Tesettür Gelin Başı Modelleri 2013

Tesettür Gelin Başı Modelleri 2013

Tesettür-Gelin-Başı-Modelleri-2013

2013’ün En Güzel Gelin Başı Modelleri

Tesettür gelin başı modelleri artık sınır tanımıyor! Tesettürlü gelinlerin duvaklarla, çiçeklerle, taçlarla ya da tokalarla süslediği türban modellerinin en güzellerini seçmek bizden, ilham almak sizden!

Düğün fotoğrafları, hayatımızın en özel anılarının yansımasıdır. Düğün fotoğraflarınızı ömür boyu saklayacağınızı düşünürseniz, o fotoğraflara baktığınızda asla pişmanlık duymamalısınız!

Gelinliği seçmek kadar gelin başı modeline karar vermek de oldukça zorlu bir süreç. Düğün öncesi karıştırdığımız dergilerde, dolaştığımız internet sitelerinde, hatta gittiğimiz düğünlerde gelin başı modellerine bakmaktan kendimizi alıkoyamıyoruz. Kendi isteklerimize ve gelinliğimize uyan tesettür gelin başı modellerini eledikten sonra bile kararımız son ana kadar değişebiliyor.

Tesettür-Gelin-Başı-Modelleri-2013

Düğün Öncesi Gelin Başı Provası Şart!

Düğün öncesi kuaförde gelin başı provası yaptırmak birçok açıdan kurtarıcı bir çözüm olabiliyor. Fotoğraflarda gördüklerimiz kimi zaman gerçek hayatta o kadar da kolay uygulanamayabiliyor. Bunun için provalarda ortaya çıkan sorunlar o büyük gün gelip çattığında bizim isteklerimize uygun olarak düzeltilebiliyor.

İşinizi biraz daha kolaylaştırmak ve sizlere ilham olmak adına YesilTopuklar.com olarak en güzel tesettür gelin başı modellerini bir araya topladık. Şimdi siz de bu farklı modelleri kendi gelinlik kumaşınıza uygun kumaşlarla uygulayabilirsiniz. İpekler, tüllar, şantuk kumaşlar ya da taftalar… Hangisi gelinliğiniz için uygunsa, seçim sizin…

Tesettür Gelin Başı Modelleri 2013

Yorumlar

“Tesettür Gelin Başı Modelleri 2013” için bir cevap

  1. […] ise kapattığınız bu bölümün çok dikkat çekmemesi için yaptıracağınız gelin başınızı bu bölümü kapatacak şekilde […]

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir