2012-2013 Sonbahar Kış Çanta Trendleri

2012-2013 Sonbahar Kış Çanta Trendleri

2012-2013-Sonbahar-Kış-Çanta-Modelleri

2012-2013 Sonbahar Kış Çanta Modelleri

Çanta, gardırobumuzun önemli bir parçası. En az ayakkabılarımız ve giysilerimiz kadar değerli bir demirbaş! 2012-2013 sezonunda nasıl çantalar moda olacak, yazdık…

Sonbahar ve kış aylarında kullandığımız çantalar genellikle koyu renkli, kullanımı kolay ve çok daha sade oluyor. Fakat bu onların sıkıcı olduğu manasına gelmiyor elbette. 2012-2013 çanta trendlerine göz atarak, onların ne kadar harika göründüklerine şahitlik edelim mi?

Kürk Çanta Modelleri

Kullanımı pratik ve çok yönlü olmasa da, kimse kürk çantaların lüks göründüğünü inkar edemez. 2012-2013 Sonbahar Kış sezonunda kürk çantalar farklı çeşitlerde karşımıza çıkıyor. Gerçeği, taklidi, renklisi, desenlisi uzun ya da kısa tüylüsü… Pek çok farklı tasarıma sahip, birbirinden şık kürk çantaları bu sezon sıkça göreceğiz.

2012-2013 Sonbahar Kış Çanta Modelleri

Şık Deri Çanta Modelleri

Deriyi sevseniz de sevmeseniz de bu sezon son derece moda! Eğer kendinizi deri aksesuvar kullanırken düşünemiyorsanız, taklit olanları deneyin. Yeni sezon koleksiyonlarında birbirinden şık taklit deriden üretilmiş çanta bulmanız mümkün. Hatta bazı taklitler gerçekleriyle yarışacak kadar göz allıcı.

2012-2013 Sonbahar Kış Çanta Modelleri

Büyük Çanta Modelleri

Bu tip çantalar yoğun takvimi olan kadınlar arasında hep popüler oldu. Eğer siz de çalışan fakat aynı zamanda dans etmek gibi hobileri olan, çoçuklarını okuldan alan ve bitmek bilmeyen bir sürü günlük işle uğraşan bir kadınsanız, devasa bir çantaya sahip olmak sizi fazlasıyla mutlu ediyordur.

2012-2013 Sonbahar Kış Çanta Modelleri

Mini Çanta Modelleri

Evet, yine kontrast! Tasarımcılar biz kadınları nasıl etkileyeceklerini çok iyi biliyorlar. Bu renkli mini çantalar romantik bir akşam yemeği için harika ya da sadece telefon ve ruja ihtiyaç duyduğunuz davetler için de şık bir tamamlayıcı olduklarını söyleyebiliriz. 2012-2013 Sonbahar Kış sezonunda bazı çantalar küçük, fakat bazıları çok daha küçük. Tıpkı Dolce&Gabbana’nın yeni koleksiyonunda olduğu gibi!

2012-2013 Sonbahar Kış Çanta Modelleri

El Çantaları

Elde taşınan çantalar aslında 2012-2013 Sonbahar Kış trendi değil. Bu çantalar tamamen evrensel bir trende ait. Geçmişte olduğu gibi bugün de moda olmaya devam ediyorlar. Sade ve elegan görünümlü olanları günlük kullanabileceğiniz gibi, kristal ve payetlerle süslenmiş olanları gece davetleri için tercih edebilirsiniz.

2012-2013 Sonbahar Kış Çanta Modelleri

Askılı Çanta Modelleri

Geçtiğimiz ilkbahar yaz sezonunda oldukça trendi olan askılı çantalar, 2012-2013 Sonbahar Kış sezonunda da kendine sıkı bir yer edineceğe benziyor. Elbette birkaç değişiklikle birlikte geliyorlar. Askılı çantalar yeni sezonda biraz küçülüyor ve geometrik şekillerle süsleniyorlar.

2012-2013 Sonbahar Kış Çanta Modelleri

Parlak Renkler

Sonbahar kış sezonu dendiğinde çantada renk kullanımı geri plana atılsa da, bu kez tasarımcılar renkleri koleksiyonlarına dahil ederek farklılık yarattılar. Vitrinlerde canlı renklerde çantalarda karşılaşırsanız şaşırmayın.

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir