2013 Güneş Gözlüğü Modelleri

2013 Güneş Gözlüğü Modelleri

2013 Güneş Gözlüğü Modelleri

2013 yaz sezonunda  güneş gözlükleri birbirinden ilginç! Klasik modeller her sezon olduğu gibi yine büyük yer tutuyor. En iyisi 2013 güneş gözlüğü trendlerine birlikte göz atalım…

YesilTopuklar.com güneş gözlüğü seçme derdine düşüp onlarca model arasında kararsızlık içinde kalanların imdadına yetişiyor! 2013’ün en güzel güneş gözlükleri YesilTopuklar.com’da!

2013 yaz gözlük trendlerinde; kedi gözü, yuvarlak ve kalın çerçevelerin, renkli ve aynalı camların ağırlıkta olacak. Güneş gözlüğü koleksiyonlarında özellikle kalın çerçeveler dikkat çekiyor. Kedi gözü güneş gözlüğü modelleri modeller ise 2013 yaz sezonunda yine vazgeçilmezlerimiz arasında yerini koruyor.

Tesettürlü Hanımlar, Güneş Gözlüğü Kullanımına Dikkat!

Yeni sezon güneş gözlükleri iyi güzel de bunların biz tesettürlü hanımlara uygunluğunu nasıl bileceğiz, derseniz size iki önerimiz var.

Öncelikle güneş gözlüğünün bir aksesuar değil bir ihtiyaç olduğunu unutmayalım. Bu ilk faktörü göz önünde bulundurduğumuz da zaten seçim yapmak hiç de zor olmuyor. Çünkü asıl amaç, görüntüyü beyne ileten retina tabakasının güneş ışığındaki zararlı ışınlardan korunmasıdır. Ayrıca araç kullanımı sırasında da güneş gözlüğü kullanımının büyük rahatlık olduğunu belirtmekte fayda var. İşte bu ihtiyaç kıriterlerini belirledikten sonra güneş gözlüğü seçimimizi yaparken üzerinde durmamız gereken en önemli konu güneş gözlüğü camının kaliteli olmasıdır.

Peki, gerçekten sağlıklı ve ideal bir güneş gözlüğü seçebilmek için nelere dikkat etmek lazım?

Göz bebeği yani gözün ortasındaki siyah kısım ışığa maruz kaldığında küçülür, karanlıkta büyür. Güneşe çıkan birinin göz bebekleri küçülür ve ışığı keser. Güneş gözlüğü ise yalancı bir karanlık etkisi oluşturur. Eğer güneş gözlüğü camı ultraviyole filtresi içermiyorsa, gözlüğün oluşturduğu yalancı karanlık etkisiyle göz bebeği büyür. Bu da birçok zararlı ışığın normalden daha fazla gözün içine ulaşmasına yol açar. Dolayısıyla ultraviyole filtresi olmayan bir güneş gözlüğünü kullanmaktansa hiç gözlük takmamak daha doğrudur çünkü göz kendisini daha iyi koruyacaktır.

2013 Güneş Gözlüğü Modelleri

2013 Güneş Gözlüğü Modelleri

2013 Güneş Gözlüğü Modelleri

2013 Güneş Gözlüğü Modelleri

2013 Güneş Gözlüğü Modelleri

2013 Güneş Gözlüğü Modelleri

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir