2014 Kışının Son Trendi Angora Kazaklar Nasıl Kullanılır?

2014 Kışının Son Trendi Angora Kazaklar Nasıl Kullanılır?

Her kış mevsiminde ilk giyim tercihimiz olarak kazaklar en büyük kurtarıcımızdır. Hem görsel olarak, hem de vücudumuzu ısıtıcılığı sayesinde kazaklar, üst giyim seçeneklerimizin başında gelmektedir. Herkesin gardırobında rengarenk uzun ya da kısa çeşitli modellerde kazakları mevcuttur.

Angora Kazak Modelleri

2014 sezonunun son trendlerinden, doksanlı yılların modası olan Angora kazak modellerinin geri geldiğini söyleyebiliriz. Angora kazaklar diğer kazaklara göre en tüylü, yumuşak ve daha sempatiktir. Üstüne üstlük bu kazakların feminen havasıyla, romantizm esintilerini de üzerinizde yansıtabilirsiniz.

Angora Kazaklarda açık renkler tercih edilmelidir

Angora Kazaklar farklı desenleri, pastel ve neon renkleriyle hanımefendilerin beğenisini üst seviyelere çekebilmiştir. Angora Kazaklarının bir özelliği de koyu renklerden ziyade, açık renklerin daha çok feminen görüntü oluşturmasıdır.

Angora Kazak Modelleri

Bu açıdan bayanlar renk olarak, beyazı, sarıyı, pembeyi, fıstık yeşilini, zümrüdü ve lilayı daha çok tercih ederler ve ona göre de etek, şifon, ayakkabı ve çantasını kombin ederler. Takılarını da ona göre seçerek bir uyum oluştururlar.

Birbirinden farklı kesimler, modeller ve desenler

Her bayanın kıyafet tercihinde ölçülerine ve kendine özgü zevkleri vardır. Bu kriterlere göre, model ve renk seçeneği yaparlar. Kadınlar doğru tercihleriyle kıyafetlerini kendilerine yakıştırmalıdırlar. Angora Kazaklarda farklı kesimler ve modeller sezonun trendleri arasında yer aldığından, tüm hanımlara kazak tercihlerinde bu modelleri düşünmelerini tavsiye ediyoruz.

Angora kazaklarda bol kesimler en çok tercih edilen modeldir. Beden yapınıza göre belinize takacağınız bir kemer ile daha iyi bir görüntü ve imajı da sağlayabilirsiniz. Zayıflık veya kilolu olmanın görüntüsü bir takım aksesuarlarla da manipule edilebilinir. Siz de angora kazaklarla kendiniz için bir kombin düşünebilirsiniz.

Angora Kazak Kombinleri

Kombin: Kazak: Malena, Etek: River İsland, Kaban: McQ, Eşarp: Cacharel, Çanta: Burberry

Angora Kazak Kombinleri

Kombin: Kazak: River İsland, Etek: Kayra, Kaban: Viktor Rolf, Eşarp: Esther, Çanta: Vivienne

Angora Kazak Kombinleri

Kombin: Kazak: River İsland, Etek: Lcw, Kaban: Sheinside, Şal: Aker, Çanta: Pierre Darre

Yorumlar

“2014 Kışının Son Trendi Angora Kazaklar Nasıl Kullanılır?” için bir cevap

  1. […] önceki yazılarımızda kazaklara genel olarak değinmiştik. Bu sefer kışın keyifle sırtımıza giydiğimiz kazakları, sadece […]

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir