2015 Yaz İndirimlerinde Kaçırılmayacak Parçalar

2015 Yaz İndirimlerinde Kaçırılmayacak Parçalar

Sezon Sonu Tesettür Giyim İndirimleri

Markalar büyük yaz indirimine girdi. Vitrinlerde %70 ‘e varan indirim fırsatları alışveriş aşkını çoktan körükledi. Peki, onlarca ürün içinden hangisine yatırım yapmanın daha doğru olacağına karar veremiyorsanız önerilerimize dikkatle inceleyerek indirimleri fırsata çevirebilirsiniz.

2015 sezonunun en iyi parçalarına indirim fırsatlarıyla sahip olmanın keyfini hissedin! Yesiltopuklar.com, cebinizdeki rehberiniz olarak indirimde kaçırılmayacak parçaları seçti!

Esra Keskin Demir 2015 Yaz Koleksiyonu

  • Esra Keskin Demir Toprak Trençkot şimdi büyük sezon indirimi ile sadece 168 TL. Satın almak için tıklayın.

Dört Mevsim Trençkot

Dört mevsim tercih ettiğimiz trençkotlar şimdilerde büyük indirim rüzgarlarına kapılarak sıcak yaz günlerinde içimizi serinletiyor.

Sade görünümü çift taraflı çalışılan rüzgarlıkları ile hareketlendirilen trençkota şimdi sahip olarak sonbahar mevsimine de yatırım yapabilirsiniz. Toprak Trençkot ile cool bir hava yakalarken reglan kol kesimi sayesinde rahat hareket imkanına sahip olacaksınız.

Mango Sarı ceket Modeli

Minimal Montlar

Pamuklu kumaştan üretilen minimal formlara sahip montu şimdi indirimden alarak sonbahar da ve hatta önümüzdeki yaz aylarında da kullanabilirsiniz. İsterseniz ofise, isterseniz toplantıya giderken kullanabileceğiniz bu minimal mont ile sıradanlığın dışında bir stil yakalayabilirsiniz. Yuvarlak yakalı, uzun kollu, önü gizli fermuarlı, yanları fermuarlı yama cepli ve içi astarlı mont şimdi 299,99TL yerine 149,99TL fiyatla Mango mağazalarında.

Zara 2015 Tesettür Modelleri

Desenli Uzun Etekler

Zara 2015 Yaz koleksiyonunda en sevdiğimiz parçalar arasında yer alan uzun etekleri indirimde gördüğümüzde sevinmekle kalmayıp hemen satın aldık! Sezonda 149 TL olan uzun eteğin fiyatı şimdi 79TL ile tüm Zara mağazalarında…

Esra Keskin Demir 2015 Yaz Koleksiyonu

  • Esra Keskin Demir Cool Ceket şimdi kargo dahil fiyatıyla 132TL. Satın almak için tıklayın.

Ofiste Cool Şıklık için Uzun Ceket

Ofis şıklığının ciddiyetli ruhunu cool detaylarla kucaklayan uzun ceketler ikonik görünüm vizyonunu somutlaştırıyor.

Esra Keskin Demir koleksiyonundan seçtiğimiz siyah ve kırmızı renk alternatifleriyle sunulan cool uzun ceket, yaz günlerinde minimal detaylarıyla asil ve şık görünmenizi sağlayacak. Ayrıca boynunuza bağlayacağınız bir fularla da şıklığınıza marjinal bir hava katabilirsiniz. Yaz başında dolabınıza böylesine kurtarıcı bir parça eklemediyseniz zaman kaybetmeden ve bedenler tükenmeden hemen siparişinizi verin!

Zara 2015 Tesettür Modelleri

Baskılı Tunikler

Bohem desenler ve 70’lerin büyülü dünyası sonbahar sezonunda da peşimizden gelecek. Bu yüzden indirimde gördüğünüz tüm desenli parçaları geleceğe yatırım olarak görebilirsiniz. Zara 2015 Yaz Koleksiyonunda yer alan desenli tunik şimdilerde 119TL yerine 59TL’ye tüm Zara mağazalarında.

Mango 2015 Yaz Tesettür Modelleri

Dökümlü Uzun Trençler

Mango 2015 İlkbahar Yaz Koleksiyonunda yer alan dökümlü trençkot modeli önümüzdeki sonbahar mevsiminde de sizi sezonun yıldızı yapacaktır. Genç ve sade bir görünüm için 299,99TL’den 149,99TL’ye düşen indirimlerden yararlanmanın şimdi tam zamanı.

Esra Keskin Demir 2015 Yaz Koleksiyonu

Uzun Retro Elbiseler

Esra Keskin Demir’in 2015 ilkbahar yaz koleksiyonundaki cool ve retro elbiseler dikkatleri üzerinize toplayacak. Son günlerin en sevilen retro elbiselerine indirim günlerinde sahip olarak karlı bir alışveriş yapabilirsiniz. Ilık bir bahar gününde uzun retro elbisenizi mini askılı çantanız ve sandaletlerinizle eşleştirin.

Esra Keskin Demir ‘in tüm koleksiyon ürünlerini incelemek ve sezon sonu indirimlerinden yararlanmak için www.esrakeskindemir.com ‘u ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir