2024 Kışında Sizin Kabanınız Hangi Renk?

2024 Kışında Sizin Kabanınız Hangi Renk?

Hülya Aslan Mor Kaban Kombini ve Beyül Gedik Kırmızı Kaban Kombini

Havaların iyice soğuması hanımların kaban ve manto arayışlarını aynı oranda artıyor. Sıcacık kombinlerin baş kahramanı olan kabanlarda doku ve modeller kadar renk tercihi de önemli rol oynuyor. Kırmızı mor gibi canlı renklerle kombinler, sıcacık bir görüntüye ulaşsa da klasik hale gelen siyahlar kadınların öncelikli tercihi oluyor. Çünkü siyah palto her kombine uyum sağlarken kırmızı ya da mor iddialı stillerin rengi olarak karşımıza çıkıyor.

Mango Palto ve Kabanlar

Mango Haki Palto
Mango  Ekru Palto

Haki mi Yoksa Ekru mu?

2024 kışında siyah renge alternatif olacak haki ve ekru ile harika iki kombin hazırladık. Tıpkı siyah gibi her kombine uyum sağlayan  haki ve ekru bizim de kışa en çok yakıştırdığımız renkler arasında. Peki sizin bu kış kaban renginiz hangisi? Gelin kombinlere bakıp sorunun cevabını bulalım…

Haki Yeşili Kaban Kombini

Haki Palto ve Pilili Etek Kombini

Huzur Veren Haki

Huzur veren tonuyla, umudu çağrıştıran haki bazı yanlarıyla siyahın klasik, maskülatif ve gizleyici taraflarını taşıyor. Ondan ayrılan tarafı sakin bir uyumu vadetmesi. Yine de keskin ve asil bir renk olan siyah ile haki yeşilin birlikteliği kış aylarının romantik havasına çok yakışıyor. Mesela siyah deri görünümlü pilili etek ve balıkçı yaka triko ile çok narin ve zarif görünüme daha sıcak bir renk olan haki kaban eşlik ediyor. Topuklu bootie ve mini çanta ise bu kombini bir adım daha ileriye taşıyor.

Taş Rengi Kaban Kombini

Ekru Palto ve Triko Elbise Kombini

Natürel Görünüm İçin Ekru

Kışın karamsar havasını ferah görünümleriyle kırıp geçen ekru kabanlar, uzun boylarıyla geniş kesimleriyle ve bele dolanan kuşaklarıyla gündemde. Ve bu cool parçaya eşlik edense hiç şüphesiz topuklu bej botlar. Siyah beyaz çizgili triko elbise ve bej şalla kombinleyeceğiniz görünümde, peluş çanta ise romantik havaya sokuyor.

Aybüke Nur Demirci Gri Kaban Kombini ve Sena Sever Mint Kaban Kombini

Sizin Kabanınız Hangi Renk?

Sezonda kaban alışverişinizde hala renk tercihine karar vermediyseniz; sizler için hazırladığımız bu kombinlere ve  moda influencer’larının tercihlerine göz atın. Soğuk kış günlerini sıcacık renkle geçirmek için kaban kombinlerini hemen satın alın.

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir