Antalya’nın En iyi İslami Otelleri (2017)

Antalya’nın En iyi İslami Otelleri (2017)

Azra Resort Kemer İslami Otel

İslami Tatilde Akdeniz’in Yükselişi

Akdeniz’in bir zamanlar muhafazakar aileler için tatil rotası olmaktan çok uzak olan şehri Antalya’da engellenemez bir yükseliş başlıyor. İslami değerlere uygun konseptlerden, helal gıda sertifikalı yeme içme olanaklarına burada memnuniyet odaklı alternatif tatil anlayışı yükseliyor.

Kış boyu ve hatta serin geçen ilkbaharda “yaz gelsin artık” deyip durduk… Sapsarı güneşin bizi tekrar ısıtacağı yaz günlerini iple çektik. Pırıltılı akşamüstülerini, hafif hafif esen meltemleri ve yeşile maviye doyacağımız o günleri heyecanla bekledik. Bu bekleyişe değecek güzel bir tatil planlamak isteyenlere rehber olacak harika destinasyonları sizler için derledik. Özellikle rotası Antalya olanlar için 2017 yılında öne çıkan Antalya’nın en iyi İslami otellerini şimdi keşfedin ve islamiotel.com‘dan hemen rezervasyonunuzu yaptırın.

Azra Resort İslami Otel Antalya

Azra Resort Otel

Yemyeşil doğa ve Akdeniz’in güzellikleri ile çevrili Azra Resort Otel, çam ağaçlarıyla çevrili dağların eteklerine doğru inişe geçtiğimizde gördüğümüz sahil bizi başka boyutlara getiriyor.

Akdeniz aten çok güzel ancak masmavi berrak denizin sizi karşılaması bambaşka bir mutluluk nedeni, bir iç ferahlaması. Otelin yalın şıklığı dikkatlerden kaçmıyor. Kusursuz şıklığa en sade yoldan ulaşmış bir tatil cenneti burası.

Adenya İslami Otel Antalya

Adenya Hotel & Resort

Göklerin sonsuz maviliğinin, denizin, ağaçların sonsuz bir hizmet anlayışıyla bir araya geldiği, 5 yıldızlı De Lux Otel maksimum her şey dahil konseptiyle muhafazakar aileler için özel tasarlanmış Adenya Hotel & Resort, kadın ve erkekler için bağımsız imkanlara sahip. Alkol servisi ve satışı bulunmayan denize sıfır otelde bayanlara özel havuz ve yine bayanlara özel plaj bulunmakta.

Wome Deluxe İslami Otel

Wome Deluxe Otel

Tertemiz havası ve eşsiz plajıyla misafirlerini ağırlayan Wome Deluxe Otel‘e girer girmez önce güler yüzlü personel tarafından karşılanmanın mutluluğunu yaşıyorsunuz. Bu karşılama aslında tüm tatilinizin nasıl geçeceğinin de habercisi oluyor. Alkolsüz konseptte hizmet veren bir aile oteli olarak tasarlanan Wome Deluxe Otel’de yemeklerinizi gönül rahatlığı ile tüketebilmenin rahatlığını yaşıyorsunuz.

Adin Beach İslami Otel Antalya

Adin Beach Hotel

Akdeniz’in muhteşem güzellikleri ile örülü fantastik bir hayal dünyasında tatil yapmanın keyfini yaşayacağınız Adin Beach Hotel‘de gerçek anlamda huzurlu ve keyifli bir tatil yapabilirsiniz. Burası tüm yiyecek ve içecek ürünleri sertifikalı ve gönül rahatlığıyla tüketebileceğiniz bir tatil cenneti. Muhafazakar ailelerin tüm beklentilerini karşılayan yeryüzü cenneti olan Adin Beach Hotel’de bayanlar için özel olarak ayrılan 2 açık havuz, kaydıraklı havuz ve kapalı havuz ile deniz ve güneşe doyabilirsiniz.

Elvin Deluxe İslami Otel Antalya

Elvin Deluxe Otel

Alanya Payallar bölgesinde 5 yıldızlı Elvin Deluxe Otel alkolsüz aile oteli olarak kapılarını 2017 yılında misafirlerine açıyor. Bu yeni tatil destinasyonu Akdeniz’in tadını çıkarmak isteyenleri bekliyor. Göz alıcı modern mimarisi, altın rengi kumsalı, turkuaz rengi denizi, muhteşem bir manzara ve muhafazakar ailelerin hassasiyetlerine uygun, bay ve bayanlara özel ayrı havuzları spa merkezleriyle Elvin Deluxe Otel, unutulmaz tatillerin eşsiz doğa ve tarihin, sağlıklı yaşamın ve kaliteli hizmetin başladığı yere davet ediyor.

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir