız ceket ve kimonolar da beyazın esiri. Tesettürlü kadının kombinlerinde beyaz etek ya da elbiselerin tamamlayıcısı yine beyaz dış giyim parçaları oluyor. Bu bahar beyaz üstü beyaz kombinlerin ekürisi olacak Mnatural markasına ait doğal kumaşlı kimono ve Benin kot ceketi listenize ekleyerek hesaplı alışverişin keyfini çıkarın.

Koton Ekru El Emeği Gömlek - Benin Ekru Simli Tunik

Koton Gömlek
Benin Tunik

Biraz Renk Ekleyin: Desenli Gömlek

Beyazın saflığına ve doğallığına biraz renk katmaya ne dersiniz? El emeği boncuk işlemeli detayıyla Koton gömlek birkaç renkle buluşurken, simli dokusuyla Benin tunik ise gümüş ışıltısı saçıyor. Küçük ama şık detaylarla beyaza renk ekleyin tabi bu güzel tasarımları da dolabınıza…

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir