2016 Yazını Etkisi Altına Alacak Yenilikçi Tesettür Giyim Markaları

2016 Yazını Etkisi Altına Alacak Yenilikçi Tesettür Giyim Markaları

Senna Design 2016 Yaz Tesettür Abiye Modelleri

Tesettür giyimin klasikleşmiş markalarına rakip olan yepyeni isimler, hızlı yükselişine devam ediyor. Formal hale gelmiş kesim ve renklerden bir o kadar uzak, tesettür giyime taptaze bir nefes getiren isimler, 2016 yazında da ilgi odağı. Riva Fashion, Berrin, Touche, Nars, Mimya, Baqa, Mejj, Yeşim Özcan, Senna Design, Qooq ve daha birçoğu, yeni sezonu etkisi altına alıyor.

Başarılı geçmişe sahip olan isimlerin çoğunu, sosyal medyadaki tesettür giyim tasarımcılarıyla/stil danışmanlarıyla iyiden iyiye keşfettik. İşte Yeşiltopuklar’ın da merceğine takılan, 2016 yazına damga vuracak o markalar!

Riva Fashion 2016 Yaz Tesettür Modelleri

Modern Siluet Kozmopolit Yaşam

Modern silueti, sofistike duruşuyla, adeta Doğu-Batı’nın harmanlanmış halini sunan Kuveyt merkezli Riva Fashion, 2016’da da benzersiz bir koleksiyon sunuyor.

Berr-in 2016 Yaz Tesettür Modelleri

Canlı ve natürel renkleri ahenk içinde gördüğümüz, sezonun modasını harika kesimleriyle yansıtan bir diğer marka da Berrin. Kozmopolit görünümü konforla sunan marka, yazın vazgeçilmez parçalarına imzasını atıyor.

Touche 2016 Yaz Tesettür Modelleri

Yüksek Dozda Konfor

Tesettür giyimin formal duruşunu bozarak şıklığa yüksek dozda konfor katan Touche, her sezonda olduğu gibi yeni sezonda da cazibesini koruyor.

Nars Tesettür Giyim Modelleri

Yaza uygun renk, asimetrik kesim ve zirveye ulaşan rahatlıkla koleksiyonunu tasarlayan Nars, yaza duruluk ve ferahlık katıyor.

Mimya 2016 Yaz Tesettür Modelleri

Tutkuya Dönüşen Tasarımlar

Geleneksel ve etnik motifleriyle bambaşka tasarımlara imzasını atan Mimya, yeni sezona da bomba gibi düştü. Yalın, natürel duruşuna dinamizm katacak renk ve desenleriyle markanın tasarımları tutkuya dönüşüyor.

Baqa 2016 Yaz Tesettür Modelleri

Şık olmanın klasik kesim ve modellerden geçmediğini kanıtlayan Baqa, her sezonda harika fikirlerle karşımıza çıkıyor. Doku, renk ve farklı kesimleriyle her zaman şık her zaman modern ve hatta her zaman rahat!

Mejj Giyim 2016 Tesettür Modelleri

Şıklığı modern çizgide sunmayı en iyi başaran markalardan biri de Mejj. Sezonun trendlerini kendine özgü halde sunan, kesimleriyle olduğu kadar renk ve desenleriyle cezbeden marka, 2016 yazını etkisi altına alacak.

Yeşim Özcan 2016 Tesettür Koleksiyonu

Yenilikçi Stiller

Tesettür giyime yenilikçi dokunuştan bahsederken, Yeşim Özcan‘ın muhteşem tasarımlarından söz etmemek olmaz. Her sezonda yepyeni bir bakışla karşımıza çıkan marka, 2016 yazında çizgisini zirveye taşıyor diyebiliriz. Dünya markalarının tasarımlarına taş çıkartacak modelleriyle Yeşim Özcan, modern siluetin hakimi!

Senna Design 2016 Yaz Tesettür Abiye Modelleri

Romantik Parçalarla Masalsı bir Dünya

Günlük giyime olduğu gibi özel günlere de romantik parçalar sunan Senna Design, sezonun trendlerini konforlu çizgide sunuyor. Soft renkleri, dantel, püskül, işleme ve floral desenlerle hareketlendiren markayla masal dünyasına giriyorsunuz.

Qooq 2016 Yaz Tesettür Giyim Modelleri

Yeni Yaşam Biçimi Normcore

2016 yazında şıklığın bir adım önüne geçen sportif duruş, normcore akımıyla yükselişe geçiyor. Bu hali de en iyi yansıtan tesettür giyim markalarından biri Qooq Store oluyor. Yazın ferah renklerini kullanan marka, olabildiğince salaş olmasına rağmen stil sahibi duruşa damgasını vuruyor.

Moda Editörü: Büşra Karagöz

Yorumlar

“2016 Yazını Etkisi Altına Alacak Yenilikçi Tesettür Giyim Markaları” için 4 cevap

  1. Kullanıcı dedi ki:

    Tekbir deki spor pardesülere bayılıyor ondan yokmu elinizde

  2. Sibel dedi ki:

    Bütün bu markaları peki nerden temin edicez

  3. admin dedi ki:

    Her markayı kendi satış noktalarından temin edebilirsiniz. Tümünü bir arada bulamazsınız.

  4. SAMİA TUNÇ dedi ki:

    Yukarıda saymış olduğunuz yeni markalar arasına Berr-in de koymuşsunuz ancak Berr-in kendini kanıtlamış 14 yıllık bir markadır ve bu tarzı sektörde ilk yaratandır, hala seneler önce aldığım şalvarı sokakta bile durdurup soruyorlar, zamanının ötesinde, yenilerin Berr-in den öğreneceği çok şey var.. Tarzı yenilikçi ve sıra dışı deseniz doğru ancak yeni marka derseniz yanlış olur.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir