2013 Haşema Modelleri

2013 Haşema Modelleri

2013 Haşema Modelleri

Haşema 2013 Modelleri

2013 Haşema sezonu açıldı… Uzun yıllardır trendleri belirleyen, alternatif mayonun mucidi Haşema 2013 yılında da her yıl olduğu gibi kaliteli, yenilikçi bakış açısıyla hazırladığı, güvenle kullanabileceğiniz ürünleri sundu. Şimdi YesilTopuklar.com 2013 Haşema Modelleri‘ni mercek altına alıyor!

Herkes rahat ve güzel bir tatil yapmak istiyor. Kıyafetlerle denize ya da havuza girme olanağımız olmayınca, deniz ve havuza uygun tesettür mayo mucidi Haşema bizlere kusursuz bir tatili mümkün kılıyor. Haşema uzun yıllardır ürettikleri tesettür mayo ve havuz modelleri ile tatil günlerimizi renklendiriyor.

2013 Haşema Modelleri

Canlı renklerin ön plana çıktığı 2013 Haşema Koleksiyonu göz alıcı. Ayrıca bu yazın en favori renklerinden fuşya ve modanın vazgeçilmezi siyah renkli Haşema Modelleri de çok şık.

2013 Haşema Modelleri

Volan modası her yanı sardı ve tesettür mayo modellerine de sıçradı! 2013 yaz modasında öne çıkan volanları 2013 Haşema Koleksiyonu‘nda da gözden kaçırma şansınız yok.

2013 yaz koleksiyonlarının baştacı olan volanlar Haşema’da da çoktan yerini almış. Bu sezon Haşema Koleksiyonu’nda etek uçlarında kullanılan volan detayları en trend görünümlerden.

Yani 2013 Haşema Modelleri‘nde bu yıl öne çıktığı modeller arasından seçim yapmak gerçekten çok zor…

2013 Haşema Modelleri

2013 Nehar Tesettür Mayo Modelleri

Haşema‘nın bir diğer markası olan Nehar‘ın 2013 yaz sezonu için hazırladığı tesettür mayo ve havuz modellerine YesilTopuklar.com olarak bayıldık!

2013 Haşema Modelleri

Renkler ve tasarımlar oldukça şık ve kullanışlı. Fırfırlar ve volanların detay olarak bolca kullanıldığı tesettür mayo modellerinde, bizim favorimiz tek renk tesettür mayolar oldu. Siz ne dersiniz?

2013 Haşema Çocuk Modelleri

Haşema’nın yetişkin koleksiyonu ürünlerinden ilham alınarak tasarlanan çocuk tesettür mayo modelleri, büyükleri bile kıskandıracak cinsten. İşte,  Haşema 2013 Yaz Çocuk Koleksiyonu‘ndan modeller…

2013 Haşema Çocuk  Modelleri

2013 Heşofman Modelleri

Tesettürlü hanımlar için uygun spor kıyafetleri, 2013 Haşema Heşofman Koleksiyonu‘nda! Haşema markasına ait olan Heşofman modelleri, herkese ve her zevke uygun rahat spor kıyafeti tasarımları ile tesettürlü hanımları mutlu etmek için hazır.

2013 Haşema Modelleri

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir