2014 Yaz Sezonunun En İyi Tunikleri

2014 Yaz Sezonunun En İyi Tunikleri

2014 Yaz Tunik Modelleri

Güneşin kendisini iyiden iyiye hissettirdiği şu günlerde, yazlık rahat formlardaki şık tunik modelleri, tesettürlü hanımların en önemli kıyafetleri arasında yer alıyor. Özellikle soft tonlarda yaz renklerinin hakim olduğu tunik modelleri, daha da cazip hale geliyor.

2014 Yaz Tunik Modelleri

Tuniklere artan rağbetin fazla olması sebebiyle, tüm tesettür giyim markalarında ve diğer markalarda yaza uygun birçok çeşitte tunik bulmak, artık çok kolay. Model, renk ve boy açısından hayalinizdeki tunikleri kolaylıkla bulabilirsiniz.

2014 Yaz Tunik Modelleri

Tüm tesettürlü hanımlar kıyafet tercihlerinde bazı kıstasları göz önünde bulundurur.

Vücut hatlarını belli etmeyecek modeller: Öncelikle tesettür kurallarına uygun olması gerekir. Yani bol ve vücut hatlarını belli etmeyen modeller.

2014 Yaz Tunik Modelleri

Kol ve yaka detaylarına dikkat: Kol boylarının uzun olması. Yakaların boyunları göstermeyecek şekilde dizaynı, tunik tercihlerimizde dikkat ettiğimiz konuların başında gelmekte.

Tesettür kıyafeti tasarımlıyorum diyen markalar ve özel butikler için tunikler, koleksiyonlarında çok önemli bir yere sahip. Tuniklerdeki en güzel yan boylarının git gide uzuyor olmasıyla birlikte, rahat formlarda ve estetik detaylarla tasarlanması. Hatta bazı tuniklerin boyları ayaklara kadar iniyor. Bu hali ile yaz tatillerinizde tek parça olarakta kullanabilirsiniz.

2014 Yaz Tunik Modelleri

Bu sezon tuniklerini en beğendiğimiz markalar arasında Aker, Tuğba Venn, Vurgu ve Armine geliyor. Renkler ve tasarımlar konusunda başarılı modellere imza atan markaların sezon indirimleri başlamışken, sizler de beğendiğiniz tuniklere hemen sahip olabilirsiniz.

2014 Yaz Tunik Modelleri

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir