2016 Yazının En Hesaplı Parçaları, Yeşil Topuklar Alışveriş Sitesinde

2016 Yazının En Hesaplı Parçaları, Yeşil Topuklar Alışveriş Sitesinde

Armine 2016 Yaz Tesettür Giyim Modelleri

Yeşil Topuklar’ın yeni alışveriş sitesi alisveris.yesiltopuklar.com ‘dan seçtiğimiz ve bugün ne giysem, yarın ne giysem sorularınıza cevap olacak elbiseden tuniğe yeni sezonun en hesaplı parçalarını mercek altına alıyoruz.

Günlük hayatta, klasik takımlar, gösterişli parçalardan ziyade sade ama şık ürünlere ihtiyacımız oluyor. Yelek ve kaplar, elbiseler, tunikler… Üstelik bunların hepsi 2016 İlkbahar-Yaz koleksiyonlarından seçildi.

İşte yeni sezon koleksiyonundan seçtiğimiz ve  tek tek ele alacağımız parçalarla oluşturabileceğiniz güçlü stil için öneriler.

Yeşil Topuklar Alışveriş 2016 Tesettür Giyim

Mükemmel Uyumu Yakalayın

Abartıdan uzak olmakla beraber renk ve dokusuyla farklı bir görünüme büründürecek olan yelek ve kaplar bahar aylarında da en iyi seçenekler arasına giriyor. Kullanışlı modelleriyle geçiş mevsimlerinin kahramanı olan Armine kap, baharın romantik renklerinden ilham alıyor. Sarı rengindeki Armine Kap’ı gömleklerinize hareket katarken stilinize de canlılık katarak öne çıkacaktır. Kaplar söz konusu olduğunda daha da sadeleşen tasarımlar, yine Armine tasarımıyla şıklığa bürünüyor. Elbiseleriniz ve tuniklerinizle harika bir sportif kombin oluşturacağınız Armine ekru kap modeli, üç mevsim kullanabilirsiniz.

2016 Yaz Tesettür Elbise Modelleri

Günlük Hayatın Kurtarıcısı Elbiseler

Abiye olmadığı halde bazı elbiseler, kesim, renk ve detaylarla günlük şıklıktan daha ötede bir hal alıyor. Bu sebeple alışverişe, gezmeye, işe giderken abartıya kaçabiliyor. Aradığınız tam olarak rahatlık, sadelik ve günlük şıklıksa olabildiğince düz kesimler, göz yormayan desen şık desenler ve renkler kullanılmalıdır. Refka 2016 ilkbahar yaz koleksiyonunda karşımıza çıkan minik desenli uzun elbise modelleri günlük şıklığa hitap eden tasarımlardan oluyor.

Yeşil Topuklar Alışveriş 2016 Tesettür Giyim

Desenli Tunik: Vavist – Satın Al

Karmaşadan Uzak Desenler

Biraz daha şık bir tasarım arayanlardansanız Feradje markasının koleksiyonundaki göz yormayan desenlerin hareket kattığı elbiseyi kullanarak stilinize güçlü bir hava katabilirsiniz.

Yeşil Topuklar Alışveriş 2016 Tesettür Giyim

Bohem Şıklık

Yeni sezonda öne çıkan elbiseler ve tuniklerin bohem şıklığını stilinize yansıtabilirsiniz. 2016 ilkbahar yaz aylarında oldukça karşımıza çıkan indigo, güçlü bir stile bürünüyor. Böyle bir kombinde eksik olmayacak püskül detay ise bohem şıklığı yakalamanıza yardımcı olacak. Trend renkler arasında olan tabaya eşlik eden bordo asaleti de yine elbiselerde karşımıza çıkıyor. Güçlü bir görünüme sahip olan elbiseler, günlük hayatın en şıkları arasında.

Yeşil Topuklar Alışveriş 2016 Tesettür Giyim

Olmazsa Olmaz Tunikler

Vazgeçilmezlerimizden olan tunikler ise her zaman dolabımızda en çok yer edinenlerden. Kombinlemesi kolay olan ve her an rahat ettiren tunikleri kullanırken, boylarının neredeyse bir elbise boyu olanları sezonda öne çıkıyor. Armine ve Refka’nın ilkbahar yaz renk alternatifleriyle tasarladığı tunikler sade şıklığın ver rahatlığın adresi oluyor. Siyah ve beyazın asaleti yenilikçi tasarımlarda buluşuyor.

Yeşil Topuklar Alışveriş 2016 Tesettür Giyim

Haki Pileli Etek: Refka – Satın Al

Gündüzden Geceye Etek Tasarımları

Etekleri de unutmadık! Kombinlediğiniz parçalara göre gündüzden geceye uyum sağlayacak etekler, bu yaz bambaşka bir hale bürünüyor. Bu etekler, ister bir toplantıda ister yemekte davette, her zamankinden bir tık daha şık olmak için alternatifiniz olacaktır. Pile detaylarla buluşan eteğin kusursuz duruşu asil ve şık bir duruş sunuyor!

Yazı: Büşra Karagöz

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir