2014 İlkbahar Yaz Çanta Trendleri

2014 İlkbahar Yaz Çanta Trendleri

2014 İlkbahar Yaz Trendi Doktor Çantalar

Baharın ve yazın özlemini hepimiz çekiyoruz. Güneşin kendisini fazlasıyla hissettirmeye başladığı şu günlerde ilkbahar yaz sezonunda hangi trendler bizi bekliyor sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz.

2014 İlkbahar Yaz Trendi Püsküllü Çantalar

Kıyafet seçimlerimizde sezon trendleri ne kadar önemliyse, 2014 ilkbahar yaz sezonunun çanta trendleri de o derece önem arz ediyor. Bizi yaz sezonunda nasıl çantalar bekliyor merak ediyor musunuz?

İşte size 2014 ilkbahar yaz çanta trendleri

2014 İlkbahar Yaz Trendi Püsküllü Çantalar

Püsküllü Çantalar

Püskül bu sezon her şeyde. İster kıyafet tercihinizde, ister ayakkabı, ister çanta… Sezon trendi olan püsküllü çantalar bu yazın favorileri arasında yer alıyor. Üstelik çantalarda yer alan püsküller gösterişli ve oldukça uzun. Birçok dünya markasının koleksiyonlarında püsküllü çantalar en ön sırada defilelerde boy gösterdi.

2014 İlkbahar Yaz Trendi Doktor Çantalar

Doktor Çantalar

Geçen yazın en çok sevilen çantası olan doktor çantalar bu sezon da trendler arasında. Bu sezona özel doktor çantalarda grafik desenlerini göreceğiz. Geometrik şekillerin ya da desenli grafiklerin yer aldığı doktor çantaları günlük stilinizde tercih edebilirsiniz.

2014 İlkbahar Yaz Trendi Shopper Çantalar

Shopper Çantalar

Seyahate çıkan hanımların ya da bebeği olan annelerin öncelikli tercihi olacak olan shopper çantalar bu sezonun trendleri arasında. Çok seveceğiniz bu rengarenk kocaman çantalarda yılan derisi ve zımba detayları yer alacak.

2014 İlkbahar Yaz Trendi Grafik Çantalar

Grafik Baskılı Çantalar

Grafik baskılar bu sezon özellikle kıyafetlerde öne çıkan trendler arasında yer alsa da, çantalarda da fazlasıyla göreceğiz. Manzara resimleri, renkli desenler, gözler bu sezon çantalar üzerinde göreceklerimiz arasında. Grafik çantaları keten, deri ve bez çantaların tümünde göreceğiz.

2014 İlkbahar Yaz Trendi Küçük Çantalar

Cüzdan Çantalar

Küçük çantaları seven hanımlara müjde. Bu sezon ufacık çantalar trendler arasında. İçine cüzdan ve cep telefonu sığdırabileceğiniz bu çantaları çok seveceksiniz. Üstelik kış sezonunun trendi zincir saplar bu sezon cüzdan çantalarla birleşti.

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir