2015 İlkbahar Sezonunun En Güzel Pardösüleri

2015 İlkbahar Sezonunun En Güzel Pardösüleri

2015 Pardösü Modelleri

Pardösüler tesettürlü kadınların vazgeçilmez parçalarından biri. 2015 İlkbahar-Yaz sezonunun en güzel pardösülerini sizler için bir araya getirdik.

Podyum incelemelerimizden sonra bir süredir köşemize çekilmiş, ilkbahar koleksiyonlarının vitrinlerde boy göstermesini bekliyorduk. Şimdi podyumda mercek altına aldığımız koleksiyonlara kavuşacağımız için çok mutluyuz.

2015 Pardösü Modelleri

2015 İlkbahar-Yaz koleksiyonlarının olmazsa olmazları arasında yer alan pardösüler, renkleri ve kumaşları ile içimizde yaz coşkusu yaşatıyor. Uzun pardesüler ile bu yıl trençkot formlarına bürünüyor. Eğer sportif şıklıktan yanaysanız böyle bir pardösü modeli seçiminde bulunabilirsiniz.

2015 Pardösü Modelleri

Kayra, Aker, Armine gibi büyük markalar da bu ilkbahar ve yaz sezonu için büyük bir koleksiyon hazırladı. Şimdi gelin markaların 2015 ilkbahar yaz koleksiyonlarından seçtiğimiz en iyi pardösü modellerine birlikte göz atalım.

2015 Pardösü Modelleri

2015 İlkbahar yaz Pardösü Modelleri

Yorumlar

“2015 İlkbahar Sezonunun En Güzel Pardösüleri” için 3 cevap

  1. […] da bu ilkbahar sezonu için koleksiyonlarında trençkotlara yer verdi. Geçtiğimiz günlerde 2015’in en iyi pardösülerini mercek altına almıştık. Şimdi gelin markaların 2015 ilkbahar yaz koleksiyonlarından […]

  2. kubra dedi ki:

    Haberin gorselinde bulunan sari pardesunun markasini ogrenebilir miyim.

  3. admin dedi ki:

    Ürün Kayra markasına aittir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir