2015 İlkbahar Sezonunun En Güzel Trençkotları

2015 İlkbahar Sezonunun En Güzel Trençkotları

2015 Trençkot Modelleri

2015 ilkbahar yaz koleksiyonları zamansız parçaların etkisinde şekilleniyor.

Zamansız parçalar denilince akla gelen ilk şey hiç şüphesiz trençkotlar olacaktır. Özellikle bahar aylarının kurtarıcısı olan trençkotları hemen hemen her kombinde kullanmak da mümkün. Kararsız havalarda ne giyeceğine karar veremeyenler de her an ve her ortamda trençkotlardan yardım alabilirler.

2015 Trençkot Modelleri

Modern yaşamın getirdiği bir akım trençkot. Hızlı dönen dünyada rahat ve modern olma isteğinin ürünü. Trençkotlar şehirli kadının aşırı düzeyde ihtiyaç duyduğu en dayanılmaz bir parçası..

2015 Trençkot Modelleri

Tasarımcıların zihnine de yansıyan bu tavır tüm koleksiyonlara yansımış durumda. 2015 ilkbaharında trençkotlar farklı renklerin dışında sıra dışı desenleriyle de gündemimizde!

2015 Trençkot Modelleri

Burberry, Richar Nicoll, Cédric Charlier, Bottega Veneta, Merchant Archive gibi dünyaca ünlü markaların yanı sıra Kayra, Armine, Nihan gibi yerli markalar da bu ilkbahar sezonu için koleksiyonlarında trençkotlara yer verdi. Geçtiğimiz günlerde 2015’in en iyi pardösülerini mercek altına almıştık. Şimdi gelin markaların 2015 ilkbahar yaz koleksiyonlarından seçtiğimiz en iyi trençkot modellerine birlikte göz atalım.

2015 Trençkot Modelleri

Burberry, Richar Nicoll, Cédric Charlier, Bottega Veneta, Merchant Archive gibi dünyaca ünlü markaların yanı sıra Kayra, Armine, Nihan gibi yerli markaların da 2015 ilkbahar-Yaz sezondan seçtiğimiz en güzel trençkotlar.

Yorumlar

“2015 İlkbahar Sezonunun En Güzel Trençkotları” için bir cevap

  1. […] uzak, spor ya da klasik trençkotlar sayesinde bahar, Nihan’da bir başka yaşanıyor. Yeni sezonda bahar esintisini hissettiren […]

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir