2016 Yazlık Özel Tasarım Tesettür Giyim Modelleri

2016 Yazlık Özel Tasarım Tesettür Giyim Modelleri

Gamze Polat Tunik Modelleri

  • Yağ Yeşili Önü Payetli Tunik – Gamze Polat: Satın Al
  • Vizon Trend Tunik – Gamze Polat: Satın Al

Yazın en güzel özel tasarım ürünlerini bir araya getiriyoruz. Merceğimiz altına giren bu özel parçalarla zamansız şıklığa yatırım yapın. Etekten gömleğe, kaptan tuniğe, elbise hatta abiyelere kadar pek çok ürünü sizler için derledik. Sportif ve romantik, cool ve havalı… Her biri farklı stili yansıtan modelleri şimdi siz de keşfedin.

Kuaybe Gider 2016 Yaz Gömlek Modelleri

  • Siyah Spark Gömlek – Kuaybe Gider: Satın Al
  • Bej Spark Gömlek – Kuaybe Gider: Satın Al

Kuaybe Gider’den En Cool Gömlekler

Yazın en cool parçalarına Kuaybe Gider koleksiyonunda rastlıyoruz. Rahatlıksa rahatlık şıklıksa şıklık hepsi bir arada. Siz de rahatlıkla şıklığı birbirinden ayıramıyorsanız Kuaybe Gider’in gömlek modellerine muhakkak göz atın.

Mevra 2016 Yaz Elbise Modelleri

Mevra’nın İç Açan Elbiseleri

Yaz renkleri ve desenlerinin içinizi açacağı en şık elbiseler de Mevra‘dan. Kombinlemesi en kolay, her ortama uyum sağlayacak bu elbiseler yaz dolaplarında yer almayı bekliyor. Must have listelerinin olmazsa olmazı elbiselerden mutlaka edinin.

Minel Aşk 2016 Yaz Etek Modelleri

Minel Aşk’tan Tutkunu Olacağınız Etekler

Tesettürlü kadının tutkunu olduğu etekler, her anın vazgeçilmez parçası. Günün koşuşturmacasında rahatlığa, özel bir toplantı ya da ofis ortamında şıklığa imza atmak istiyorsanız seçiminizi Minel Aşk‘ın özel etek tasarımlarından yana yapın.

Selma Sarı Design 2016 Yaz Tunik Modelleri

  • Siyah Pelerinli Yelek – Selma Sarı Design: Satın Al
  • Turuncu Çizgili & Garnili Tunik – Selma Sarı Design: Satın Al

Selma Sarı Design’den Özel Tasarımlar

Bir kadının gardırobunda gündüzden geceye rahatlıkla geçiş yapabileceği özel tasarımlar mutlaka olmalı. Selma Sarı Desing pelerinli yeleği bunun için biçilmiş kaftan. Günün kurtarıcı parçaları olan tunikleri artık söylemeye bile gerek yok. Upuzun boyları, bol kesimleri ve modası hiç geçmeyen renkleriyle özel tasarım tuniklere bu yaz da yatırım yapın.

Nurkombin Spor Tunik Modelleri

  • Bordo Yakalı Spor Tunik – Nurkombin: Satın Al
  • Ekru Yakalı Spor Tunik – Nurkombin: Satın Al

Nurkombin’den Üçü Bir Arada Tasarımlar

Yazın sıcak günlerinde sizi kat kat giyinmekten kurtaracak hem kap hem tunik hem gömlek havasındaki bu özel tasarımlar Nurkombin imzası taşıyor. Kimse böyle bir rahatlığa hayır diyemez. O halde sizde bu özel tasarımlara bir göz atın.

Nurbanu Kural Abiye Elbise Modelleri

  • Mint Hit Abiye – Nurbanu Kural: Satın Al
  • Fuşya Zümra Abiye – Nurbanu Kural: Satın Al

Nurbanu Kural’dan Özel Günlere Özel Tasarımlar

Nurbanu Kural seçtiği yaz renkleri ve rahat kalıpları abiye modellerini bir adım öne taşıyor. Nişan-düğün şıklığını Nurbanu Kural tasarımları ile yakalamak isterseniz sizin için seçtiğimiz modellerine yakından bakın.

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir