2018 Yazında Çizgili Tunikler Yine Baş Rolde

2018 Yazında Çizgili Tunikler Yine Baş Rolde

2018 Yazında Çizgili Tunikler Yine Baş Rolde

Tesettürlü kadınların stilinde baş rolü oynayan tunikler, 2018 yazında çizgi desenleriyle hareketleniyor. İster ofise ister alışverişe ister hafta içine ister hafta sonuna her ortama ayak uydurmaya hazır bu parçalar, şimdi radarımızda!

Refka Gri Beyaz Çizgili Tunik

Refka Gri Çizgili Tunik – Satın Al

Basic Tuniklerde Gökkuşağı

Modası asla geçmeyen çizgiler, basic tuniklere gökkuşağını getiriyor. Yazı baskılarıyla mesaj verenler, payetlerle ışıltı kazananların yanı sıra marin stillere imkan tanıyan siyah, mavi ve kırmızı çizgiler mevsimin enerjisini taşıyor. Anahtar parça trençkotlarla, ‘cool’ bir silüet kazanan çizgili basic tunikler, baş rolü çoktan kaptı. Hit’ler listesinden inmeyen bu parçalar yine ve her zaman olduğu gibi sneaker’ları da yanına almayı ihmal etmedi.

Refka Pamuklu Yazlık Tunik

Refka Beyaz Çizgili Tunik – Satın Al

Fiyonkla Çizgi Buluşması

2018 ilkbahar – yazında bir fiyonk da tuniklere! Cool tavırlarıyla bilinen çizgili tasarımlara romantik bir detay olarak hayat veren fiyonklar, önden ya da arkadan bağlamalı kuşaklarıyla dikkati çekiyor. Bu sportif parçayı bir tık daha şıklaştırmak isteyenler için iyi bir seçenek olacak fiyonk ayrıntılı çizgi desenli gömlekler, ofis sınırlarından içeri girerek mesai saatlerinde baş rolü oynayacak.

2018 Yazında Çizgili Tunikler Yine Baş Rolde

Çizgili Tunik – Esra Keskin Demir: Satın Al

Organik Stillere Keten Çizgiler

Çabasız şıklığın yeni görünümü keten kumaşlarla tasarlanan çizgili gömlekler oluyor. Kavurucu sıcaklarda sağlıklı tercihler yapmak isteyen bununla beraber de şıklığı elden bırakmayan tesettürlü kadınlara hitap eden parçalar, dolaplarda mutlaka olması gereken parçalardan. Ekstra cool tavırlarıyla ve organik renk tonlarıyla çekim alanına giren parçalarla, minimalist, şehirli ve yalın görünümlere kavuşmak mümkün.

Benin Doğal Kumaşlı Çizgili Tunik

Benin Siyah Çizgili Tunik – Satın Al

Renkli ve Mutlu Çizgiler

Dünden bugüne yüksek modayla olan temasını kesmeyen çizgili tunikler, renkli ve mutlu tavırlarıyla modunuzu yükseltecek. Çizgi desenlerdeki siyah ve mavi hakimiyetini kırmak isteyenler için pembeler, sarılar, yeşiller, kırmızılar şimdi hep bir arada. Kombinlere gençlik aşılayacak bu tasarımlarla, sezonda konforlu şıklığın tadını çıkarın.

Benin Pudra Çizgili Tunik

Benin Pudra Çizgili Tunik – Satın Al

Giy – Çık Çizgili Elbise Tunikler

2018 ilkbahar – yazında güneşin kendini iyiden iyiye hissettirmesiyle tesettürlü kadınların çekim alanına giy – çık parçalar arasına, çizgili tunikler de giriyor. Neredeyse ayak bileklerine kadar uzanan elbise boylarına varan parçalar, konforu geride bırakmıyor. Pantolonlarla rahat kullanım sağlayacak giy – çık çizgili maksi boy tunikler, dolapların olmazsa olmazı haline geliyor.

2018 Yazında Çizgili Tunikler Yine Baş Rolde

Çizgili Tunik – Benin: Satın Al

Mesai Saatlerinde Monokrom Çizgiler

Sıcak havalarda mesai saatlerini daha neşeli hale getirecek çizgili parçalar, siyah ve beyazın hakimiyetinde. Belden kuşakları ya da kemerlerle stil sahibi görünüm kazanan parçalar, son zamanlarda ofisin yeni kodlarını oluşturuyor. Toplantıdan toplantıya koştururken konforu elden bırakmayan aynı zamanda şıklığı da modaya yakın tutan monokrom çizgili gömlek tunikler, baş rolü oynuyor.

2018 Yazında Çizgili Tunikler Yine Baş Rolde

Çizgili Tunik – Esra Keskin Demir: Satın Al

Denizci Stiliyle Ferah Kombinler

Kavurucu güneşle beraber uçsuz bucaksız mavilikleri akla getiren mevsimde, denizci stiller çekim alanına giriyor. Mavinin açıktan koyuya tonlarıyla tasarlanan çizgili gömlek tunikler, kırmızıyı da yanına kattı mı tarzını gösteriyor. Sokağın yeni stil kodu olan bu ferah görünüm için her yaz mevsiminde dolaplarda baş rolü kimseyi kaptırmayacak parçalara imkan tanıyın.

Moda Editörü Büşra Karagöz

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir