2016-2017 Sonbahar Kış Renkleriyle 5 Farklı Tesettür Kombin

2016-2017 Sonbahar Kış Renkleriyle 5 Farklı Tesettür Kombin

2016 Sonbahar Kış Tesettür Kombinler

Yeni sezonunun öne çıkan renk birliktelikleri, sonbahar tutkusunu ateşliyor. Mavi, gri, toprak, kırmızı, hardal, mor ve yeşilin sıcak tonlarının öne çıktığı sezonda, birbirinden harika arkadaşlıklar, kombinlerin favorisi oluyor.

İşte ilham kaynağınız olacak 2016-2017 Sonbahar-Kış sezonunun öne çıkan renkleriyle hazırladığımız 5 farklı tesettür kombin.

2016 Sonbahar Kış Tesettür Kombinler

Siyah & Beyaz: Siyah-beyaz’ın monokrom stili, 2016/17 Sonbahar Kış döneminde bir adım daha öne çıkıyor. Kimi zaman maskülen çizgiler kimi zaman desenler kimi zamansa sade halleriyle karşımızda.

Güçlü ve kararlı bu ikili, süreklilik anlayışıyla moda olmanın ötesinde. Çizgi ve desenlerle taze bir yaklaşıma ayak uyduran, siyah & beyaz tesettür kombinleri, sezonun trend olan üçüncü renkleriyle kreatif kombinasyonlar sunuyor.

2016 Sonbahar Kış Tesettür Kombinler

Sarı & Camel: Sıcak tonlarla soğuk tonlar sezonda işbirliği yapıyor. Yazın öne çıkan capcanlı sarıları yerini biraz daha soğuk hallere bırakıyor. Sıcak camel rengiyle yakınlık kurarak parlak dönemini yaşıyor. Bu ortaklığa hardalın egzotik dokunuşları sıcaklık katarken sonbahara hazırlıyor. Kıyafetlerden eşarplara, çantadan ayakkabıya ve hatta takılara kadar hemen hemen her parçada bu iki rengin farklı tonlarını bulacaksınız. 2016/17 Sonbahar – Kış sezonunun sarı ve camel ortaklığını sizler de muhakkak kombinlerinize yansıtın, yüksek modaya hitap ederken şıklığınıza vurgu yapın.

2016 Sonbahar Kış Tesettür Kombinler

Somon & Lacivert/Bordo: Sezonda somon, yavru ağzı tonları iki yakın arkadaşlık kuruyor. Kimi zaman güçlü maviler, lacivertlerle kimi zamansa tutkulu kırmızı ve bordolarla birliktelik içinde. Sıcak tonların heyecan verici halleri güven hissi uyandırırken stile güç katıyor.

2016 Sonbahar Kış Tesettür Kombinler

Kırmızı & Bordo: Sonbahar – Kış döneminin tutku uyandıran rengi kırmızı, farklı tonlarıyla her zaman gönlümüzü fethediyor. Kimi zaman tartışmalı birliktelikler sunan kırmızı pembeden sonra bordoyla ortaya çıkıyor. Sezonda bordo tasarımların da yeri bambaşkayken, bu ikilinin farklı halini sizler de keşfedin. Kırmızı & Bordo renklerinin işbirliğine ortak olun.

2016 Sonbahar Kış Tesettür Kombinler

Mavi & Yeşil: Kontrast renklerin dinamik birliktelikleri, sonbaharın enerjik hallerini ortaya koyuyor. Yeni sezon defilelerinde oldukça göz önünde bulunan mavi ve yeşilin uyumuna vurgu yapılıyor. Kimi zaman koyu kimi zaman pastel tonlarıyla kendini gösteren iki yakın arkadaş, sıra dışı bir deneyime çağırıyor.

Moda Editörü: Büşra Karagöz

Yorumlar

“2016-2017 Sonbahar Kış Renkleriyle 5 Farklı Tesettür Kombin” için 6 cevap

  1. Filiz dedi ki:

    Fiyatlarını göremesemde bayıldım kombinlerinize

  2. Fatma dedi ki:

    Bu kombinlerin ürünlerini bulacağımız sitelerin linkini atar mısınız özellikle kırmızı kombini merak ediyorum çok hoş olmuş

  3. Yasemin dedi ki:

    Bunlari kombinleri nereden bulabilirim.bu konuda yardimci olursaniz sevinirim

  4. seda dedi ki:

    mavi kombini çok begendim acaba bu mavi eteğe nasıl ulaşabilirim

  5. Ülku demir dedi ki:

    Merhaba size nasil ulaşabilirim mavi kombini istiyorum

  6. gül dedi ki:

    Yeşil mavi kombindeki trençkot fiyatı ve markası nedir

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir