2018 Tatil Planlarınızın Rotalarını Oluşturmaya Aday Yeni Açılan Muhafazakar Oteller

2018 Tatil Planlarınızın Rotalarını Oluşturmaya Aday Yeni Açılan Muhafazakar Oteller

Yeni Açılan Muhafazakar İslami Oteller

Havaların git gide ısındığı şu günlerde, tatil planları da yavaş yavaş yapılmaya başlanıyor. Geniş kumsalı, temiz denizi, konforlu odaları ve eğlenceli aktiviteleri ile ön plana çıkan oteller ise planlar arasında ilk sıralarda değerlendirilenlerden oluyor.

Tüm bu özelliklerin haricinde, mahremiyetine özen gösteren aileler ve bireyler için ise farklı koşullar ve olanaklar da beklentiler arasına giriyor. Ayrı havuzlar ve plajlar, kadınlara özel alanlar, ailelere ait bungalowlar, helal mutfaklar ve daha birçok faktör, günümüzde artan talebe bağlı olarak git gide daha çok yaygınlaşmaya ve daha çok otelin işletme politikasını oluşturmaya başlıyor. Muhafazakar aileler için ise bu önemli bir avantaj oluşturuyor ve tatil planlarının daha rahat ve keyifli yapılabilmesini sağlıyor.

Ülkemizin sıcacık sahillerindeki yepyeni muhafazakar otellerin listesi ve detayları ise bu yazımızda yer alıyor. İşte 2018 tatil rotalarınızı oluşturmaya aday yeni açılan muhafazakar oteller

2018 Tatil Planlarınızın Rotalarını Oluşturmaya Aday Yeni Açılan Muhafazakar Oteller

Sierra Hills Villa Hotel

Sierra Hills Villa Hotel, kişiye özel villa konseptiyle rahat ve kendinize ait bir tatil geçirmenizi sağlıyor. Gözde tatil mekanlarından Bodrum Torba’da konumlanan otel, 10.000 metrekarelik yeşille mavinin buluştuğu bir alan içerisinde yer alan 12 adet lüks ve her biri özel havuza sahip villalar, her villaya ait otopark, restoranlar, sauna, özel jakuzi, oyun salonları ve çocuk parkı gibi imkanları da bünyesinde barındırıyor.

  • Sierra Hills Villa Hotel İletişim:
  • Adres: Rıza Anter Caddesi, No:47/A-1 Torba/Bodrum
  • Tel: (0252) 277 01 36

2018 Tatil Planlarınızın Rotalarını Oluşturmaya Aday Yeni Açılan Muhafazakar Oteller

Golden Life Resort & Spa

68 oda ile hizmet veren bu otelde çeşitli konaklama seçenekleri mevcut. Oda içerisinde jakuzi bulunan balayı süitlerinden, klasik odalara kadar farklı imkanlara sahip işletme, açık büfe alakart restoran, açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness ve spa merkezi, hamam, sauna ve masaj gibi hizmetleri de ziyaretçilerine sunuyor.

  • Golden Life Resort & Spa İletişim:
  • Adres: Ölüdeniz Mahallesi, Atatürk Cd., 48340 Fethiye/Muğla
  • Tel: (0252) 616 65 41

2018 Tatil Planlarınızın Rotalarını Oluşturmaya Aday Yeni Açılan Muhafazakar Oteller

Sedir Park Alanya-Bungalow & Otel

2017 yılında açılan ve hizmete giren Alanya’daki 25 odalı butik otel Sedir Park, 11 Bungalov ve taş evin yanı sıra, deniz ve dağ manzaralı farklı 13 otel odasını da bünyesinde barındırıyor. Ortak kullanıma sunulan ve kadınlara özel olmak üzere iki farklı havuzu bulunan işletmenin en güzel özelliklerinden bir tanesi de hobi bahçelerine sahip olması. Restoranda ise farklı yörelerden getirtilen özel organik ürünler ise sağlıklı kahvaltılar ve lezzetli yemekler servis ediliyor.

  • Sedir Park Alanya İletişim:
  • Adres: D-400 Karayolu, Yeşilöz Mahallesi, No:17, Sedir Park, Alanya/Antalya
  • Tel: (0242) 536 41 41

2018 Tatil Planlarınızın Rotalarını Oluşturmaya Aday Yeni Açılan Muhafazakar Oteller

Atlas Beach Hotel

Alanya Konaklı mevkiinde bulunan ve muhafazakar aileler için kaçırılmaz fırsatlar sunan otel, bay, bayan ve aile havuzları, aile plajları, İslami usullere uygun helal sertifikalı yiyecek ve içecek servis edilen restoranları, konforlu odaları, çocuklar için aktivite alanları ve yetişkinler için organize edilen animasyon ve konserlerle tatil planlarının ilk akla gelenlerinden birisi olmayı başarıyor.

  • Atlas Beach Hotel İletişim:
  • Adres: Telatiye Köyü, İskele Mevkii, No:39, Konaklı Alanya/Antalya
  • Tel: (0242) 970 03 23

Yeni Açılan Muhafazakar İslami Oteller

Pine Club Butik Otel

Özel havuz ve bahçesi ile ailesiyle baş başa keyifli vakit geçirmek isteyenler için güzel imkanlar sunan Pine Club Butik Otel, alkolsüz her şey dahil konsepti ile hizmet vermeye devam ediyor. Yüzme havuzları, alakart restoran ve Spa merkezi ile rahatlamak ve tatilin keyfini çıkarmak isteyenler için birebir.

  • Pine Club Butik Otel İletişim:
  • Adres: Soğucak Mahallesi, Ulucak Mevkii, 09400, Kuşadası/Aydın
  • Tel: (0256) 612 70 30

2018 Tatil Planlarınızın Rotalarını Oluşturmaya Aday Yeni Açılan Muhafazakar Oteller

Grand Çınar Hotel Kumluca

Bay-bayan ayrı havuzlar ve çocuk havuzları ile misafirlerine hizmet veren Grand Çınar Hotel, muhteşem manzarası ve eşsiz doğanın içerisinde yer almasıyla da huzurlu bir tatil geçirme imkanı sağlıyor. İslami usullere uygun olarak hazırlanan yiyeceklerin servis edildiği restoranlar da bu konuda hassasiyeti olan bireyler için önemli bir avantaj teşkil ediyor.

  • Grand Çınar Hotel İletişim:
  • Adres: Göksu Mahallesi, 101. Sokak, No:2/B, 07350, Kumluca/Antalya
  • Tel: (0242) 277 02 33

The Qasr Bodrum

The Qasr Bodrum

Egenin benzersiz doğasının eşlik ettiği “bir Bodrum masalı” The Qasr Bodrum, lüks ve konforlu tatilin vazgeçilmez adreslerinden bir tanesi olacağını şimdiden gösteriyor. Deniz manzaralı odalar, süitler, jakuzili aile süitleri ve rezidanslar ile farklı isteklere ve ihtiyaçlara uygun olarak sunulan oda tipleri, bay-bayan ayrı havuzlar, farklı aktiviteler, havuz başında sabah sporları ve Spa merkezi ile unutulmaz bir tatil yaşanacağının teminatını veriyor.

  • The Qasr Bodrum İletişim:
  • Adres: Gündoğan, Bodrum/Muğla
  • Tel: (0252) 400 00 00

Lussoro Bodrum Hotel

Lussoro Bodrum Hotel

Bodrum’un dillere destan güzelliği ile ön plana çıkan köşesi Gümüşlük’te 2018 yazında hizmete girecek yepyeni bir mekan Lussoro Bodrum Hotel. Helal gıda sertifikasına sahip ürünler, etrafı kapalı plaj ve havuzlar ve alkolsüz restoranları ile muhafazakar oteller arasında şimdiden yerini alıyor. Uygun fiyata tatil yapmak isteyenler için ise açılışa özel avantajlı fırsatlar sunuluyor.

  • Lussoro Bodrum Hotel İletişim:
  • Adres: Koyunbaba Mevkii, Mehmet Nuri Conker Sokak, No:9, Gümüşlük, Bodrum/Muğla
  • Tel: (0252) 988 02 00

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir