2018 Yazının En Favori 6 Eşarp/Şal Modeli

2018 Yazının En Favori 6 Eşarp/Şal Modeli

Bleumer Şal Bağlama Stili

2018 yazında tesettürlü kadınların favori eşarp ve şal modelleri merceğimiz altında! Çöl ikliminden tropikal rüzgarlara, doğanın yansımalarını taşıyan eşarplardan çizgi desenlere…

Sezonun yıldız tasarımlarını siz de keşfetmeye hazırlanın…

Merve Dağlı Yavruağzı Candy Şal Modeli

Şal: Merve Dağlı

Gün Işığından İlham Alan Turuncu Şallar

Kavurucu sıcakta gün ışığından ilham alan eşarp ve şal tasarımlarında bir renk öyle öne çıktı ki, adeta koleksiyonların baş rolünü oynadı. Turuncunun en naif tonu, trendler listesine adını bloomin dahlia olarak yazdıran turuncunun en naif tonu… Biraz şeftali belki biraz somon… Ancak gün ağırırken göğün renginden ilham alan bu ton, özellikle şal tasarımlarında çok sevildi. İster beyaz ister esmer ister de buğday tenli olun, bu renk her kadına çok ama çok yakıştı. Siz de henüz gün ışığı rengini kombinlerinizde denemediyseniz artık beklemeyin.

Kayra Desenli İpek Eşarp

Kayra Desenli İpek Eşarp

Doğanın Yansımaları Eşarplarda

Dallar, yapraklar, çiçekler… Doğanın tüm yansımaları 2018 yazında eşarplardaydı. Kimi bir çiçek bahçesi kimi balta girmemiş bir orman. Hepsinin ortak yanı ise organik görünümde olması. Beyazdan kahveye giden onlarca ton tek bir tasarımda buluşurken yeşil ve turuncular da bu baskılara canlılık kattı. Natürel bir kombini tamamlamak için en ideal tasarım olan doğal eşarplar, minimalist kadının elegan stiline eşlik ediyor.

Merve Dağlı Pembe Ananas Desenli Şal

Şal Merve Dağlı

Yaprak ve Meyve Desenli Tasarımlar

Palmiyeler, yapraklar ve meyveler… 2018 yazında enerjik ruhunu baş üstünde taşımak isteyen tesettürlü kadınlar, bu desenleri çok ama çok sevdi. Özellikle tatil beldelerine yüzde yüz bir uyumla dahil olan tasarımlar, yeşiliyle, sarısıyla ve turuncusuyla öne çıktı. Bir beyaz gömlek üzerinde dinamizmini öne çıkarmayı başaran tropikal şal ve eşarp tasarımları enerjisi yüksek kombinlerin stil ikonu.

Armine Çizgili Eşarp Modelleri

Armine Çizgili İpek Eşarp

Cool’luğun Formülünü Veren Çizgiler

Ne dün ne bugün ne yarın, çizgi desenler eşarp ve şal tasarımlarından asla eksik olmayacak. Ancak 2018 yazına canlanarak ve modernleşerek gelmeyi başaran çizgi tasarımları, cool görünümlerin formülünü veriyor. Eşarplarda günlük şıklığı, pamuklu şallarda sportif görünümü vurgulayan tasarımların her hali gönülleri çelmeyi başarıyor.

Fresh Scar FS Başak Desenli Şal

Fresh Scar FS Başak Desenli Şal

Başak Desenli Pamuklu Şallar

Geçmiş yıllarda eşarp tasarımlarında öne çıkan başak desenler, şimdilerde pamuklu şalların baş rolünü oynuyor. Hit’ler listesine hızlı bir giriş yapan enerjik desenler şıklığı doğada arayan kadınlar için vazgeçilmez. Bir başak tarlasından kopup gelmiş sıcacık iklimlerin esintisi olan şalları keşfedin.

Moda Kaşmir Pamuklu Şal Modelleri

Moda Kaşmir Pamuklu Şal

Çöl Esintili Pamuklu Şallar

Sezonun natürel görünümleriyle mükkemmel uyumu yakalamak isteyen tesettürlü kadınlar, çöl iklimini kombinlere getiriyor. Kum beji, sıcak sarı ve siyahın baskın olduğu şal tasarımları, tam olarak sıcak günler için pamuklu modellerle işleniyor. Kimi zaman desensiz kimi zaman yönü belirsiz çizgiler kimi zamansa farklı geometrik desenlerle karşımıza çıkan tasarımlar, 2018 yazına yepyeni bir hava kazandırıyor.

Moda Editörü: Büşra Karagöz

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir