2019 Yazının En Hesaplı Ramazan Kombinleri

2019 Yazının En Hesaplı Ramazan Kombinleri

Benin Doğal Kumaşlı Desenli Elbise Modelleri

Hem Ramazan ayının maneviyatına uygun hem de hesaplı tesettür kombinler yapabileceğiniz parçaları bir araya getirdik! Mesai saatlerine yansıtacağınız bu ayın mütevazı yönüne eşlik edecek takımlar, iftar davetlerinde konforu ve şıklığı beraberinde getirecek elbiseler, alışverişe giderken kurtarıcı olacak pardösüler ve gündüzden geceye tek parçayla Ramazanı yaşatacak feraceler…

Benin Nakışlı Elbise & Tuva Medine İpeği Şal & Bambi Espadril

Nakışlı Bohem Elbiselerle Üst Düzey Konfor

Ramazanın mütevazı ruhuna en yakışan stillerden biri bohem tavırlar. Bol kesimler, nefes alan kumaşlar sıcak toprak tonları ve nakış detaylarıyla buluşarak şıklığı ve konforu sergiliyor. Alışveriş sitemizden bir tıkla ulaşabileceğiniz Benin marka nakışlı bohem elbiseler de bunlardan biri. Ve yine sitemizdeki Bambi marka espadriller bu elbiselerle çok yakışırken; Tuva’nın medine ipeği şalları konforu sabitleyecek.

Henna Elısa Tunik & Halima Krep Şal & Trendyolmilla Bej Babet

Tunik – Feracelerle Genç ve Gündelik Stil

Ramazan ayında günün koşturmacasında rahatınızı bozmadan şıklığı dengeleyecek parçalardan biri de feraceye dönüşen tunikler. Ayak bileklerine kadar uzanan boyları, geniş kolları, XL bolluklarıyla bu parçalar ofise, alışverişe ya da iftar davetlerine eşlik etmeye hazır. Yeşiltopuklar’ın alışveriş sitesinde Henna Elısa markasına ait cep yakmayan seçeneklerden biri de ferace tunikler. Zümrüt yeşili tunikleri Trendyolmilla marka krem tonlarındaki babet ayakkabılarla kombinleyebilir; Halima X Modanisa’nın yeni koleksiyonundaki açık yeşil krep şallarını tercih edebilirsiniz.

Everyday Basic Pardesü & Halima Krep Şal & Bambi Babet

Spor Pardösülerle Cool Monokrom

2019 ilkbahar – yaz koleksiyonlarında sportifleşen pardösüler, Ramazan ayının mütevazı ruhuna da tesettürlü kadının kombinlerine de çok yakışıyor. Alışveriş sitemizde Everyday ve Gabra markalarına ait cep yakmayan fiyatlarıyla olduğu gibi sportif duruşlarıyla da gönülleri çelen pardösülere mutlaka göz atın. Pardösülerle genç bir görünüm için beyaz parçalarla bütünleştirebilir ya da baştan aşağı siyah bir kombin yaparak hem dikkat çekicilikten uzak hem de cool bir hava oluşturabilirsiniz.

He-Qa Ceket & Tuva Şal & Elle Babet

İftar Davetlerinde Maksi Boy Ceketler

Özellikle gençlerin iftar daveti kombinlerine yakışacak maksi boy ceket ve trençkotlar, hem soft hem enerjik renkleriyle karşımızda. He-qa markasına ait ekru ve sarı renklerindeki uzun ceketler de bunlardan biri. Cep yakmadığı gibi konforu ve şıklığı garanti eden tasarımları kendi gibi soft renklerle kombinlemelisiniz. Baştan aşağı sarı, krem ve beyaz renkleriyle hem dikkat çekicilikten uzak mütevazı bir görünümü sağlayabilir; hem de genç, dinamik, ferah bir hava yakalayabilirsiniz.

Tavin İkili Takım & Halima Şal & Deripabuç Babet

Ofisten İftar Davetlerine: Takım Ruhu

Ramazan ayında çalışan kadınların işi biraz daha zor. Mesai saatlerinde her zamankinden daha rahat etmek ve daha ferah kalmak en istenen durumlar. Tam da bu zamanlar için imdada takım parçalar yetişiyor. Bol tunik ve bol pantolon takımları aynı zamanda ofisten iftar davetine yetişecekler için de yıldız parçalar. Tüm bu özellikleri taşıyan ve alışveriş sitemizde bulabileceğiniz Tavin marka tunik – pantolon takımlar cep yakmayan fiyatlarıyla göz kırpıyor.

Eda Atalay Pileli Etek & Halima Şal & Shoestime Babet

Pileli Eteklerle Rahatlık Zirvede

Ramazan ayında sıkıcı kıyafetlere, dar kalıplara, yapışan dokulara tahammül edilmiyor. Tam da bu sebeple sezondaki bol kıyafetler bir adım daha öne çıkıyor. Trendler listesinde olan ve tesettürlü kadınlar tarafından da çok sevilen neredeyse etek bolluğunda tasarlanan pantolonlar, pileli şifon dokularıyla daha bir seviliyor.

Benin Şifon Pantolon & Halima Şal & Mascha Spor Ayakkabı

Alışveriş sitemizde de cep yakmayan fiyatlarla bulabileceğiniz hem pileli etekler hem pileli pantolon etekleri sizler için seçtik. Eda Atalay markasına ait siyah ve cool pileli etekler, Benin markasına ait yılın renkleri sarı ve nar çiçeği pantolon eteklerden hangisi sizi yansıtıyorsa bir tıkla ulaşmak elinizde.

Moda Editörü: Büşra Karagöz

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir