2015 Tesettür Mayo Modelleri

2015 Tesettür Mayo Modelleri

Mayovera 2015 Tesettür Mayo Modelleri

2015’in En Güzel Tesettür Mayoları

Yeni sezonun tesettür mayo modellerinde nelerin trend olduğunu, hangi modellerin öne çıktığını, yenilikleri, renk seçimlerini merak ediyorsanız Yesiltopuklar.com önerilerine göz atın.

2015 yaz sezonuna girmeden tatil alışverişlerinizi planlayın ki son dakika telaşıyla hatalı alışverişler yapmayın. 2015 yaz sezonunun en güzel tesettür mayo modellerine bakmadan bavulunuzu hazırlamayın. İşte tesettür mayo markalarını mercek altına aldığımız sezonun en iyi tesettür mayo modelleri…

Adesa 2015 Tesettür Mayo Modelleri

Adesea 2015 Tesettür Mayo Modelleri

Cesur bir yaz için özgür renkler ve desenler yine gündemimizde. 2015 Adesa tesettür mayo koleksiyonunda dikkat çeken canlı renkler, geometrik desenler yaz enerjisini plajlara da yansıtıyor.

Marina 2015 Tesettür Mayo Modelleri

Marin-a 2015 Tesettür Mayo Modelleri

Geometrik çizgiler bu yazın olmazsa olmazları arasında yer alıyor. Marin-a 2015 tesettür mayo koleksiyonunda da geometrik desenlerin hakimiyetini görüyoruz. Kırmızı, lacivert ve pembe tonları da koleksiyonun dikkat çeken ana renkleri arasında.

Mayo Bella 2015 Tesettür Mayo Modelleri

Mayo Bella 2015 Tesettür Mayo Modelleri

Rahat kesimli mayoları, çabuk kuruyan kumaşları ile Mayo Bella tatilinizde şık ve konforlu yardımcınız oluyor. Enerji veren canlı renkler, tatil günlerinde en iyi arkadaşınız olacak.

Mayovera 2015 Tesettür Mayo Modelleri (2)

MayoVera 2015 Tesettür Mayo Modelleri

İmam Gazali’nin “Takva, kalplerdeki vera halidir.” sözünden yola çıkarak, muhafazakar kurallara uygun spor giysileri tasarlarken, şıklık ve kaliteden ödün vermeyen bir marka, Mayovera.

Mayovera 2015 Tesettür Mayo Modelleri

Havuz, deniz ve kaplıca için tasarladığı kapalı mayoları, spor ve aktif gündelik yaşam için tasarladığı modelleri ile onlarca alternatif sunuyor.

Pierre Cardin 2015 Tesettür Mayo Modelleri

Pierre Cardin 2015 Tesettür Mayo Modelleri

Giyimden ayakkabıya, çantadan eşarba bir çok ihtiyaca yönelik kaliteli ürünleriyle üretim yapan Pierre Cardin, tesettür mayo koleksiyonuyla da farkını ortaya koyuyor. Özellikle ışıltılı modelleriyle 2015 yaz sezonunda tatilde de şıklığından ödün vermek istemeyenlere ışıltılı alternatifler sunuyor.

Ranuna 2015 Tesettür Mayo Modelleri

Ranuna 2015 Tesettür Mayo Modelleri

Ranuna tesettür mayo modelleri, 70’lerin hafif maskülen ve yalın formlarıyla hayat buluyor.

Tesmay 2015 Tesettür Mayo Modelleri

Tesmay 2015 Tesettür Mayo Modelleri

Zengin dokulu tam tesettür mayolar ya da grafik desenli yarım tesettür havuz modelleri yaz eküriniz olacak. Tesmay 2015 tesettür mayo koleksiyonu keskin hatlarıyla karşınızda.

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir