2019 Kış Sezonunda Kıyafetinize Muhakkak Işıltılı Bir Parça Ekleyin!

2019 Kış Sezonunda Kıyafetinize Muhakkak Işıltılı Bir Parça Ekleyin!

Işıltı Detaylı Triko Hırka Ve Kazaklar

Muhafazakar giyinen kadınlar olarak yaz aylarında bizi bunaltan kıyafetlerin aksine kış aylarında kat kat giyebilmenin tadını çıkartıyoruz. En sevdiklerimiz arasında balıkçı yaka kazaklar, oversize sweatshirtler ve uzun yün hırkalar yer alıyor. Sıcacık tutan kaşmir paltolar, atkılar ve kürk detaylı eldivenler her zaman favorilerimiz arasında. Uçuş uçuş pelerinler ve pançolar da paltoların hantallığından bizi kurtaran sıcak tutan parçalar arasında yer alıyor.

Işıltı Detaylı Siyah Ceket

Kış sezonuna en çok yakışan bir trend de ışıltı saçan her türlü kumaş, aksesuar. Belki kış aylarında hava genellikle kapalı olduğundan ve hava erkenden karardığından etrafa parlaklık yansıtan parçalar bu sezonlarda tercih ediliyor. Örneğin, rugan deriler normal deri ayakkabılara göre çok parladığı için daha popüler oluyor. Siyah rugan bağcıklı bir oxford ayakkabı veya bordo rugan topuklu loafer ayakkabılar bir çok kadının tercihleri arasında bulunuyor. Metalik renkler de kış sezonunda daha ön planda. Altın, gümüş, bakır gibi metalik renkler hem çanta, kemer ve ayakkabılarda hem de kıyafetlerde sevilen ürünler arasında.Topuklu ayakkabılarda taşlı süslemeler, pullu kumaşlar, saten kaplamalar da kışın karanlık estetiğini süslüyor.

Takı, Broş ve Aksesuar Trendleri

Kolye, bilezik ve yüzüklerde parlayan taşlı detaylar ışık vurunca oldukça zarif ve hoş duruyor. Deri bilekliklerde bile kristal veya swarowski taşları daha çok tercih ediliyor.

Daha az gün ışığı gördüğümüz kış sezonunda siyah gök yüzünde ufak ufak parlayan yıldızların dünyaya yansıması kıyafetlerimizde de kendini belli ediyor diyebiliriz. Yıldız ve gezegen desenli kumaşlardan hazırlanmış kıyafetler ve aksesuarlar da bu sezonun en favorileri arasında yer alıyor.

Işıltı Detaylı Triko ve Metalik Gri Şişme Mont

Ne giyerseniz giyin, kış sezonunda kıyafetinize muhakkak ışıltılı bir parça eklemeyi unutmayın.

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir