2019/20 Kışında İlham Almanız Gereken 7 Moda Instagramı

2019/20 Kışında İlham Almanız Gereken 7 Moda Instagramı

Büşra Erdoğan Toraman - By_miy - Ayşenur Coşkun Moda Instagram Hesapları

Kimi farklı sokak stilleriyle beğeni topluyor kimi sıra dışı paylaşımlarıyla kimi de verdiği moda ipuçlarıyla… Yeni yılda ilham almanız gereken moda İnstagramlarını bu yazımızda bir araya getirdik!

Renk Oyunları İçin: Summer Albarcha

Fenomenlik yoluna blog yazarı olarak başlayan Summer Albarcha, 500 bini aşkın takipçili bir İnstagram hesabına sahip. Moda haftalarına katılarak dünyanın pek çok yerini dolaşan it-girl, kendini Hipster Hijabis olarak tanıtıyor.

Summer Albarcha Instagram

Genç yaşında binlerce like’a kavuşan isim tesettürlü kadınların dünyasından zaman zaman kötü yorumlar alıyor olsa da renk uyumları ve kıyafetler bir aradaki görünümü açısından takip edebilir; daha mütevazı parçalarla benzer stilleri deneyebilirsiniz.

Büşra Erdoğan Toraman Instagram

Nasıl Giyerim’in Kurucusu Büşra Erdoğan Toraman

Ne bir İnstagirl ne de bir fenomen… Az takipçili kaliteli hesaplardan biri Büşra Erdoğan Toraman‘a ait. Henüz 25 binlik bir takipçiye sahip moda yazarı, kendi giyimiyle olduğu kadar gittiği yerler ve zaman zaman verdiği moda ipuçlarıyla beğeni topluyor.

Hodan Yousuf Instagram

Sıra Dışı Bir Hesap: Hodan Yousuf

Toronto’dan yaptığı paylaşımlarla 50 bini aşkın takipçi toplayan Somalili isim Hodan Yousuf, sıra dışı görünümleriyle ilgi görüyor. Farklı hesaplar takip etmeyi sevenlerin mutlaka göz atması gereken ismin tarzını denemekten ziyade, bakıp like’lamak daha zevkli olsa gerek.

Ayşenur Coşkun İnstagram

Cool Bir İsim: Ayşenur Coşkun

43 binlik takipçi sayısına sahip Ayşenur Coşkun, İnstagram’ın az tanınmış isimlerinden. Cool kombinleri ve minimalist yaklaşımlarıyla iyi kareler sunan ismin profilinde, fotoğraf üçlemeleri düzenli ve ilgi çekici bir hesap sunuyor.

By_miy Instagram

Alıcılarınızla Oynamayın: By_miy

Fransa’da yaşayan Müslüman fenomenlerden biri @by__miy adıyla İnstagram’da 85 bin takipçiye sahip. Sıra dışı pozları ve tesettür kombinleri ile dikkat çeken fenomen, oldukça aktif bir hesaba sahip. Farklı kişileri takip etmeyi sevenler bu ismin hesabına bir göz atmalı.

fayclaeres kullanıcı adıyla Fay Aka Instagram

Retro Hesap: Fay Aka

@fayclaeres kullanıcı adıyla İntagram’da 25 bin takipçiye sahip isim, henüz tam anlamıyla fenomen değil. Giderek artan etkileşimleriyle bohem ve retro bir hesap düzenine sahip Fay Aka, zaman zaman çok iyi stillere imza atabiliyor.

İMA Stil Danışmanı Zeynep Erkan İnstagram

İMA Eğitmeni: Zeynep Erkan

İMA’nın stil danışmanı eğitmenlerinden biri olan Zeynep Erkan, İnstagram’da moda namına paylaşım yapan akademik isimlerden biri. Tesettür adına olmasa da bu alanda ipuçları toplayabilir, alışverişe dair usta bir hocadan görüşler alabilirsiniz.

Moda Editörü: Büşra Karagöz

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir