2014 Sezonunun En Güzel Gelinlik Ayakkabı Modelleri

2014 Sezonunun En Güzel Gelinlik Ayakkabı Modelleri

Gelinlik Ayakkabıları Modelleri 2014

Gelin olmak bir genç kız için pembe bir dünyanın kapılarını aralamasıdır. Yeni bir hayata, yepyeni duygularla başlamasıdır…

Bir genç kızın en önemli ve en özel günü de gelin olduğu gündür. Bu günde her şey bir organizasyonla eksiksiz olarak hazırlanır.

Davetiyeler, kına gecesi, düğün günü, gelinlik ve gelinlik ayakkabısı. Aslında bu günün tüm yükünü taşıyacak olan ayakkabı seçimi çok önemlidir. Eğer 2014 yılında evlenecek genç kızlarımız varsa, onlar için hazırladığımız 2014 sezonunun en güzel gelinlik ayakkabı modellerini görmelerini öneriyoruz.

Gelinlik Ayakkabıları Modelleri 2014

Böyle bir günde tüm gelinlerimiz şık olmak ister. Gelinliğinden duvağına, çiçeğinden ayakkabı seçimine kadar tüm her şey aylar öncesinden araştırılarak hazırlanmalıdır. Bu güne özel şıklık ne kadar önemli ise rahatlıkta o derece önemlidir.

Düğün günü heyecanı ve koşuşturmacasını yaşayan tüm hanımlar bilir. Gün boyu düğün akşamı için hazırlanmak ve tüm düğünü ayakta geçirmek gelinlerin başına gelen en güzel koşuşturmalardan biridir. Öyle bir ayakkabı seçmelisiniz ki, ayağınızın kalıbı ile tam uyumlu olmalı ve sizi düğün gününüzde yarı yolda bırakmamalıdır.

Gelinlik Ayakkabıları Modelleri 2014

Öncelikli tercih her zaman topuklu ayakkabılardan yana olmalıdır. Topuklu ayakkabı tercihinizde ayakkabının kalıbına çok dikkat etmelisiniz. Çok güzel bir modeli beğendiniz ama ayağınız içinde hiç rahat değilse böyle bir ayakkabı tercihini asla yapmayın. Ayağınızı yanlardan ya da önden sıkan bir modeli asla tercih etmeyin. Hatta sizi rahatsız etmeyecekse ayakkabı numaranızı yarım numara büyük bile alabilirsiniz. Unutmayın düğününüzü mutlu ve rahat geçirmeniz size bir ömür boyu hatıralarınızda güzel yer edinecektir.

Gelinlik Ayakkabıları Modelleri 2014

Topuklu ayakkabı tercihlerinizde rahat bir topuk tercih edebilirsiniz. Hatta son yıllarda tüm hanımların favorisi olan platform topuklu ayakkabılar size bugüne özel rahatlık sağlayacaktır. Çok uzun topukları tercih etmeyin. Unutmayın ayakkabınız belki gün boyu hiç görünmeyebilir de. Bu yüzden şıklığı ve rahatlığı aynı anda düşünmenizi öneriyoruz.

Yorumlar

“2014 Sezonunun En Güzel Gelinlik Ayakkabı Modelleri” için bir cevap

  1. Burcu dedi ki:

    Merhaba ten rengi tüllü olan taşlı ayakkabının markası nedir acaba?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir