Şölen Havasındaki Sonbahar-Kış Davet Elbiseleri (2018)

Şölen Havasındaki Sonbahar-Kış Davet Elbiseleri (2018)

2018 Davet Elbiseleri

Görkemli tasarımlar, ışıltılı dokular ve şölen havasındaki siluetleriyle, Sonbahar – Kış davetlerinin kusursuz bileşenlerini keşfedin. Payetler, fırfırlar, metalik ışıltılar, kadifeler…

Modern çizgiler, şaşaalı kesimler ve ayrıntılarla beğeni toplayan tasarımların baş rolü merceğimiz altında.

2018 Davet Elbiseleri

Etek & Elbise: Alexis Mabille

Bohem Romantikler

Şölen tadındaki elbiseler şüphesiz yeni sezonun en dikkat çekici tasarımları oldu. Kat kat etekler, fırfırlar, romantik püsküllerle rüzgarına kapılacağınız parçalara üstüne üstlük bir de geçişli desenler ekleniyor. Bohem havaları ve hayalperest kesimleriyle içine çeken tasarımlarla farkı yakalayın.

2018 Davet Elbiseleri

Takım: Alexis Mabille

Helenistik Işıltılar

İlhamını geçmişin tozlu sayfalarından alan antik tasarımlar, sezona tüm ışıltısıyla dahil oluyor. A kesim elbiselerin incecik bel vurgusu, üç boyutlu çiçeklerin albenisi, etek-ceketlerdeki altın sırmalar ve altın ışıltılar görkem katıyor.

2018 Davet Elbiseleri

Etek & Elbise: Alexis Mabille

Kürklerin İhtişamı

2017/18 Sonbahar – Kış Koleksiyonlarında göz alıcı kürkler ihtişamını ortaya koyuyor. En havalı elbiselerin omuzlarına dolanan yumuşacık yapay kürkler, pastel tonlarla romantik ruhu aşılıyor.

2018 Tesettür Abiye Elbise Kombini

  • Elbise: Safiyaa
  • Ayakkabı: Hotiç – 479.20 TL
  • Çanta: Vepa’62 – 199.00 TL

Gizemli Pelerinler

2017/18 Sonbahar – Kış Koleksiyonlarının en özel gece kıyafetlerinde göze çarpan pelerin detaylar, büyülü bir aşka yelken açtı. Gizemli havasıyla çekim alanını genişleten pelerin detaylı davet elbiseleri, özel günlere yenilikçi bir hava kattı. Topuklara kadar uzanan ayrı bir parça olarak dikkat çeken pelerin A kesim elbiselerin gücünü kanıtlayacak parçalarla şölene katılın.

2018 Tesettür Abiye Elbise Modelleri

Elbise – Satın Al

Volanlı Kollar

Kendinden parlak göz alıcı kumaların sade görünümünü kırmak ve doğal şıklık oluşturmak adına en sevilen abiye elbise modellerinden biri de volanlı kol detaylı modeller oluyor. Minimal kesimleriyle sadece ışıltısıyla iddiasını ortaya koyan tasarımlar, gecenin iddialı parçası oluyor. Bir mücevher gibi ışıldayan tasarımlar, en şık stillerin baş rolü olurken minik inci detaylar küçük dokunuşlarla bütünlüğün nasıl sağlanabileceğini ortaya koyuyor.

2018 Tesettür Abiye Elbise Modelleri

Elbise: Moda Merve – Satın Al

Kadife Etkisi

2017/18 Sonbahar – Kış Koleksiyonlarının en dikkat çekici parçalarından birisi de kadife elbiseler. Minimal siluetleriyle sadelik seven şık kadınlar için iyi bir seçenek olan tasarımlar, bordo, gece mavisi, zümrüt yeşili ve asil siyahla karşımızda.

Moda Editörü: Büşra Karagöz

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir