2015 İlkbahar-Yaz Trendleri!

2015 İlkbahar-Yaz Trendleri!

2015 İlkbahar Yaz Trendleri

2015 ilkbahar yazında karşımıza çıkacak olan 4  trendi keşfetmeye hazır mısınız?

Moda defilelerinin ardından söylenecek onca söz var ancak biz ilk olarak merakla beklenen trendlerden bahsetmek istiyoruz. Podyumlarda kendini belli eden trendleri inceliyoruz. Prada’dan Burberry’ye, Versace’dan Dior’a kadar podyumda gördüğümüz bazı trendler ise oldukça ilginç!

İşte 2015 ilkbahar yazının 4 büyük moda trendi!

2015 İlkbahar-Yaz Trendleri!

Lüks denim parçalar

2015 İlkbahar-Yaz trendlerinin başında denim kumaşların altın çağının başladığını görüyoruz. Lüks kavramı şimdilerde denim kumaşlarla bütünleşecek! 2015 İlkbahar-Yaz defilelerinde 70’li yıllar konseptini ele alan Gucci, lüks denim trendinin öncülerinden biri.

2015 İlkbahar-Yaz Trendleri!

Romantik ilkbahar

Bohem ve romantik detayların büyüleyici dünyasına merhaba demeye hazır mısınız? Romantik ve bodem trendi ile 70’li yılların izlerini üzerimizde taşıyacağız. Emilio Pucci, podyuma 70’li yılların bohem ruhunu yansıtan markaların başında geliyor. Uçuşan kumaşlarla tasarlanan uzun elbiseler yeni sezonda oldukça popüler.

2015 İlkbahar-Yaz Trendleri!

Bohem stilinde canlı renkler

2015 İlbahar-Yaz trendlerinden biri de bohem! Ancak bohem deyince aklınıza soluk renkler belirmesin! Çünkü bu yaz bohem desenleri en canlı tonları ile göreceğiz. Roberto Cavalli bohem trendini en bariz bir biçimde koleksiyonunda yer veren markalardan biri. Dantel işlemeler, uçuşan silüetler, canlı renkler ve pileli kumaşlarla buluşturan Cavalli, kadınların güçlü karakterlerini yansıtmayı başarıyor!

2015 İlkbahar-Yaz Trendleri!

Kapalı ve Ölçülü giyim

Biz muhafazakar kadınların benimsediği en önemli kural “ölçülü” olmaktır. Yeni sezonda bu kural tüm dünya markaları tarafından benimsenecek. Çünkü 2015 ilkbahar yazında podyumlarda sıklıkla gördüğümüz ölçülü modeller bunun sinyalini veriyor. Özellikle Milano Moda Haftası’nda göze çarpan trendlerden biriydi kapalı ve mesafeli tasarımlar…

2015 İlkbahar-Yaz Trendleri!

Yorumlar

“2015 İlkbahar-Yaz Trendleri!” için bir cevap

  1. […] markaları ilkbahar yazdan sonra 2015 sonbahar kış koleksiyonlarını da görücüye çıkartıyor. Gelin sizin için […]

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir