2015 Yazının Kaçırılmayacak Renkli Parçaları

2015 Yazının Kaçırılmayacak Renkli Parçaları

Yaz Bitmeden Almanız Gereken Renkli Parçalar Avenna

  • Ürünler: Avenna

Markalar sonbahar kış koleksiyonlarını hazırlayadursun, sezon bitmeden dolabınızda olmasını arzu edeceğiniz ilkbahar yaz modellerini indirimli fiyatları ile alma şansını kaçırmayın.

Şimdi alıp, bir sonraki sezonda da rahatlıkla kullanabileceğiniz parçaları sizler için bir araya getirdik. Armine, Kayra, Setrms, Avenna, Tuğba Venn ve Alvina gibi tesettür giyim markalarının cıvıl cıvıl yaz renk ve desenleri içinizi açacak. Hem de kesenizi zorlamadan.

Yaz Bitmeden Almanız Gereken Renkli Parçalar Tuğba Venn

  • Ürünler: Tuğba Venn

Rengarenk bir yazı geride bırakırken sonbaharı da renklendirmek adına bu güzel kap ya da fermuar detayı ile elegan bir görünüme sahip yelekten hangisini tercih ederdiniz?

Yaz Bitmeden Almanız Gereken Renkli Parçalar Setrms

  • Ürünler: Setrms

Soft renklerin dinginliği üzerinize sirayet etsin. Bu sezonun gözde rengi buzlu çilek yani uçuk pembe bir parça hala almadıysanız bu pardösü tam size göre. Denim yelek ise genç hanımların favorisi.

Yaz Bitmeden Almanız Gereken Renkli Parçalar Kayra

  • Ürünler: Kayra

Dolabınızda olması gereken renklerden biri de mavi. Tek parça rahatlığı sunan bu elbise ya da pudra renk ile kombinlenmiş tunik, seçim sizin. Püskül detaylı çanta da oldukça şık öyle değil mi?

Yeni online alışveriş sayfamızı gördünüz mü? Çok sevdiğiniz kombinlerdeki harika parçaları artık alisveris.yesiltopuklar.com‘dan satın alabilirsiniz.

Yaz Bitmeden Almanız Gereken Renkli Parçalar Armine

  • Ürünler: Armine

Rahatlığına düşkün genç kızların tercihi bu spor tunik ya da pötikare gömlekten yana olacaktır eminiz. Yine mavi ve tonlarında iki güzel seçenek.

Yaz Bitmeden Almanız Gereken Renkli Parçalar Kayra

  • Ürünler: Kayra

Yaz meyvelerini anımsatan bu tunik modelleri de yine genç kızlara yönelik. Hem şık hem rahat olmak bu tuniklerle çok kolay.

Yaz Bitmeden Almanız Gereken Renkli Parçalar Tuğba Venn

  • Ürünler: Tuğba Venn

Davetlerde şıklığınızı sade ama renkli bir şekilde dile getirmek isterseniz bu pembe elbiseyi tercih edin deriz. Yeşil kap modeli de yine günlük şıklığınızı tamalayacak özel bir parça olarak dolabınızda yerini alsın.

Yaz Bitmeden Almanız Gereken Renkli Parçalar Avenna

  • Ürünler: Avenna

Modası hiç geçmeyecek puantiyeli elbiseyi indirimden şimdi alın ve her zaman rahatlıkla giyinin. Denim ve şifon birlikteliğini sevenler için de bu elbise biçilmiş kaftan

Yaz Bitmeden Almanız Gereken Renkli Parçalar Alvina

  • Ürünler: Alvina

Pembe ve tonları her kadının gardrobunda olması gereken renklerden. İster günlük ister abiye bu pembe elbiselerden birini ya da her ikisini indirimde iken mutlaka inceleyin.

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir