2019 Yılının Rengi Canlı Mercan Kombinlerde Nasıl Kullanılır?

2019 Yılının Rengi Canlı Mercan Kombinlerde Nasıl Kullanılır?

2019 Yılının Rengi Canlı Mercan ve Adidas Sweat

Pantone 2019 yılının rengini “Living Coral” yani “Canlı Mercan” olarak belirledi. Yumuşak ve canlandırıcı bu renk tonu, günlük yaşama iyimserlik ve neşe katmak için şimdiden koleksiyonlarda boy göstermeye başladı.

Canlı Mercan Rengi Tesettür Kombin

  • Kombin Detayları:
  • Etek: Raisa & Vanessa
  • Bluz: Roksanda
  • Ayakkabı: Gianvito Rossi

Peki, denizaltından yeryüzüne enerji getirecek canlı mercan, tesettür kombinlerde kıştan yaza nasıl kullanılır, hangi parçalarla öne çıkar, hangi renklerle uyum sağlar gelin göz atın.

Carolina Herrera Mercan Rengi Trençkot

Kıştan Yaza Geçerken Canlı Mercanı Trençkotta Kullanın

2019 yılının henüz başlarındayken bu dinamik rengi kullanmak için yazı beklemenize gerek yok. Kaşe kaban, palto, trençkot ve deri ceketlerde dahi göreceğiniz canlı mercan, kombinleri tek başına yıldızlaştırmaya hazır. Siz siz olun şimdiden ilkbahar ve yaz mevsiminde rahatlıkla kullanabileceğiniz bir trençkota yatırım yapın.

Etro Mercan Takım / Roksanda Mercan Takım

Ofis Günlerinde Mercan Renkli Takımlara Yönelin

Acne Studios, Etro, Caroline Herrera, Fendi ve daha birçok markaya ilham olan canlı mercan, hemen hemen her parçada yıldızlaşmayı başardı. Bu isimlerin podyum tercihlerinde öne çıkan eşleşmeler ‘takımlar’ oldu. Özellikle kruvaze ceketlere yepyeni bir duruş katan mercan rengi, klasik bol pantolonlar, etekler ya da elbiselerle takım halinde kombinlendi. Modern duruşuyla dolapların ‘en’lerinden olacak ceketler sizin için de mesai saatlerine yeni bir soluk getirecek.

Roksan Mercan Saten Elbise

Mercan Renkli Şifon ve Satenle Gündüzden Geceye

Canlı mercan rengi, maksi boy saten elbiselerde ve uçuş uçuş şifon tasarımlarda karşımıza çıkıyor. Öyle ki zaman zaman günlük modellerde haftaya renk katacak parçalar, kimi zaman oldukça şık gece kıyafetlerinde karşımıza çıkıyor.

Zara Mercan Sweatshirt

Elbise Üstü Sweat Kombiniyle ‘Canlı’ Stil

2019 yılında özgür ruhunuzu konuşturmak için canlı mercan renginden bir sweat’i tercih edin. Bu cool parçayı kombinlerken günlük hayata ikonik şekilde uyarlamak içinse floral desenli bohem elbiseleri seçin. Elbise üstü sweat’ler bu yıl oldukça moda!

Fendi Mercan Pileli Etek - Carolina Herrera Mercan Pileli Etek

Mercan Rengi Pileli Eteklerle Şıklık Konuşsun

Yeni sezonda şıklığın resmi adı hiç şüphesiz mercan rengi pileli etekler olacak. Bu parçaları günlük hayatta incecik trikolarla, hafta sonunda tişörtlerle, şık olmak istediğinizde ceketlerle eşleştirin.

Mercan Ekose Tunik Gömlek

Canlı Mercanı Üç Renk Stiliyle Kombinleyin

Canlı mercan rengi tek başına bir kombini ayağa kaldırmak için yeterli olsa da renklerle doğru stili yakalamak önemli. Bunun içinse kafa karışıklığına düşmeden üç renk uyumundan biri aklınızda olmalı.

  • 1. Neşeli Uyum

Canlı mercan renginin en renkli kullanımları markaların podyumlarındaydı. Mor, sarı ve su yeşili gibi tonlarla eşleşen mercan rengi, enerji dolu görünümleriyle özellikle yaz günlerinde kombinlere yansıyacak. Örneğin, mercan rengi bir takımı kombinlerken krem rengi ayakkabı şal kullanıp, elinize mor renk bir çanta alabilir ya da yakanıza bir fular takabilirsiniz. Yani neşeli uyumu ayrıntılarda kullanmak tesettürlü kadınlar için daha uygun bir görünüm olacaktır.

Zara Mercan Triko

  • 2. Kontrast Uyum

Henüz yaz mevsimine aylar varken mercan renkli kombinleri kontrast uyumlarla serin havalara uyarlayın. Canlı mercan parçanız koyu mavi, gece mavisi, saks gibi mavinin koyu tonlarıyla iyi derece bir zıtlık yakalayacak. Örneğin bol lacivert bir pantolonu, mercan kazaklarla eşleştirin.

Touche Ofiicial Şeffaf Yağmurluk ve Mercan Triko

  • 3. Ton Sür Ton Uyum

Canlı mercan rengine en çok yakışan uyum hiç şüphesiz ton sür ton. Beyaz, ekru, krem gibi geçiş tonlarıyla elegan bir stilin anahtarı olacak kombininizde mercanın açıktan koyuya tüm tonlarını bir arada kullanabilirsiniz. Ayrıca ton sür ton uyum yaparken kombinlerinize ışıltı katacak altın renkli aksesuarları da göz ardı etmeyin.

Stil önerilerimize ilham veren harika parçaları veya benzerlerini alışveriş sitemizden kolayca satın alabileceğinizi biliyor musunuz? Sezonun en trend parçaları, yüzlerce marka ve model seçenekleri, anlık indirim ve kampanyalar sadece alisveris.yesiltopuklar.com ‘da bir arada! Alışverişe başlayın!

Moda Editörü: Büşra Karagöz

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir