2019 Ramazan Bayramına Özel 7 Farklı Kombin

2019 Ramazan Bayramına Özel 7 Farklı Kombin

Elif Doğan Cecosh Collection Marka Elbise İle Bayram Kombini

Ramazan bayramını minimal, şık ve konforlu geçirmek isteyenler için 7 farklı tesettür kombin önerimiz var. Yaz esintili floral desenli elbiselerden süper kahraman pileli eteklere; cool jilelerden ikonik tulumlara kadar birçok parça, bayrama yakışır stillerle karşınızda!

Şık Tuniklerle Ton Sür Ton Stil

Tesettürlü kadının günlük giyiminde geniş yer tutan tunikler, bayram zamanı en şık dokularıyla kombin seçenekleri arasında baş rolü oynuyor.

HE-QA Bej Şal Yaka Tunik

Yaz mevsimine yakışır şekilde, ton sür ton stiliyle kombinleyeceğiniz tuniklerden bizim gözümüze çarpan HE-QA marka şal yaka bej tunik oldu. Bol beyaz pantolon, bej babet, turuncu tonlarındaki bir şalla kombinleyeceğiniz tunik, hem konforu hem şıklığı yansıtacak.

Bol Pantolonla Monokrom Hava

Pantolonun rahatlığını eteğin şıklığını tek parçada buluşturmayı başaran tasarımlar, 2019 ilkbahar – yaz koleksiyonlarının yeni gözdesi.

Touche Yüksek Bel Pantolon – Etek

Yüksek belleriyle olduğundan daha uzun göstermeyi başaran pantolon – etekler, bayramda da havalı stiliyle baş rolü oynayacak. Siyah – beyaz ve kahve renk uyumuyla kullanarak oldukça modern ve şık bayram stili oluşturabileceğiniz kombinde, detaylı kollara sahip gömlekler, kalın kemerler, sivri burun babetleri tercih edebilirsiniz. İnstagram’ın sevilen moda hesaplarınan ‘Rimelaşkına’nın kombinlediği Touche marka pantolon – etek de bayram da şık, günlük hayatta spor olarak kullanabileceğiniz iyi bir seçenek.

Hülya Aslan'ın Kombinlediği Almarwah Markasına Ait Kırmızı Maksi Boy Tunik

Klasik Uyumlarla Hesaplı Şıklık

Siyah, beyaz ve kırmızı… Geçmişten günümüze asla bir arada olmaktan vazgeçmeyen bu üçlü, modern parçalarla bir araya geldiğinde oldukça mükemmel görünümlere imza atıyor. İnstagram’ın sevilen isimlerinden biri olan Hülya Aslan’ın da kombinlediği Almarwah markasına ait kırmızı maksi boy tunik sizin de seçiminiz olabilir. Hem de mutlaka dolaplarınızda bulunan siyah pantolon ve siyah şallarla kombini tamamlayarak hesaplı bir stil oluşturabilirsiniz.

Zehra Uçar Desenli Pileli Etek

Pileli Eteklerle Şeker Gibi Görünüm

Bayram stiline yakışacak şeker gibi bir görünüm için pembe ile ton sür ton birliktelikler yakalayın. Bu romantik görünümde ise baş rolü pileli eteklere verin. İnstagram’ın sevilen isimlerinden Zeynep Karadeniz’in kombinlediği Zehra Uçar tasarımı desenli pileli etek de tercihlerinizden olabilir. Pembe tonlarındaki eteğinizi pudra pembe bir bluzla kombinleyip; yine koyu pembe bir şal ile eşleştirebilirsiniz. Gold babetler ve aksesuarlar, sarı bir çanta ışıltınızı güçlendirecek.

Quay Mor Etek Bluz İkili Takım

Mordan Lilaya Taptaze Stil

2019 yazına girerken zirveye koşar adımlarla çıkan bir renk varsa o da şüphesiz mor ve tonları… Bayram kombinlerine yakışacak bu renk en hoş görünümünü akışkan takımlarla yansıtıyor. İnstagram’ın sevilen isimlerinden Şule Çelik’in kombinlediği Quay marka mor giy çık etekli takım da bunlardan sadece biri. Çiçek desenli ipek şallar, lila kutu çantalar, nude sandaletlerle kombinleyeceğiniz elbisenizle taptaze bir trende yol açın.

Hooopstore Siyah Salopet Tulum

Karakteristik Siyah Tulum Şıklığı

Bayrama en yakışacak trend parçalardan biri de tulumlar. Elbiselerde olduğu gibi eforsuz kombinlemeye açık bu parçalar, salopet tasarımlarıyla da oldukça genç bir görünüm vadediyor. Hooop Store, Latifa, Quay, Yeşim Özcan gibi markalarda bulacağınız salopet tulumlar, desenli gömleklerle çok yakıştığı gibi siyah – beyaz monokrom stillerle de karakteristik bir şıklık yakalıyor.

Elif Eser Yeşil Elbise

Doğadan İlham Alan Natürel Stil

Bayramda şıklığı yansıtırken sadeliği kaybetmek istemeyenlere doğadan ilham alan tasarımlar göz kırpıyor. Hooop Store, Elif Eser gibi markalarda göze çarpan akışkan dokulara sahip yeşil elbiseler natürel görünümleriyle öne çıkarken beraberine yine kendine yakın natürel renk tonlarını alıyor.

Moda Editörü Büşra Karagöz

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir