2016-2017 Sonbahar-Kış Sezonunun Ayakkabı-Çanta Trendleri

2016-2017 Sonbahar-Kış Sezonunun Ayakkabı-Çanta Trendleri

Çanta ve Ayakkabı Modelleri

Dünya markalarının 2016/17 Sonbahar – Kış sezonunun favori ayakkabı ve çantalarını merceğimiz altına aldık…

Zirveyi kimseye kaptırmayan güçlü tasarımlar tutkunuzu zirveye taşıyacak. Karakteristik topuklardan sıra dışı askılara kadar yepyeni detaylarla oyun bozan parçalar ortaya koyan tasarımcıların, yükselişteki trendlerine sizler de göz atın.

2016-2017 Çanta ve Ayakkabı Modelleri

Çanta: Miu Miu

Fular Askılı Çanta: Çanta askıları artık fulardan! Geçtiğimiz sezonda oldukça trend olan çanta aksesuarları yerini fulara kaptırdı. Alışık olmadığımız bu moda, hızla yükselişte. Bu yeni akım sayesinde, eski çantalar yepyeni aksesuarlara dönüşecek.

2016-2017 Çanta ve Ayakkabı Modelleri

Çanta: Elizabeth And James

Kürk Çanta: Kış sezonu kürksüz geçer mi, asla! Yeni sezonun iç ısıtacak harika trendlerinden biri de kürk çantalar. Yumuşacık dokularıyla kimi zaman klasik çantalara kimi zaman da o çok sevdiğimiz sırt çantalarında bu trendi göreceksiniz.

2016-2017 Çanta ve Ayakkabı Modelleri

Çanta: Miu Miu

Desenli Çanta: Yepyeni bir akımla tanışın, kıyafet deseniyle uyumlu desenli çanta. Bu özgün trend, “desen desenle kullanılmaz” klişesini yerle bir ediyor. Kıyafetle takım oluşturan ya da kıyafetin deseniyle uyumlu başka bir desenli çanta, sezonun güçlü havası.

2016-2017 Çanta ve Ayakkabı Modelleri

Çantalar: Alexander Wang, Lanvin

Kutu – Dikdörtgen ve Kova Çanta: Çantalar şekilleriyle de gündeme oturuyor. Minik kutu çantalar, dikdörtgen zarf çantalar ve kova çantalar yeni sezonun en dikkat çekici tasarımlarından. Kıyafetlere bütünlük katacak, ayrıntısıyla beğeni toplayacak çantalara siz de aşık olacaksınız.

2016-2017 Çanta ve Ayakkabı Modelleri

Ayakkabılar: Tom Ford, Maison Margiela, Bottega Veneta

Metalik Çanta ve Ayakkabı: Metalik modası 2016/17 sonbahar – kış sezonunda da yerini koruyor. Gold renginin yüksek şıklığı yansıtan havasına karşı metalin gotik şıklık tavrı karşı karşıya kalıyor. Hem ayakkabı hem çantalarda göz önünde olan ışıltılı trend, sezonun parlak yıldızları.

2016-2017 Çanta ve Ayakkabı Modelleri

Ayakkabılar: Prada, Gucci

Kalın Topuklu Gotik Ayakkabılar: Geçtiğimiz sezonlardaki trendini koruyan kalın topuklu ayakkabılar, yeni sezonda da yükselişine devam ediyor. Genellikle derinin hakim olduğu kalın topuklu ayakkabılar zımba detaylar, desenler ve metalik dokularla gotik bir hava kazanıyor, sezonun bu havasına güçlü adımlarla ayak basıyor.

2016-2017 Çanta ve Ayakkabı Modelleri

Ayakkabılar: Miu Miu

Kare – Çivi Topuk Ayakkabı: Yaz sezonunun marry jane ayakkabılar yeni sezonun da romantik trendi. Kare burunlu, kare kısa topuklu şirin mi şirin bu ayakkabıların stile kattığı yüksek moda anlayışı inkar edilemez. Bu rahatlığa karşı biraz göz korkutan kısa çivi topuklu ayakkabılar, sezonun konfor anlayışına pek yatkın değil gibi.

2016-2017 Çanta ve Ayakkabı Modelleri

Bootie: Tabitha Simmons, Jimmy Choo

Bağcıklı Bootie’ler: Yeni sezonda tutku uyandıracak bir diğer ayakkabı trendi ise bağcıklı bootieler. Bilekte biten çoğu zaman ince topuklu kimi zaman kalın topuklu önden çapraz bağcıklı bootiler, zarif olmasının yanında güçlü stil için en iyi seçeneklerden. Her parçanın altına ayrı bir hava katacak bu trend, yüksek modanın kullanışlı tasarımı.

Moda Editörü: Büşra Karagöz

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir