2010 Tesettür Mayo Modelleri

2010 Tesettür Mayo Modelleri

2010 haşema modelleri1

2010 yılına girmeden Haşema markası birbirinden şık ve güzel tesettür mayo modellerini sundu. Şıklık ve zerafetin hakim olduğu Haşema 2010 Tesettür Mayo Koleksiyonu’nda “Hazuz  Modeli” diye adlandırılan tesettür mayo modelleri bayanlar arasında kullanılmaya yönelik tarzları ile büyük beğeni topluyor.

Mayo ve trend takibi üzerinde hassasiyetle duran Haşema, kendi bünyesindeki tasarım departmanı ile yurt içi ve yurt dışı moda fuarlarını takip etmekte ve moda trendlerini koleksiyonlarında kullanarak; her yıl farklı konseptlerde yaz için “Alternatif Mayo”, kış için “Alternatif Spor Giyim” olmak üzere yılda iki koleksiyon hazırlamaktadır. Birbirinden güzel renk ve modele sahip Haşema 2010 Tesettür Mayo Koleksiyonu, yaz sıcağında keyifle yapacağınız tatilde vazgeçilmez bir parçanız olacak. Koleksiyona ait tüm ürünlerin bir çok renk alternatifleri de mevcut olduğunu unutmayın.

2010 tesettür mayo modelleri

2010 tesettür mayo modelleri1

Yorumlar

“2010 Tesettür Mayo Modelleri” için 3 cevap

  1. Elif Çağlayan dedi ki:

    yeni sezon ürünlerin fiyatları nasıl acaba bu sene? bilen varmı ?

  2. Zehra dedi ki:

    yeni sezon ürünleri oldukça pahalı olduğunu biliyorum. tavsiyem biraz daha bekle ve yaz ortasına doğru alışveriş yap. ama kesin bir fiyat bilemiyorum.

  3. fatma sinik dedi ki:

    slm bu mayolardan nerde bulabilirim yardimci olursaniz sevinirim tsk

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir