2015 Güneş Gözlüğü Trendleri

2015 Güneş Gözlüğü Trendleri

Güneş Gözlüğü Modelleri

Haziran ayı ile birlikte hiç gelmeyecek sandığımız güneş iyiden iyiye kendini hissettirmeye başladı ve böylelikle gözlerimizi güneşin zararlı ışınlarından koruma vakti de geldi.

Uzmanlar güneşten gelen zararlı ultraviole ışınlarını göz sağlığı için oldukça tehlikeli olduğunu belirtiyor. Söz konusu ışınların başta katarakt olmak üzere bazı görme bozukluklarına yol açabileceği konusunda da uyarıda bulunuluyor. Şimdilerde yeni bir çift güneş gözlüğü almak isteyenler için 2015 yılının en sevilen modellerini Yesiltopuklar.com yazdı.

Kışında çantamızdan eksik olmayan ve en önemli aksesuarımız haline gelen güneş gözlüklerine uzmanlarında uyarısıyla çok daha önem veriyoruz. İşte 2015 yılının en iyi güneş gözlüğü trendleri.

2015 Güneş Gözlüğü Modelleri

Renk Oyunu

Yaz aylarına renk yakışır. En eğlenceli ve en enerji yüklü mevsimlerin başında gelen yaz ile güneş gözlükleri de renkleniyor. Çerçevelerine aldırmadan kendi adına konuşan ve onlarca renkte karşımıza çıkan gözlük camı renkleriyle bakışlarda canlılık hakim.

2015 Güneş Gözlüğü Modelleri

Vintage Bakış

Güneş gözlüklerinde iddialı olan bir başka trend ise vintage! Annemizden kalmış hissiyle karşımıza çıkan bu gözlükler aslında hiç de eski değil. 60’ların kedi gözü formlu gözlükleri, 70’lerin büyük çerçevelerinin nostaljik havasını eminiz ki siz de çok seveceksiniz.

2015 Güneş Gözlüğü Modelleri

Güneş Gözlüklerinde Avangard Havası

Avangard modası bir çok alana sıçramışken güneş gözlüklerini de atlamak istememiş olsa gerek. Yüzünüzde taşıyacağınız bir aksesuar için böylesine iddialı bir model seçiyorsanız siz de bir hayli cesur olmalısınız. İşlemeler, deri kaplamalar, kesik formlar ve daha pek çok uçuk kaçık detay bu yaz yükselişe geçiyor.

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir