2012 Yaz Güneş Gözlüğü Trendleri

2012 Yaz Güneş Gözlüğü Trendleri

2012 Güneş Gözlüğü Trendleri Yesiltopuklar.com’da

Yeni sezonun gözlük trendleri neler? 2012’de hangi modeller moda olacak? Güneş gözlüğü trend raporu Yesiltopuklar.com’da.

Gucci & Valentino & Emporio Armani & Giorgio Armani, kış güneşinin tadını onlarla çıkardık… Şimdi sıra bahar ışıkları ve yaz yakıcılığında! Her sezon iddiasını bir üst basamağa taşıyan ve unutulmaz modellere imza atan güneş gözlüğü markaları şimdi birarada… Bu sezon heryerde bu kreasyondaki güneş gözlüklerini kullanabilirsiniz.

İlkbahar Yaz 2012 için güneş gözlüğünde 5 trend var. Bunlardan bazılaı geleneksel ve klasik, bazıları ise cidden şık ve abartılı.
Kedi güneş gözlükleri: Zaten birkaç sezondur çok moda olan kedi gözlükler, yeni sezonda da moda olmaya devam edecek. Renkli olanlarını kaçırmayın!

Yuvarlak güneş gözlükleri: Klasik Elton John gözlüklerini unutun. İlkbahar Yaz 2012’de yuvarlak gözlükler bu kadar basit olmayacak. Çerçeveler ve lensler farklı tonlarda ve çok şık olacak. Üstelik bu yuvarlak gözlükler daha büyük…

Sportif güneş gözlükleri: İlkbahar Yaz 2012 sezonunda sportif güneş gözlükleri çok şık olacak. Herkes onlardan takmak isteyecek!

Çift renk camlı güneş gözlükleri: Çift renk camlı gözlükler, renk geçişleri olduğu için çok güzel görünüyor. 2012’de de bu gözlükleri takmaya devam edeceğiz.

Kontrast renkli güneş gözlükleri: Çerçevesi ve camı birbiriyle zıt renkli güneş gözlükleri 2012’nin popüler trendlerinden biri… >Örneğin sarı çerçeve-siyah cam, beyaz çerçeçe-siyah cam gibi…

2012 Gucci, Valentino, Emporio Armani Güneş Gözlüğü Modelleri




Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir