2014 Yazının Yükselen 5 Trendi

2014 Yazının Yükselen 5 Trendi

2014 Yazının Yükselen 5 Trendi

2014 ilkbahar yaz koleksiyonları tamamlandı! Şimdi sıra yaz trendlerini belirlemeye geldi… Peki, nedir bu tendler diyorsanız Yesiltopuklar.com’un radarına takılan stil önerileri şimdi sizlerle.

Her sezon gardırobumuzu değiştirecek değiliz! Alışveriş çılgınlığına kapılmayacak kadar da bilinçliyiz. Ancak sezon trendlerini de öğrenmeden olmaz. Gardırobunuzdaki ürünler küçük parçalar ekleyerek de gayet şık ve trend görünebilirsiniz. Unutmamak gerekir ki şık olmak için fütursuzca bir alışverişe gerek yok. Gerçek şıklığı yakalamak için yükselen trendleri takip etmeniz ve evdeki giysilerinize küçük eklemelerde bulunmanız yeterli.

İşte 2014 ilkbahar yaz sezonunun öne çıkan 5 trendi.

2014 Yazının Yükselen 5 Trendi

1) Çizgiler: Birkaç sezondur hüküm süren çizgiler bu sezon da devam ediyor. İster yatay ister dikey olarak kullanabileceğiniz çizgileri dilediğiniz gibi evirip çevirebilirsiniz. Ancak geçtiğimiz yaz sezonunda nereye baksak karşımıza çıkan siyah beyaz çizgililerin yanı sıra bu sezon renkli çizgiler de oldukça sık kullanılmış. Belirtmekte fayda var ki çizgilileri dikey kullanmakta fayda var. Dikey çizgiler her zaman çok daha ince gösterir. Yatay çizgiler ise sportif bir görünüm için oldukça ideal bir tercih olacaktır.

2014 Yazının Yükselen 5 Trendi

2) Tulumlar: Sezonun bir diğer yükselen trendi ise tulumlar… Farklı desenlere ve modellere sahip yazlık tulumlar hem cool bir duruş sağlıyor hem de bütün bir şıklık. Tepeden tırnağa pop-art ya da çiçek baskılı olabilirler. Yaz akşamlarında üzerine alacağınız ince bir kap ile oldukça şık bir kombin oluşturabilirsiniz.

2014 Yazının Yükselen 5 Trendi

3) Sanatsal desenler: Moda ve sanat bu sezon her zaman olduğundan çok daha fazla iç içe. Çağdaş sanatın izlerini, ‘fırça darbeli’ baskılar ve renkli optik illüzyonlarla uyarlanan parçalarda görebiliriz. Özellikle moda haftalarında sıkça rastladığımız semboller, baskılar yaz sezonunda da karşımıza nelerin çıkacağının habercisi. Büyük bir sanat kutlaması olan geometrik veya kaleydoskopik desenler şimdiden her yerde!

2014 Yazının Yükselen 5 Trendi

4) Pileler: Bu yazın en önemli müjdesini veriyoruz, pileler! Özellikle şifon kumaşlarla tasarlanmış pileli etekler serin bir yazın da habercisi.

2014 Yazının Yükselen 5 Trendi

5) Çiçeklerin gücü: Vintage akımı sonrasında çiçek desenleri hayatımızın bir parçası olmaya başladı. Artık sadece kıyafetlerimizde değil, hayatımızın her alanında çiçek görmek istiyoruz. Dünyaca ünlü markalar da yeni sezon koleksiyonlarında çiçek desenlerine yer vermiş. Çiçekli elbiselerle çiçek gibi açan köylü güzeli olmaya ne dersiniz? Narin, saf ve iç açan çiçek desenlerini bu yaz bütün olarak ya da küçük aksesuarlarda kullanma eğilimimiz yüksek.

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir