2017-18 Sonbahar-Kış Koleksiyonlarından Sahip Olmanız Gereken Parçalar

2017-18 Sonbahar-Kış Koleksiyonlarından Sahip Olmanız Gereken Parçalar

Sonbahar Kış Tesettür Giyim Modelleri

Yeni sezonun heyecanı gardıropları sarmışken, olmazsa olmaz parçalarla şimdiden tanışın.

En kısa yoldan 2017-18 Sonbahar – Kış koleksiyonlarının en trend parçalarına göz atın, yıl boyu şıklığın keyfine varın. İşte yeni mevsime geçişte sahip olmanız gereken parçalar ve trend ipuçları.

Sonbahar Kış Tesettür Giyim Modelleri

Palto: Dior Couture

Elbise Paltolar

Dünya markalarının koleksiyonlarında başrolü kapan parçalardan ilki, elbise paltolar! Bileğe kadar uzanan boyları, oversized duruşlarıyla popülarite kazanan paltolar, tesettürlü kadınların tekrar tekrar gönüllerini çelecek. Hermes, Valentino ve en çok da Dior markasında karşımıza çıkan paltolar, elbise görünümleriyle tutku uyandırdı. Yıllar boyu işlevselliğini kaybetmeyecek tasarımların yalın duruşlarıyla sezonun en akıllıca yatırımını yapın.

Sonbahar Kış Tesettür Giyim Modelleri

Palto: Dior 2017 Sonbahar Kış

Desenlerle Dört Köşe

90’ların trendi yeni sezona damgasını vuruyor. İster baklava desen diyin, ister ekose, ister gigham diyin ister kare, köşeli şekilleriyle karakteristik stillerin yeni parçası olacak desenler, en güncel görünümleri sokağa taşıyor. Yaz aylarında da trend görünümlerini sıklıkla gördüğümüz tasarımlar, 2017-18 Sonbahar – Kış Koleksiyonlarına sonbahar renkleriyle adapte oldu. Kahveden sarıya geçiş yapan tonlarıyla yaprak döken bir ormanda karşınıza çıkan tüm renkleri üzerine giyen ekose, eteklerde, paltolarda, ceketlerde ve pelerinlerde.

Sonbahar Kış Tesettür Giyim Modelleri

Palto: Dior 2017 Sonbahar Kış

Vahşi Batıdan Gelen Tasarımlar

Tarih öncesi devirlerden, Vahşi Batı’dan gelen tasarımlar, kahvenin tonlarıyla sonbahara sıcak bir dokunuş yapıyor. Güçlü kesimleri, kadınsı duruşları, dokuları ve kumaşlarıyla ısıyı yükselten parçalar, militer ruhuyla stil savaşlarını başlatıyor. Kumlu kombinlerin esin kaynağı olacak parçalar hayvan figürlerini, çöl bitkilerini, sonbahar ağaçlarını ve püsküllerini üzerine alıyor. Dolapların olmazsa olmazı olacak, kahveden sarıya ve turuncuyu tüm sıcak tonları barındıran desenli ya da püsküllü parçalar Vahşi Batı’dan kombinlere gelecek.

Sonbahar Kış Tesettür Giyim Modelleri

Palto: Dior Couture

Kloş Eteklerle Ceketlerin Takım Ruhu

Feminen ve maskülenliği buluşturan kloş etekle ceketlerin takım ruhu ilham veriyor. Birbirine zıt duruşları bir arada kullanan tasarımcılar, hem sakin hem hareketli silüetleri hayata döndürüyor. Kabarık eteklerin üzerine kombinlenen ceketlerin beline bir de kemer dolanıyor. Sokakları etkisi altına alan bu ikili tesettürlü kadınların da yeni favorisi olacak.

Sonbahar Kış Tesettür Giyim Modelleri

Renkli Peluşlar

Kürklerin yerini 2017-18 Sonbahar – Kış Koleksiyonlarında rengarenk peluşlar alacak. Kimi zaman saçak saçak yünleri kimi zamansa yumuşacık peluşları göreceksiniz. Sonbaharın sıkıcı renklerine biraz hareket katmak, kombinleri tek parçayla farklılaştırmak isteyenler için oldukça dikkat çekici bir parça olan renkli peluşların her haline aşık olacaksınız. Özellikle pudra tonlarında baskınlığını gösteren renkli peluşlar sıcacık bir kış için olmazsa olmazlar arasına giriyor.

Sonbahar Kış Tesettür Giyim Modelleri

Etek-Gömlek: Begum Baccal Sonbahar Kış

Prince Moru Başrolde

Amerikan şarkıcı Prince’in şarkılarında, sahne şovlarında sıklıkla kullandığı mor, 2018’in rengi oldu. Aşk dolu bu renk koleksiyonların da en sevilen parçalarına hayat verdi. Özellikle elbiselerde ve eteklerde bambaşka bir tavra bürünen bu mor rengin ister şık ister günlük herhangi bir halini dolaplara eklemezseniz olmaz.

Sonbahar Kış Tesettür Giyim Modelleri

Hırka-Etek: Gucci

Salaş Hırkalar

Sonbaharın adı geçiyorsa salaş hırkalardan bahsetmemek olmaz. Özellikle mevsim değişikliklerinde en işe yarar parça olan hırkaların oldukça bol oldukça salaş halleri dolapların olmazsa olmazları arasında.

Moda Editörü: Büşra Karagöz

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir