2016 Bahar Trendleri ve Onları Uygulama Yolları

2016 Bahar Trendleri ve Onları Uygulama Yolları

2016 İlkbahar Yaz Tesettür Giyim

İlkbahar mevsimi kapımızı çaldı. Kışın kasvetli havasından yavaş yavaş sıyrılıyoruz. Haliyle bu durum gardıroplarımıza da yansıyor.

Markalar bahar koleksiyonlarını bir bir modaseverlerin beğenisine sunuyor, neredeyse her hafta ürünler yenileniyor. Peki gardırobumuzu bahara hazırlarken yeni olarak ne yapabiliriz? İşte size en trend 10 stil tüyosunu veriyoruz.

2016 Tesettür Giyim Önerileri

Uzun Plise Etek: Şüşütown

1. Uzun Plise Etekler: Özellikle soft tonlardaki pliseli eteklere bir göz atın. Bu bahar hatta yaz mevsimi de dahil olmak üzere çokça göreceğimiz etekleri kombinlemek de oldukça zevkli.

2. Metal Aksesuarlar: Gerek gümüş gerek altın tonlardaki metalik her şey çok moda! Ayakkabıdan çantaya, etekten trençkota her şey! Tabii moda olayım derken uzaylıya benzeyenler de var. Aman dikkat edin baştan ayağı metalik giyinmeyin. Az, özdür…

2016 Tesettür Giyim Modelleri

Meyve Detaylı Etek: Dolce & Gabbana

3. Meyveler Gardıroba: Evet, yanlış okumadınız. Bu sezon kirazından limonuna, elmasından ananasına lezzetli meyveler desen halleri ile gardırobumuza hızlıca giriş yapıyor. Oldukça fresh görüneceğiniz kombinler yapmak için gardırobunuza bir parça eklemeniz yeterli.

2016 Tesettür Giyim Önerileri

Sneaker: Adidas – Satın Al

4. Sneaker Aşkına: Evet, yeni bir trend değil ama gittikçe ivme kazanıyor bu spor ayakkabılar. Her yere giderken giyebildiğiniz gibi oldukça da havalı bir görüntüye sahip oluyorsunuz. Üstelik isterseniz rengarenk giyin, isterseniz beyazdan şaşmayın. Bu sezon önü metal spor ayakkabılar yok satıyor, bizden söylemesi…

2016 Tesettür Giyim Önerileri

Zizzag Plise Pamuklu Şal: Lamra İpek

5. Pamuklu Şal:Pamuklu Şallar Nasıl Kombinlenir?” Yazımızda uzunca bahsetmiştik. Bu bahar mutlaka pamuklu şalları denemelisiniz. Rahatlığına alışmanız uzun sürmeyecek.

2016 Tesettür Giyim Önerileri

6. Sırt Çantaları: Birbirinden güzel rengarenk deri sırt çantaları kol çantalarının tahtına göz dikiyor. Özellikle bahara uygun pembe, mint ve ekru renklerdeki çantalara bir şans verin kollarınız özgürleşsin!

2016 Tesettür Giyim Önerileri

Ferace: Feradje – Satın Al

7. Feraceler: Tabii ki de havaların ısınması feracelerin yeniden gündeme gelmesiyle eş zamanlı oluyor. İsterseniz kristal taşlı, isterseniz güpürlü, isterseniz de sade feraceler ile her zaman şık olabilirsiniz. Peki sadece şık olmak istediğinizde mi giyebilirsiniz? Elbette ki hayır. Spor ayakkabılarla tamamlandığında da oldukça enerjik bir hava yakalıyorsunuz.

2016 Tesettür Giyim Önerileri

8. Eşarplar Çiçek Açtı: O güzelim çiçek desenleri eşarpları bu sezon da süslüyor. Size tavsiyemiz çiçek desenli bir eşarp satın almak istiyorsanız karmakarışık modeller yerine eşarbın uç kısımlarında desen olan modelleri tercih etmeniz. Böylelikle eşarbı katladığınızda yüzünüze gelen kısım düz renk, arkanızda kalan kısımda çiçekler olacaktır.

2016 Tesettür Giyim Önerileri

9. Renklenin: Her ne kadar soft renklerden örnek versek de cıvıl cıvıl bahar/yaz renklerini de kullanın. Birbiri arasında karıştırabileceğiniz uyumlu renkler dışında zıt renklere de yönelmelisiniz.

10. Gözlük Seçimini Yap: Gözlük seçimi elbette göründüğü kadar kolay değildir. Büyük gözlükleri pek çok insan seviyor fakat takabilen oldukça az. Büyük gözlükleri küçük yüze sahip minyon kadınlar taktığında sivrisinek görüntüsü ortaya çıkıyor. Ya da minik gözlükleri büyük yüze sahip kadınlar taktığında emanet gibi duruyor. Bu yanılgıya düşmemek için gözlüğünüzü iyi seçin.

Yazı: Munise Boz

Yorumlar

“2016 Bahar Trendleri ve Onları Uygulama Yolları” için 2 cevap

  1. Esra Kaplan dedi ki:

    Bugun yazilarinizi okurken artik mail atacagim dedim. Sayfa duzeni okumayi cok zorlastiriyor. Once resim sonra aciklama bana tuhaf geliyor. Aciklamayi okuduktan sonra tekrar yukari donmem gerekiyor. Tam tersinin olmasi gerektigini dusunuyorum. Yani önce aciklama sonrasinda ise yaziya uygun bir resim olmali diye dusunuyorum. Ayrica belirtmem gereken diger konu yazilarin bir editor tarafindan incelenip incelenmedigi. Bazen anlatimda bozukluklar, imla hatalari ve yazim yanlislariyla karsilasiyorum. Bu da siteye olan bakis acimi olumsuz etkiliyor. Elestirilerimin eğer dikkate alinirsa yapici olmasini dilerim. Tesekkur ederim.

  2. admin dedi ki:

    Esra Hanım, önerileriniz için teşekkür ederiz. Fakat içerik düzenimiz tüm dünyada kabul görmüş ve yine dünyanın en popüler portallarında kullanılan bir düzendir. Bu düzen de önce resim sonra o resimle alakalı içeriklerin yazılması şeklindedir.

    Yayına çıkılan yazılar bir editörün onayından geçmektedir. Fakat buna rağmen imla hataları olabilir. Rahatsız edici ve anlatım bozukluğuna yol açan hataları bizim her zaman paylaşabilirsiniz.

    Teşekkürler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir