2015 Yaz Trendi: Desenli Etekler

2015 Yaz Trendi: Desenli Etekler

Desenli Uzun Etek Kombinleri 2015

Yeni sezonda desenli eteklerle harekete geçmeye var mısınız?

Kumaş ve desen çeşitliliği ile hemen her koleksiyonda karşımıza çıkan desenli eteklere bu yaz gardırobunuzda geniş bir yer açın.

Desenli Uzun Etek Kombinleri 2015

Yesiltopuklar.com moda editörlerinin seçimlerine güvenin ve en doğru seçeneklere hızlı şekilde ulaşın! Titizlikle seçtiğimiz desenli etek modelleri ve kombin önerileri size ilham verecektir.

Desenli Uzun Etek Kombinleri 2015

Renkli Stil

Renkli stile sahip olanların desenli etekleri kombinlerken dikkat etmesi gereken nokta üst olarak düz renkte tişört, bluz ya da gömlek seçmek!

Desenli Uzun Etek Kombinleri 2015

Desenli eteğinizi ön plana çıkarmak ve diğer tüm parçaları düz renkte tercih ederseniz hem renkli tarzınızı hissetmiş hem de renk-desen karmaşasından uzak durmuş olursunuz.

Zara Uzun Desenli Etek

Rahat ve Şık Desenli Etekler

Sezon en trendi desenli etekler kimi zaman çok rahat, kimi zaman da şık. Hafta sonları için bol, uçuş uçuş modeller ise kesinlikle vazgeçilmez.

Desenli Uzun Etek Kombinleri 2015

Zara 2015 Yaz koleksiyonunda desenli etekleri bol bol kullanacağımızın habercisi. Hatta bu etekler öylesine fonksiyonel ki seyahatlerinizde de kurtarıcınız olacak.

LC Waikiki Uzun Desenli Etek Modeli

Hesaplı Seçimler

Tüm markaları gezdik kaliteden taviz vermeyenler için nefis kombinler derledik. Eminiz ki sizlerde bu kombinlerin bazılarına vurulacak ve tüm sezon boyunca üzerinizden çıkarmak istemeyeceksiniz.

Desenli Uzun Etek Kombinleri 2015

LC Waikiki desenli etek seçenekleriyle radarımıza giren markalar arasında yer alıyor. Üstelik birkaç aydır aktif olan online alışveriş sitesiyle yeni nesil alışverişe hızlıca ayak uydurdu. LC Waikiki 2015 yaz koleksiyonundan seçtiğimiz floral desenli etekle günlük şıklığınızı en hesaplı şekilde oluşturmaya ne dersiniz?

Uzun Çiçekli Etek Modelleri 2015

Yaz Akşamlarında Desen Alarmı

Farklı kumaş ve fiyat alternatiflerinde yüzlerce çeşit desenli etekler vitrinleri süslüyor. Vitrin gezecek zamanım yok diyorsanız vitrinlerin “en”lerini bizimle keşfe çıkın.

Desenli Uzun Etek Kombinleri 2015

Chicwish floral desenli uzun etek yaz akşamlarında vazgeçilmez parçanız olacak. Siyahın asaletinden nasiplenmek yaz akşamlarının da hakkı diyorsanız bizimle aynı fikirdesiniz demektir.

Yorumlar

“2015 Yaz Trendi: Desenli Etekler” için 3 cevap

  1. narin dedi ki:

    LCW nin kelebek desenli eteğini satın almak istiyorum ama sitenizde satın al butonu yok. Waikiki nin sitesinde de böyle bir etek yok malesef. Lütfen yardımcı olur musunuz?

  2. admin dedi ki:

    Merhaba, sitemiz online alışveriş sitesi olmadığı için Satın Al butonu yok. LCW nin mağazalarına bakmayı denediniz mi?

  3. zynp dedi ki:

    merhaba, renkli stiller kısmındaki pembe çiçekli etek hangi markanın ürünü acaba? yardımcı olursanız cok sevinirim

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir