2014 İlkbahar Yaz Güneş Gözlüğü Trendleri

2014 İlkbahar Yaz Güneş Gözlüğü Trendleri

Güneş gözlüğü kullanmak bir ihtiyaç. Baharla birlikte güneş kendini gösterdiğinde güneş gözlüklerimizi her zaman kullanmasak bile yanımızda taşımaya başlarız. 2014 İlkbahar Yaz güneş gözlüğü trendlerinde yine birbirinden şık modeller karşımıza çıkıyor.

Güneş gözlükleri gözümüzü ve göz çevremizi koruması bakımından bizler için en önemli sağlık desteği. Aynı zamanda güneş gözlükleri, çeşit çeşit, model model kıyafetimizi tamamlayan aksesuarlar arasında en dikkat çekenidir. Şimdi gelin bu yazın güneş gözlüğü trendlerine birlikte göz atalım…

Yuvarlak Güneş Gözlüğü Modelleri

Yuvarlak çerçeveli gözlükler

Yuvarlak retro gözlüklerdir. Bu sezon bu gözlüklere de rağbet büyük ölçüde fazla. Yetmişlerin esintisini taşıyan modellerde büyük ve desenli çerçevelere de rastlamak mümkün.

Kedi Güneş Gözlüğü Modelleri

Kedi gözlükler

Ellili ve altmışlı yılların modası olan kedi gözlükler, 2014 ilkbahar ve yaz sezonunda yeniden popülerlik kazandı. Kedi gözlükler kare ve keskin yüz hatları bulunanlar için yüz hatlarına yumuşaklık getirecek bir gözlük modeli. Retro tarzını benimseyenler için kedi gözlükler, tavsiye edeceğimiz modeller arasında.

Aynalı Güneş Gözlükleri

Aynalı güneş gözlükleri

Seksenli yıllardan günümüze dek gelen bu modeller 2014 yaz sezonunda favori gözlük modellerinden biri olarak karşımıza çıkıyor. Gözlükleriyle dikkat çekmek isteyen hanımlar için aynalı güneş gözlükleri havalı bir imaj oluşturacak.

Beyaz Çerçeveli Güneş Gözlükleri

Beyaz çerçeveli gözlükler

Siyah beyaz türk filmlerinin bizlerde bıraktığı hanımefendi imajı; yazlık bir tatil beldesinde, puantiyeli bir elbise ve beyaz çerçeveli güneş gözlükleriyle hafızalarımızda. Sinema filmlerinde oyunucuların kullandığı beyaz çerçeveli gözlükler, bu senenin favorileri arasında yer alıyor.

Damla Güneş Gözlüğü Modelleri

Aviator – pilot gözlüğü

Bir adı damla gözlükler olarak isimlendirilen bu gözlük modeli, 2014 İlkbahar Yaz sezonu trendleri arasında yer almakta. Klasik damla gözlüklerde aynı zamanda aynalı cam kullanımını da tercih edenler bulunmaktadır.

Clip-on Güneş Gözlüğü Modelleri

Clip-on gözlükler

Clip-on gözlükler numaralı gözlüklerin güneş gözlükleriyle birlikte kullanılmasıdır. Üst kısmında birbirini bağlayan metal bir tel bulunarak fonksiyonel bir model olarak karşımıza çıkıyor. Vintage modellerden esinlenerek üretilen clip-on gözlükler, aynı zamanda nostaljik bir aksesuar.

Her kişinin bir favori gözlüğü var. Fakat bazı durumlarda kıyafete ve kombininize göre güneş gözlüğü uydurmak gerekir. Kişinin yüz hatları ve modayla ilgisine göre gözlük seçimi de değişir.

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir