2016 İlkbahar-Yaz Gardırobunuza Eklemeniz Gereken 10 Parça

2016 İlkbahar-Yaz Gardırobunuza Eklemeniz Gereken 10 Parça

2016 Tesettür Giyim Önerileri

Moda dünyası 2016 ilkbahar yaz sezonunu göz kamaştıran parçalarla karşılıyor. Renkli dokular, çizgiler, pilili etekler ve çeşit çeşit çantalar, ayakkabılar en yeni versiyonlarıyla bizleri karşılamaya hazır.

Podyumlarda boy gösteren modeller şimdilerde mağaza vitrinlerinde nefesleri kesiyorken, yeni sezonun olmazsa olmazlarını merak edenlere sezonun en hit parçalarını alışveriş listelerine eklemeleri için seçtik!

2016 Tesettür Giyim Önerileri

İşte 2016 ilkbahar yaz sezonunun stil sahibi kombinlerini oluşturmak için gardırobunuza mutlaka eklemeniz gereken 10 parça!

2016 Tesettür Giyim Önerileri

Bomber Ceket: Zara

1) Bomber Ceket: Bomber ceketler ilkbaharın soğuk sabahları ve serin akşamları için en ideal parçalardan biridir. Hem spor hem de son dönemin en trend parçalarından biri olan bomber ceketi jean ve kumaş eteklerinizle rahatlıkla kombinleyebilirsiniz.

2016 Tesettür Giyim Önerileri

Culotte Pantolon: Zara

2) Culotte Pantolon: İki sezondur yükselişe geçen culotte pantolonlar bahar ve yaz aylarınızın vazgeçilmezi olacak. Kumaşı, dokusu ve bolluğu sayesinde hem tiril tiril gezeceksiniz hem de etek gibi pantolon giyeceksiniz. Bir taşla iki kuş.

2016 Tesettür Giyim Önerileri

Tribal Baskılı Etek: H&M

3) Tribal Baskılı Etek: Tribal baskılı bir eteği mutlaka gardırobunuza ekleyin. Kavurucu yaz günlerinde, şehirde, sahilde, memlekette kısacası her yerde rahatlıkla giyebilirsiniz. Desenin içerisindeki renkler sayesinde ne uydursam derdi de bitecek. Desenin içindeki herhangi bir rengi şal olarak bağlayabilir, üzerine beyaz tişört giyebilirsiniz.

2016 Tesettür Giyim Önerileri

Gömlek Elbise: Noi – Zara

4) Gömlek Elbise: Aslında elbise olarak üretilen gömleği pantolon ve eteklerinizin üzerine rahatlıkla giyebilirsiniz. Özellikle keten kumaştan üretilmiş gömlek elbiselere mutlaka gözatın.

2016 Tesettür Giyim Önerileri

Palazzo Pantolon: Zara

5) Palazzo Pantolon: Culotte pantolon bana oldukça kısa geliyor diyenlerin imdadına palazzo pantolonlar yetişiyor. Hem oldukça uzun hem de etek kadar bol. İsterseniz dolgu topuklu ayakkabınızla giyin isterseniz beyaz spor ayakkabınızla. Desenli palazzo pantolonlar ise sandaletlerle kusursuz bir ikili olacak!

2016 Tesettür Giyim Önerileri

Basic Tişört: Mood Basic

6) Basic Tişört: Yaz-Kış her mevsim en sıkışık zamanlarımızda kombinlerimizin ilacı olan basic tişörtleri bahar ve yaz aylarında da gardırobunuzdan eksik etmeyin. Pamuklu ve keten kumaşlardan üretilmiş basic tişörtleri feracelerin, pardösülerin, trençlerin, uzun gömleklerin içerisine giyebilirsiniz.

2016 Tesettür Giyim Önerileri

Metal Sneaker: Adidas

7) Metal Sneaker: Sevenin çok sevdiği, sevmeyenin ise bu ne böyle dediği ayakkabı, son ayların yok satanı, bulanın elinde kaldığı metal burunlu spor ayakkabılar. Evet, neredeyse bütün kombinlere uyum sağlıyor. Bu sayede de yok satıyor. Bulabilirseniz bir deneyin.

2016 Tesettür Giyim Önerileri

Pamuklu Şal: Dino Tokio

8) Pamuklu Şal: Yaz sıcaklarının rehavetinden bayılmış bir şekilde dışarda işlerimizi hallederken aniden esen rüzgarın esintisini geçiren yüzeyi sayesinde pamuklu şallar gönlümüze taht kurdu. Markalar da bunu fark etmiş olacak ki bin bir renk ve desende her keseye uygun birbirinden güzel ve al beni diyen şallar üretmiş. E siz de sıcaktan bunalıyorsanız bir bakın. Bu arada pamuklu şallar ile ilgili ayrıntılı yazımızı okumadıysanız şuraya tıklayarak okuyabilirsiniz.

2016 Tesettür Giyim Önerileri

Floral Desenli Etek/Gömlek: Riva Fashion

9) Floral Desen: Kıyısından köşesinden çiçek deseni fışkıran bir parça mutlaka edinin. Çanta olur, elbise olur, eşarp olur… Papatya olur, şakayık olur, gül olur, gelincik olur, kiraz çiçeği olur… Giydiğinizde hem gözünüzü hem de gönlünüzü ferahlatacak floral desenli parçayı giydikçe de bizi hatırlayın.

2016 Tesettür Giyim Önerileri

Sırt Çantası: Zara

10) Sırt Çantası: Backpack olarak da bilinen-afilli hali- kollara özgürlüğü getiren ve kıymeti yeni yeni “moda” olan sırt çantalarından en az bir tane -bakın en az- mutlaka, kesinlikle gardırobunuza ekleyin. Sadece eklemekle de kalmayın hunharca kullanın. Bırakın omuzlarınız da rahat etsin, kollarınız da…

Yazı: Munise Boz

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir