Yeni Açılan Muhafazakar Oteller 2022

Yeni Açılan Muhafazakar Oteller 2022

Ajwa Hotel Cappadocia

En Yeni Muhafazakar Oteller

Herkesin bildiği, klasikleşen otellerden sıkıldıysanız henüz çok yeni açılan ve keşfedilmeyi bekleyen yeni muhafazakar otelleri deneyimleyebilirsiniz.

Türkiye’nin farklı lokasyonlarıda yeni hizmete giren muhafazakar otelleri keşfederek tatilinize fark katabilirsiniz. Yepyeni yerler keşfetmek, yeni rotalar belirlemek için bu yaz en doğru zaman! Hadi şimdi yeni açılan muhafazakar oteller listesine göz atalım!

Cabir Deluxe Hotel Sapanca

Cabir Deluxe Hotel Sapanca

Şık, gözlerden uzak ve konforlu tatilin en yeni adresi Cabir Deluxe Hotel Sapanca, ailenizle birlikte geçireceğiniz keyifli bir tatilin en yeni ismi oluyor. Cabir Deluxe otelde birbirinden güzel 100 standart oda ve 22 tane suit bulunuyor.

Cabir Deluxe Hotel

Göl ve bahçe manzaraları eşsiz oda manzaraları ise panoramik bir açı ile görsel bir şölen sunuyor. Farklı doğa aktiviteleri yapma imkanı sunan lokasyonu ve konforu üst seviyede tutan konaklama hizmetleriyle Cabir Deluxe Hotel Sapanca şu sıralar en gözde tatil destinasyonlarından biri oluyor.

Rizom Beach Hotel Kumluca

Rizom Beach Hotel Kumluca

Alkolsüz aile oteli yaklaşımının en yeni isimlerinden Rizom Beach Hotel Kumluca kadın-erkek ayrı havuzları, Spa merkezleri, aile plajı ve güler yüzlü çalışanlarımız ile aile hassasiyetine uygun, eşsiz bir tatil yaşatıyor. Sizi ve ailenizi rahat ettirmek için her detayı düşünülmüş ve otel misafirlerinin kullanımı için hazırlanmış tertemiz plajı, maksimum hijyen anlayışıyla her gün temizlenen odalarıyla eşsiz bir tatil yaşatıyor.

Ajwa Hotel Cappadocia

Ajwa Cappadocia

Beş bin yılı aşkın süredir pek çok uygarlığa ev sahipliği yapan Kapadokya’nın büyülü coğrafyası ve onu eşsiz kılan geleneksel Anadolu misafirperverliği, AJWA Cappadocia’da çocuklu aileler de dahil olmak üzere her yaştan misafirini bekliyor.

Ajwa Hotel Cappadocia

90 dönümlük yatay bir arazi üzerine kurulan AJWA Cappadocia, 3 ayrı binasında özenle donatılmış lüks odaları, ihtişamlı mağara süitleri, tüm yiyeceklerin taze taze toplandığı “Yaşayan Mutfak” anlayışı ve yöreye özgü ürünlerin yapımını da kapsayan benzersiz atölye ve aktiviteleriyle misafirlerine büyüleyici bir yaşam tarzı deneyimi vaat ediyor.

The Wings Hotel Istanbul

The Wings Hotel Istanbul

The Wings Otel’in bir tarafı sizlere İstanbul Boğazı’nın büyülü turkuaz mavisini, Topkapı Sarayı’nın tarih kokan siluetini, Ayasofya’nın ve Sultan Ahmet Cami’nin görkemli manzaralarını sunarken, diğer tarafı ise Galata Kulesi’nin tarihe meydan okuyan sağlam gövdesinin ihtişamlı manzarasını sunuyor.

İstanbul Alkolsüz Oteller

Dünya’nın en güzel manzaralarını aynı anda sunan İstanbul’un nadir lokasyonlarından birinde yer alan otelde Hezârfen’i mutluluktan sarhoş eden duyguların aynını yaşama ayrıcalığına sahip olacaksınız. The Wings Otel’de Dünyanın ve İstanbul’un en güzel manzaraları kanatlarınızın altında olacak.

Sakarya Alkolsüz Oteller

Luxon Hotel Sakarya

Sakarya’nın alkolsüz otel kategorisinde hizmet veren en yeni oteli Luxon Hotel Sakarya, nezih ortamı ve kusursuz hizmet anlayışıyla şimdiden kendine büyük bir yer oluşturuyor.

World Deluxe Sapanca

World Deluxe Sapanca

Konaklamanızı muhteşem bir tatil anısına dönüştüren ve doğanın içinde yer alan World Deluxe Sapanca, göl manzarası ve orman içerisinde konumlanması ile şehir hayatının stresinden uzaklaşarak, keyifli bir tatil geçirmenizi sağlıyor.

World Deluxe Sapanca

Kendinizi doğanın içerisinde hissedeceğiniz, memnuniyet hizmeti odaklı servis anlayışı ile; tüm odaları aile odası şeklinde tasarlanmış olup 20 Adet 1+1 Bungalow, 4 adet 1+3 Bungalow, 4 adet 1+1 Tiny House olmak üzere World Deluxe Sapanca hizmetinizdedir. Ayrıca konfor ve şıklığı bir arada bulunduran Bungalov odaları, tesisin avlusuna bakan ferah ortamları ve modern atmosferleriyle keyifli bir tatil geçirmenizi sağlıyor.

Mula Hotel Fatih

Mula Hotel

41 odalı, misafirperver ve profesyonel ekibiyle Mula Hotel sizlere unutulmaz bir deneyim sunuyor. Mula, Sultanahmet Camii, Ayasofya ve Topkapı Sarayı gibi tanınmış tarihi mekanlara sadece birkaç adım uzaklıkta. 1600 yıllık Bukoleon Sarayı’nın hemen üzerinde yer alan muhteşem terasında keyifli anılar biriktirirken ve Marmara Denizi, Prenses Adaları ve Boğaz’ın nefes kesen manzarasının keyfini çıkarabilirsiniz.

İstanbul Muhafazakar Oteller

Mula Hotel asırlık ihtişamların ve çağdaş 21. yüzyıl kültürünün bir karışımı olan İstanbul, iki bin yıllık değerli tarihi atlattı. Sultanahmet, İstanbul’un tarihi kalbi; Büyük camileri, gösterişli sarayları ve Bizans kalıntılarıyla, geçmiş zamanlara büyüleyici bir bakış sunuyor. Şehir; mimari, sanat, kültür, mutfak ve daha fazlası birçok ilgi alanına hitap ediyor. Mula Hotel, şehrin tarihi bölgesinde, konuklarını ağırlamayı sabırsızlıkla bekliyor.

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir