2018/2019 Sonbahar – Kış Sezonunun En 5 Popüler Rengi

2018/2019 Sonbahar – Kış Sezonunun En 5 Popüler Rengi

2018-2019 Sonbahar – Kış Sezonunun En 5 Popüler Rengi

2018/19 Sonbahar – Kış koleksiyonlarının trendler raporunda renk paletleri cesur görünümlerin altını çiziyor. Beklenmedik gölgeler, geleneksel tonlar, güçlü ışıltılar kimi zaman romantik kimi zaman karakteristik duruşlarıyla karşımızda. Siz de şimdiden özlemle beklenen yeni sezonun en popüler 5 rengi ile tanışın!

2018-2019 Sonbahar – Kış Sezonunun En Popüler Rengi Red Pear (Koyu Kırmızı)

Red Pear

Romantik sonbahar günlerinin hayranlık uyandıran renklerinden biri “red pear”, yıldız parçaların yeni soluğu. Koyu kırmızı tonlarının müthiş yansıması olan bu renk, Givenchy, Elie Saab, Lanvin, Oscar de LA Renta gibi dünya marklarının dokunuşlarıyla kusursuzluğunu kanıtladı. Soğuk günlerin ısısını artırmaya hazır olan “red pear” tesettürlü kadınların dolapların baş rolü oynayacak.

2018-2019 Sonbahar – Kış Sezonunun En Popüler Rengi Valiant Poppy (Canlı Kırmızı)

Valiant Poppy

Sonbahar – kış sezonunun en trend renklerinden birine dönüşen “Valiant Poppy”, kırmızının en canlı, capcanlı tonu. Popüler olmayı her zaman başarak bu rengi, “Cesur Gelincik” olarak çevirmek de yanlış olmayacak. Red Pear tonlarının gizemli tonlarıyla yarışacak Valiant Poppy, daha iddialı daha çarpıcı olmak isteyenler için burada. Tibi, Jil Sander, Valentino gibi dünya markalarının özellikle elbise ve dış giyim tasarımlarında kullandığı bu trend renk, çok ama çok sevilecek.

2018-2019 Sonbahar – Kış Sezonunun En Popüler Rengi Nebulas Blue (Gece Mavi)

Nebulas Blue

Alacakaranlığı andıran “Nebulas Blue”, 2018/19 Sonbahar – Kış koleksiyonlarının en gizemli renklerinden biri. Mavinin bu düşünceli tonu Tibi, Prabal, Gurung, Toga, Carolina Herrera gibi dünya markalarını en parlak seçimi. Gündüzden geceye yepyeni bir soluk getirecek “Nebulas Blue” tonunun, tesettürlü kadınların dolabındaki en efsanevi parçalara hayat vereceğinden şüphemiz yok.

2018-2019 Sonbahar – Kış Sezonunun En Popüler Rengi Ceylon Yellow (Bahartlı Sarı)

Ceylon Yellow

Koleksiyonları aydınlatmayı başaran “Ceylon Yellow”, egzotik dokunuşlarıyla sezona renk katmaya hazır. Sarının en baharatlı tonlarından biri olan bu popüler renk, Bottega Veneta, Rostondo, Preen by Thornton Bregazzi ve Marc Jacobs gibi dünya markalarının en göz alıcı tasarımlarına yeni bir soluk getiriyor.

2018-2019 Sonbahar – Kış Sezonunun En Popüler Rengi Martini Olive (Zeytin Yeşili)

Martini Olive

Kusursuz, sofistike ve derin… Sonbahar – Kış 2018 koleksiyonlarının en popüler renklerinden biri “Martini Olive”. Sessiz ve çok yönlü bu yeşil zeytin tonu, tesettürlü kadınların da kucaklayacağı en garantili renk. Simone Rocha’dan Trussardi’ye, Maison Kayrouz’dan Erika Cavallini‘ye… Dünya markalarının neredeyse her biri bu zeytin rengini, trençkotları ve elbiselerinde kusursuzca kullandı. Özellikle ikinci bir cilt olarak deri dış giyim parçalarında göreceğiniz “Martini Olive”i siz de mutlaka sevdiniz.

2018-2019 Sonbahar – Kış Sezonunun En Popüler Rengi Mellow Rose (Açık Pembe)

Bonus: Mellow Rose

2018/19 Sonbahar – Kış Koleksiyonlarında tesettürlü kadınlar için dikkat çekecek renklerden biri “Mellow Rose”. Popüler renkler arasında yer alan ancak cesur ve güçlü renklere göre bir tık daha geride kalan bu pembe tonu, elegan duruşları, saflığı ve sadeliği sevenler için yıldızlaşıyor. Nina Ricci, Valentino gibi dünya markalarının koleksiyonlarında maksi boy pardösüler, yumuşacık pelerinler ve romantik püsküllü elbiselerle adından söz ettiren yumuşak gül rengi, hayalperest kadınlara göz kırptı.

Moda Editörü Büşra Karagöz

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir