Tesettürlü Hanımlar İçin Hamile Kıyafetleri

Tesettürlü Hanımlar İçin Hamile Kıyafetleri

Defacto 2015-16 Sonbahar Kış Hamile Kıyafetleri

Anne adayları için hem şık hem de rahat hamile kıyafetlerini araştırdık. Hamilelik döneminde hayatı kolaylaştıran ve birbiriyle rahatlıkla kombinlenebilen tasarımları bir araya getirdik.

DeFacto, Ebru Maternity markalarının 2015/16 sonbahar kış hamile koleksiyonları merceğimiz altında.

Hamile giyim üzerine çalışan bu markalardan derlediğimiz modellerde, her anne adayı kendi stiline en uygun parçaları bulabilecek.

2015 Sonbahar DeFacto Hamile Giyim

Hem sizi hem de bebeğinizi rahat ettirecek en moda hamile giyim modelleri ile DeFacto 2015 Sonbahar Gebe Koleksiyonu sizleri bekliyor.

Sonbaharın vazgeçilmezi ekose gömlekler, şifon ya da dantel detaylı tunikler ve eğlenceli sweatshirtler genç anne adayları için DeFacto mağazalarında yerini almış durumda…

Ebru Maternity 2015-16 Sonbahar Kış Hamile Kıyafetleri

2015 Sonbahar Ebru Maternity Hamile Giyim

Son moda ve trendleri barındıran Ebru Maternity yeni koleksiyonu ile her yaştaki hamile hanımlara geniş ürün yelpazesinden özel tasarımlar sunuyor.

Anne adaylarının tarzına ve beğenisine uygun parçaları ile sonbaharı tadında yaşamaya davet ediyor.

Mevsimin değişen renk tonlarına sahip olan koleksiyonda bordo, haki, lacivert ve gri gibi sonbahar renklerine turuncu, tarçın, bej, yeşil, mavi gibi içinizi açacak yaz renkleri de eşlik ediyor.

Anne adayları seçimlerinizi yapmadan önce bu markaların yeni sezon hamile giyim koleksiyonlarından derlediğimiz fotoğrafları incelemeyi unutmayın!

Yorumlar

“Tesettürlü Hanımlar İçin Hamile Kıyafetleri” için bir cevap

  1. ayse dedi ki:

    Çok güzel bir site

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir