2019 Baharının Hayranlık Uyandıran 15 Ayakkabı Modeli

2019 Baharının Hayranlık Uyandıran 15 Ayakkabı Modeli

Elle 2019 Ayakkabı Modelleri

90’ların yüksek tabanlı sneaker’larından bir zamanların cool’u Converse’lere; topukları yükselen terliklerden ikonik sivri burunlara…

2019 ilkbahar – yaz ayakkabı koleksiyonlarının öne çıkan trendleri merceğimiz altında. Gelin sezonun hayranlık uyandıran tasarımlarını bir bakışta keşfedin.

Chloe Mule Terlik

Mule Terlik

Trendler listesinde her sezon bir adım öne çıkan mule terlikler, 2019 baharının joker parçası olmayı başardı. Hem topuklu hem de terlik olmalarıyla görünümlere tek dokunuşla ikonik hava katmayı başaran parçaların, sivri burun düz tabanlıları da oldukça popüler. Chloe gibi dünya markalarının pek çoğunda karşımıza çıkan mule terlikleri neredeyse her ayakkabı mağazından edinebilirsiniz.

Valentino Tüylü Espadril

Tüylü Ayakkabı

Günlük hayatta kullanılabilirliği tartışılan bir parça olsa da trendler listesinde öne çıkan tüylü ayakkabılar hem eğlenceli hem de feminen. Topuklu ayakkabılara şıklık katsa da espadrillerin sportifliğiyle birleşince farklılaşan tüyler, etek ve elbiselerle harika gözükecek.

Miu Miu Kısa Topuklu Köşeli Burunlu

Kısa Topuklu Köşeli Burunlu

Mary Jane modeli olarak bilinse de günden güne yaygınlaşan bu tasarımlar, kısa blok topuklarıyla konforu; köşeli burunlarıyla karakteri; bilekten bağlama tasarımlarıyla rahat adımları sağlıyor. Miu Miu’nun koleksiyonlarında klasikleşen bu ayakkabının günlük versiyonlarını Zara, Mango gibi giyim markalarının yanı sıra Nine West gibi AVM mazağalarında, hatta sokaklardaki ayakkabıcılarda bile göreceksiniz.

Chanel Vinil Ayakkabı

Vinil Ayakakabı

Vinil dokular 2019 baharında kıyafetlerden ayakkabılara sıçradı. Parlak ve şeffaf tasarımların içi dışı bir görünümleri Chanel’den tutun Elle’ye kadar her ayakkabı markasında kendini gösteriyor.

Michael Kors Çiçek Desenli Ayakkabılar

Çiçek Desenli Tasarım

Floral kuşatma 2019 baharında sadece elbiselerde kalmadı, ayakkabılara da konu oldu. Gösterişli çiçekler spor modellerden topuklulara kadar her parçada ansızın karşınıza çıkabilir.

Fendi Logo Desenli Ayakkabı Modelleri

Logomania

Logolu tasarımlara alışkın olsa da 2019’da bu trend tam anlamıyla tasarımların özüne işliyor. Markalar logolarını farklı şekillerde bir etiket gibi değil eğlence gibi sunuyor.

Gucci Çivi ve Taşlı Harf Detaylı Topuk Ayakkabı Modelleri

İkonik Topuklar

Çivi topuklar, marka harfler ve dahası, 2019 baharındaki ayakkabılarda göze çarpıyor. Topuklu ayakkabıların sıra dışı topukları, yılın en ikoniklerinden olmayı başarıyor.

Mango Deri Babet

Deri Babet

2019 baharının belki de en kullanışlı ayakkabı trendi deri babetler oluyor. Ne soğuk ne sıcak günlerde imdada yetişecek deri babetler, kimi zaman sivri kimi zaman yuvarlak burunlarıyla gündemde.

Zara Örgü Ayakkabı

Örgü Ayakkabı

Bahar mevsimini bir kere daha sevdirecek ayakkabı tasarımlarından bir diğer günlük modelse, örgü modeller. Ayaklara nefes aldıracak bu parçalar konforlu şıklığın peşinde.

Zara Makosen

Makosenin Her Dokusu

Deri, rugan ya da süet…. Makosenler 2019 baharında da oldukça moda. Maskülen stillerin joker paçrası makosenlerin vahşi desenlilerine göz atmayı unutmayın.

Nine West Espadril

Parlak Espadril

Sıcak havalarda günlük hayatı kolaylaştıran espadriller 2019 baharında da markaların koleksiyonlarında yerini aldı. Parlak dokudaki tasarımlar, sezona ışıltılı konforu getirecek.

Gucci Kirli Sneaker

Kirli Sneaker

Taliplisi ne kadar çok olur bilinmez ama 2019 baharında herkesi şaşırtan “kirli sneaker”lar koleksiyonların öne çıkanı olmayı başarıyor.

Balenciaga Track Sneaker

Ugly Sneaker’a Karşı Track Sneaker

Yüksek tabanlı, şekilsiz modelleriyle geçtiğimiz yazdan beri gündemden düşmeyen çirkin sneaker’lara rakip olarak “track sneaker”lar geliyor. Balenciaga markasıyla özdeşleşen bu modeller diğerlerine göre daha bir atletik.

Fila Sneaker

90’ların Sneaker’ı

Fila markasının trendler listesinde sokmayı başardığı 90’ların yüksek tabanlı sneaker’ları 2019 baharında çok ama çok sevilecek.

Converse Ayakkabı

Converse

Bir zamanların cool’u Converse’ler, 2019 baharında trendler listesine girmeyi başardı. Markanın adıyla özdeşleşen Converse’leri, Derimod, Nine West, Bershka ve daha birçok markada da görmek mümkün.

Moda Editörü Büşra Karagöz

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir