Bodrum’un İlk Denize Sıfır Alternatif Tatil Köyü 1453 Bodrum Resort Hotel & Spa

Bodrum’un İlk Denize Sıfır Alternatif Tatil Köyü 1453 Bodrum Resort Hotel & Spa

1453 Bodrum Resort SPA

Bodrum’un İlk Denize Sıfır Alkolsüz Oteli

Bodrum‘da güzel bir yaz tatili planlayanlar için yepyeni bir otel sizleri bekliyor. Bodrum’un denize sıfır ilk muhafazakar otel olma özelliği ile fark oluşturan 1453 Bodrum Resort Hotel & Spa, Bodrum’un mavi denizinde nemsiz ve temiz havasında mükemmel ve huzurlu bir tatil vaat ediyor.

1453 Bodrum Resort Hotel Ortak Alanlar

Artık Bodrum’a Gitme Vakti Geldi!

Bodrum‘un büyülü atmosferi, temiz havası ve masmavi denizi 1453 Bodrum Resort Hotel & Spa’nın üstün hizmet anlayışı ile birleşti. “1 Mayıs Deniz ve Huzurun Fethi” mottosuyla ilk kez kapılarını içan 1453 Bodrum Resort Hotel & Spa konuklarına daha önce yaşamadıkları konfor ve hizmeti sunmak için sabırsızlanıyor.

Kaliteli hizmet ve hesaplı fiyatlarla kombine edilen açılışa özel fırsatlar kaçırılmayacak türden! 1 Mayıs 2016 ‘da kapılarını açan 1453 Bodrum Resort Hotel & Spa açılışa özel 79,90 TL ‘den başlayan fiyatlarla tatil sezonunun gözde adresi oluyor.

1453 Bodrum Resort SPA

Bodrum şehir merkezine 4 km (10 dakika), Bodrum/Milas hava limanına 35 km (40 dakika) mesafede olup hizmet anlayışının ilk sırasında ise her şey dahil bir tatilin helal sınırlar içerisinde hizmete sunulması yer alıyor. Dünyaca ünlü bir marka haline gelmiş Türkiye’nin göz bebeği güzel Bodrum’umun herkes için kaliteli hizmet anlayışını ilke edinerek misafirlerin gelenek, görenek ve değerlerine uygun, saygı çerçevesinde huzurlu tatil beklentilerini karşılamak ise olmazsa olmazları arasında.

Bodrum’un muhteşem Asarlık Koyunda 35 dönüm arazi içerisinde, 315 oda kapasitesiyle her şey dahil konseptinde helal tatil sektörüne yepyeni bir soluk getiren 1453 Bodrum Resort Hotel & Spa ile huzuru bu yaz yeniden fethetmeye olanak sağlıyor.

1453 Bodrum Resort Hotel Odalar

Konforlu Odalar, Kusursuz Lezzetler

1453 Bodrum Resort Hotel & Spa, 28 farklı bloktan oluşan yerleşim alanı dahilinde 2’si engelli olmak üzere 222 standart, 50 superior, 23 aile odası ve 4 yetişkinin konaklayabileceği 20 geniş oda olmak üzere toplamda bahçe ve deniz manzaralı 315 oda bulunuyor.

Bütün odalarda klima, mini buzdolabı, saç kurutma makinesi, uydu televizyon, emanet kasası, direkt telefon, seramik zemin ve balkon veya teras alternatifi olup misafirlerin her türlü konforu düşünülmüş. Misafirlerimizin dini vecibelerini rahatlıkla yerine getirebilmeleri adına tüm odalarda Kur’an-ı Kerim, seccade, tespih ve kıble işareti de yer alıyor.

1453 Bodrum Resort Hotel Yemek Alanları

Sabah kahvaltısı, öğle ve akşam yemekleri Akdeniz mutfağının eşsiz lezzeti ile Osmanlı mutfağının en nadide örnekleri açık büfe olarak servis edildiği 1453 Bodrum Resort Hotel & Spa‘da yiyecek konsepti 07:00 ile 24:00 arası servis edilmekle beraber, içecek servisi 24 saat devam ediyor. Otelde bulunan şark köşesinde ise kömür ateşinde hazırlanan Türk kahvenizi dilerseniz nargile eşliğinde yudumlayabilirsiniz.

Masmavi Sularda Tatilin Keyfi bir Başka

Bodrum’un saklı cenneti Asarlık Koyunda konumlanan 1453 Bodrum Resort Hotel & Spa, Bodrum’da masmavi sularda serinlemek için hazırlanın!

Ortak kullanımlı 150 metre uzunluğunda denize sıfır aile plajı, bay ve bayanların ayrı ayrı kullanabilecekleri muhteşem havuzlar, içlerinde çocuk havuzu ve su kaydırağı da olan 2 adet yüzme havuzu 1453 Bodrum Resort Hotel & Spa ‘da sizleri bekliyor.

1453 Bodrum Resort Hotel Plaj

Bütün sezon için geçerli Mayıs ayına özel fiyatları kaçırmayın!

Kusursuz hizmet anlayışını açılışa özel uygun fiyatlarla sunan 1453 Bodrum Resort Hotel & Spa‘nın cazip fiyat avantajlarından yararlanmanın tam zamanı!

1 Mayıs’ta ilk kez kapılarını açan 1453 Bodrum Resort Hotel & Spa’da şimdi tüm sezonda geçerli olacak mayıs ayına özel fiyat fırsatları sizleri bekliyor. Mayıs ayı fiyatlarını incelemek ve hemen yerinizi ayırtmak için www.1453bodrumresort.com ‘u ziyaret edin!

1453 Bodrum Resort Hotel & Spa İletişim:

Adres: Bodrum, Asarlık Koyu, Muğla 48400 / Türkiye
Bilgi ve Rezervasyon: 0252 313 14 53 – 0252 317 14 53
rezervasyon@1453bodrumresort.com

Yorumlar

“Bodrum’un İlk Denize Sıfır Alternatif Tatil Köyü 1453 Bodrum Resort Hotel & Spa” için 3 cevap

  1. nurgül turhan dedi ki:

    Merhaba hint kınası sanatını icra ediyorum. oteliniz misafirlerinize hoş bir seda ve ayrıcalık katmak isterseniz hint kınası yaparak güzel anı bırakabiliriz. bu konuda detaylı bilgi için iletişime gecebilirsiniz

  2. Zeynep demir dedi ki:

    1453 bodrum resort otel 2017 sezonunda açık mı
    Bilgi verirmisinniz

  3. admin dedi ki:

    Şuan kapalı, ilerleyen günlerde netlik kazanacaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir